ΚΑΜΠΙΝΕΣ (προς καταστροφή)

καλημερα , δεν ξερω που θα μπορουσα να βαλω αυτο το θεμα , ειδα δω καμπίνα και λεω μπορει να ενδιαφέρει , κάνοντας μια βόλτα στον Πειραια στο λιμανι , απέναντι απο τον ΟΛΠ το εκθεσιακό κεντρο υπαρχει ενα κτιριο που ηταν γραφεία και νοικιαζοντε τωρα εχει τζαμια καθρέφτες ξεχωρίζει , ολη η είσοδος αν πλησιάσετε κοντα ειναι γεμάτη με παρατημένα απο τα αγαπημένα μας arcade ufo , λογικά 80s 90s δεν ξερω αν θελει κάποιος πως μπορει να μαθει περισσότερα για το τι θα γίνουν αν τα δίνουν χαρίζουν πουλανε αλλα ειναι κριμα , ενα παρατημένο μουσείο ουφαδικης εποχής εκει μεσα
 
Στην οδό Πειραιώς στον Ταύρο Και στην διαστάυροση την Πειραιώς με την οδό Ταυρου Ακριβώς πριν το βενζινάδικο της Shell υπάρχουν μέσα σε ένα φυλασόμενο χώρο (μάλλον παρκινγκ απο κάποια εταιρία) με δίπλα απο ένα σωρό σκουπίδια κλαδιά και ξύλα 3-4 καμπίνες.
 
Έναν κόπο σε παρακαλώ να ξαναβάλεις το συνημμένο γιατί το χάσαμε? :)
 
Φαντάζομαι από την στιγμή που τράβηξαν την καμπίνα φωτογραφία, στα επόμενα δέκα λεπτά θα είχε πάρει φωτιά αν κρίνω από το τι συμβαίνει τριγύρω. Απο το πέσιμο και μόνο, είναι πιθανό η οθόνη να έχει πει αντίο για άλλους κόσμους. Τα ξύλα είναι καταγδαρμένα και τουλάχιστο τα περισσότερα (αν όχι όλα) θα χρειάζοταν αντικατάσταση. Ξέρω, την καταστροφή έφερα! :p
 
χθες το πρωι την ωρα πουεκαναν συνδεση τα καναλια με την μεσογειων καταλαβα οτι ολευκος ογκος στο πλανο μεσαστον δρομο ηταν ουφακι και μαλιστα απο το πληθος των μπουτονς πρεπει να ειναι κατι απο μαρβελ η στριιτ φαιτερ η οθονη του δειχνει καινουργια οπως και το συνολο του κουτιου ,εντελως τυχαια και για πρακτικους λογους δεν υπηρχε κουτι ταμειου ουτε και το πορτακι, δρυος πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται .
 
Όνειρο παντοτινό να βρω μια καμπίνα έστω κουφάρι σκέτο πεταμένο κάπου βλέποντας όλα αυτά εδώ στο θρεντ, μιας και έξω ζητούσαν τα δάνεια της Αγγλίας μόνο για το κουφάρι! Οπότε το είχα πάρει απόφαση να φτιάξω μια δικιά μου μιας και πιάνουν τα χεράκια μου...μέχρι σήμερα που βρήκα αυτά!!! Δεν φαντάζεστε με πόση ενέργεια τα πήγα στο αμάξι!!! Ανυπομονώ να αρχίσω την αποκατάσταση μιας και αυτοί που τα είχαν πετάξει τα βανδάλισαν!!! Ευτυχώς η μία είχε όλα τα συμπράγκαλα πάνω!!!

Εικόνα238.jpg

Εικόνα239.jpg
 
Μπραβο ρε αρχοντα ευχομαι να την φτιαξεις να την κανεις τελεια και να γουσταρεις παιχνιδι.
 
Μπραβο! Καλη αρχη στη ανακατασκευη! :D
 
Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια... :D ...Μια χαρα σου εκατσε!!!! :thumbup:

Αντε, καλη αποκατασταση!!! ;)

Αναμενουμε εξελιξεις. :)
 
kingtiger077 είπε:
Όνειρο παντοτινό να βρω μια καμπίνα έστω κουφάρι σκέτο πεταμένο κάπου βλέποντας όλα αυτά εδώ στο θρεντ, μιας και έξω ζητούσαν τα δάνεια της Αγγλίας μόνο για το κουφάρι! Οπότε το είχα πάρει απόφαση να φτιάξω μια δικιά μου μιας και πιάνουν τα χεράκια μου...μέχρι σήμερα που βρήκα αυτά!!! Δεν φαντάζεστε με πόση ενέργεια τα πήγα στο αμάξι!!! Ανυπομονώ να αρχίσω την αποκατάσταση μιας και αυτοί που τα είχαν πετάξει τα βανδάλισαν!!! Ευτυχώς η μία είχε όλα τα συμπράγκαλα πάνω!!!Προβολή συνημμένου 117068
Μια χαρά είναι. Ενα τζάμι θελει, χειριστήριο (ευκαιρία να το φτιάξεις καλύτερο απ'ό,τι θα ήταν, αν είχε) και πλάτη. Πλύντη καλά, δεν ξέρεις τί έχει κοιμηθεί εκεί μεσα (ποντίκια/κατσαρίδες).
 
Να' στε καλά παιδιά!!! Θα καθαριστούν και οι δυο διεξοδικά και σιγά σιγά θα γίνουν κουκλιά!!! Ακόμη δεν έχω συνέλθει από τη χαρά :biglaugh:
 
2 Καμπίνες στα σκουπίδια !

Προποντίδος και Βρυούλων στο Αιγάλεω.

Νανάκια χωρίς πλακέτες και οθόνες αλλά κατά τα άλλα σε καλή κατάσταση με μοχλούς και καλωδιώσεις.

Τα είδα περίπου πρίν από 2 ώρες κατά τύχη γιατί μπλέχτηκα στα στενάκια.

Αν μπορεί ας τα σώσει κάποιος...
 
Καλησπερα παιδια!

Αν βρειτε καποιο νανακι, ή ξερετε καποιον που να δινει θυμηθειτε με! Στειλτε μου καποιο pm εδω [edit] Οχι προσωπικά δεδομένα σε ποστ. [Edit] Τωρα που ειμαι (δυστυχεστατα) ανεργος , τουλαχιστον εχω τον χρονο να δημιουργησω ενα ονειρο ζωης! (ελπιζω να μην σπαω καποιο κανονα της κοινοτητας)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επειδή δεν ξέρω αν το έχετε δει στο fb είπα να βάλω κι εδώ αυτά που βρήκα σε εγκαταλειμμένη καφετέρια. Προσωπικά σήκωσα 4 νανάκια και θέλω να πάρω ακόμη κι άλλες! Εκεί που δεν έβρισκα καμία, τώρα τις βρήκα με το κιλό!!! Θέλω να πάρω κι αυτή την άσπρη που έχει θέμα ΤΕΚΚΕΝ να τη σουλουπώσω λίγο μιας και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τα αγαπημένα μου. Φαίνεται με κόκκινο βέλος ποια εννοώ!

Kampines 4.jpg

Kampines 1.jpg

Kampines 2.jpg

Kampines 3.jpg
 
Σου έστειλα πμ

Δεν έχω δει κατι στο fb. Σε ποια περιοχή?
 
Μήπως έχει κάποιος κάποιο αγροτικό ή βανακι εδω στην Αθήνα?

Εχω βρει 2 καμπίνες να παρω και δεν εχω τρόπο να τις μεταφέρω! !!

Αν έχει κάποιος..βάζω καφέ και βενζίνες!!!!!!
 
Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ για καμπίνα ειδικά νανάκι [edit] έμμεση αγγελία [/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα