ΚΑΜΠΙΝΕΣ (προς καταστροφή)

DREDD είπε:
Πω ρε φιλε τι να κανω ειμαι πολυ μακρια δυστιχως κ ψαχνω να βρω τετοια ακριβως τι μου τις εβαλες τωρα τις φωτο ξενερωσα μακαρι να μπορουσα να παρω εστω κ μια!
Πως σε νοιωθω ρε φιλε :rant: :rant: :rant: :rant: την αποσταση μας.
 
Παιδια παω και γω τωρα να παρω μια για μενα,μιας και εχω στα υποψιν να στησω καποια στιγμη ενα mame εκει.Πως μπορει να γινει να βρουμε καποιο χωρο ομως να τις παρουμε ολες?Γρηγορα ομως γιατι απο ωρα σε ωρα μπορει να τις μαζεψουν.Υπαρχει κανεις να τις παρουμε?
 
Πωωωωπω!!!! Είναι χωρίς οθόνη απ'όσο διακρίνω. Αλλα δεν εχει σημασία. Για καποιον που θελει να στήσει καμπίνα, θα εχει το 50% τελειωμένο.
 
Η αμαρτια ειναι οτι οι οθονες ολες εσπασαν κατα την μεταφορα τους εκει οπως εμαθα τωρα μιας και υπαρχουν γυαλια παντου.Καποιες ειχαν και monitor..Δυο τετραγωνα απο πισω ηταν μια παλια καφετερια και ηταν ολες εκει μεσα.
 
Αμαρτια ρε την αποσταση μεσα ψαχνω εδω κ καιρο να βρω μια τετοια εστω κ μονο το κασομα κ βλεπω γυρο στις 20 κ σε πολυ κατασταση κ να μη μπορω να παρω εστω κ μια!!!Τι να πω δεν θα ξαναμπω σε αυτο το topic χαλιεμαι.
 
Kριμα ειμαι κοντα αλλα δεν εχω χωρο να παρω μια!!! :(
 
Στην συναντηση προχθες με ρωταγε ενα παιδι που θα βρει καποια καμπινα, ελπιζω να διαβασει συντομα το ποστ και να παρει μια.

Εγω μενω μακρυα, αλλα δεν εχω και χωρο. Αραγε εχουν jamma μεσα?
 
To πρωι δεν προλαβα να παω να παρω μια,πεταγομαι τωρα και ενημερωνω σε λιγο.
 
Παρε κ για μενα μια!!!
 
Μολις γυρισα.Αλλα 2 παιδια απο το forum ηταν εκει και πηραμε απο μια.Δυστυχως φιλε dredd ακομα και για την δικη μου ο χωρος ειναι οριακος.Θα κοιταξω αυριο να παρω αλλη μια και να βρω καπου χωρο να στην φυλαξω.
 
Καλοτυζικη ευχαμαι να την κανεις οπως τη θελεις!Ευχαριστω αλλα κ να μου τη φυλαξεις ειμαι απο νησι καταλαβαινεις να εισαι καλα παντως θελουμε φωτο!
 
δεν καταλαβαινω γιατι δεν κοβετε μια σε ενα ξυλουργειο..τοσα σχεδια υπαρχουν απο νετ..εξαλου οι συγκεκριμενες θελουν πολυ πατεντα για να δουλεψουν..μια η αλλη θα ελεγα
 
Βασικα φιλε simonkey εχω φαει προσοπικα ολο το ιντερνετ για να βρω σχεδια για τη συγκεκριμενη καμπινα κ δεν βρεισκω πουθενα,τωρα αν εχεις βρει εσυ κατι για τη συγκεκριμενη καμπινα πες μου κ μενα.Εχω βρει σχεδια φυσικα οπως λες αλλα για ψιλες καμπινες οι οποιες ειναι τεραστιες αν εχεις κατι εσυ υποψην σου πες μου.
 
Καλησπέρα και απο εμένα, οπως είπε και ο φίλος Gyubrush ήμουν και εγώ εκεί :)

Δυστυχώς οι καμπίνες είναι διαλυμένες απίστευτος βανδαλισμός. Κρίμα

Πάντως αν κάποιου δεν "πίανουν" τα χέρια του ίσως να άξιζε έστω και ένα τέτοιο κουτάκι ωστε να μπορέσει να αντικαταστήσει μερικά ξύλα που λείπουν

Κυρίως τα πάνελ είναι εκτος τα υπόλοιπα με λίγο δουλίτσα πιστεύω ότι φτιάχνουν.

Βάζω και μερικές φωτο έτσι για να δείτε τι αντικρύσαμε, αν και θα σας "μαυρίσω" λίγο.

photo4.JPG

πάντως να ευχαριστήσω τον φίλο Gyubrush που ενημέρωσε αμέσως μόλις είδε κατι.

Ελπίζω όσοι μάθουμε κάτι να το μοιραζόμαστε μήπως και καταφέρουμε να σώσουμε κατι από εκείνη την εποχή.

photo.JPG

photo2.JPG

photo3.JPG
 
Ωραιος ο φιλος geok αντε κ καλη ανακατασκευη!!
 
Oσοι μπορεσατε και πηρατε καλη συνεχεια στην ανακατασκευη και περιμενουμε φωτος!!
 
Ισως χτες να εκαναν ενα "περασμα" τίποτα παλιατζήδες και να αρπαξαν χειριστήρια και ίσως καμια πλακετα, γι'αυτό και καποιες απ'αυτές να ειναι έτσι.

simonkey είπε:
δεν καταλαβαινω γιατι δεν κοβετε μια σε ενα ξυλουργειο..τοσα σχεδια υπαρχουν απο νετ..εξαλου οι συγκεκριμενες θελουν πολυ πατεντα για να δουλεψουν..μια η αλλη θα ελεγα
Ναι αλλά αυτές μυρίζουν μουχλα και ειναι χτυπημένες και σίγουρα καμμενες με αποτσίγαρα! :headbangdude:

Αλλιώς, πετα τους 6128 και αρκέσου σε emulators. Το κάνεις; Αμ δε ντο κάνεις!!! ;)
 
χαιρετιζω και εγω με την σειρα μου,νεος στο φορουμ,παλιος φανατικος των arcade retro games,ετυχε και επεσα πανω σε αυτο το νεκροταφειο καμπινων και επαθα πολιτισμικο σοκ...πριν καμμια ωρα γυρισα απο εκει εχει ακομα πολυ πραμα και μενει εκει να σαπιζει μεχρι να περασει κανα φορτηγο του δημου να τα μαζεψει.

Αν διανοηθω οτι ειχανε πλακετες και οι παλιατζηδες τις τσιμπησανε θα μου πεσουνε τα μαλλια....

Τελοσπαντων εγω καβατζωσα μια για να ξεκινησω ενα mame cabinet που τοσα χρονια ηθελα...μεγαλοπνοο αλλα τουλαχιστον τωρα εγινε το πρωτο βημα.

Οσοι μπορειτε να τσιμπησετε σπευσατε,εστω και καμπινες χωρις joystick(και μενα αυτη ειχε αλλα δεν εχω ιδεα αν δουλευουν) εστω και για διακοσμητικες-μετα απο ενα καλο καθαρισμα,γυαλισμα εννοειται.

Σημερα θα κοιμηθω λιγο πιο ησυχος παντως.... ;) IMG_3245.jpg
 
Mια ιδια πηρα και γω.Περιμενουμε την εξελιξη της καμπινας σου σε mame με φωτο για να παρουμε ιδεες!
 
Πάντως δε θα έλεγα οτι είναι σε καλή κατάσταση τα ξύλα. Εκτός και αν η φωτογραφία δε βοηθάει.
 
Πίσω
Μπλουζα