ΚΙΤΤ με 5 ταχύτητες και οι Κεραυνοί της ασφάλτου.

Ο ΚΙΤΤ με τις 5 ταχύτητες....

Τον δοκίμασα και δουλεύει ακόμα!!

fetch


fetch
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι λες τώρα....!!!!!!! Το άκουγα τόοοσο καιρό αλλά ποτέ τα μάτια μου δεν το είχαν δει..!!!! Και νόμιζα ότι πλέον τα έχω δει όλα τα παιχνίδια της el greco..!!!! Αλλά να που όσο ζεις μαθαίνεις..!!

LORD MAKRO ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..!!!!!!!!
 
Ο Κιτ και το Ρομπότ ήταν ο τίτλος από το άλλο πακέτο: βιβλιαράκι και κασέτα. Έλαμ Γκίντοεν Φόρμπαχ!!! Πώπω τι θυμήθηκα!
 
Εχω γραψει για αυτο το παιχνιδι και τις αναμνησεις μου αλλου (ψαχτετο :D ),μεχρι τωρα το ειχα δει μονο σε διαφημιση απο οπισθοφυλλο και εμεινα μολις ειδα το real thing.

Aν ειναι δυνατον να τραβαγες και καμμια φωτο χωριστα με τον Κ.Ι.Τ.Τ ,you will make us very happy.

Anyway πολλα μπραβο,Πραγματικο διαμαντι για το φορουμ. :thumbup:
 
Παίζει να έχω 2 καινούρια κιτ βαλιτσάκια στην αποθήκη μου
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
και εγώ είχα την τύχη να τα έχω μικρός αυτό με το ρολόι και αυτό με το βαλιτσάκι σε καποια φάση είχε ψιλό χαλαση το δεύτερο και το έδωσα σεναν ξαδελφομου για να το φτιάξη δεν τα κατάφερε και έβγαλε όλο των μηχανισμό πω κατι νεύρα πουχα:mad: ... τυχερός πάντως πριν μια βδομάδα βρήκα και τα 2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ και βέβαια δεν έχασα την ευκαιρία να τα αποκτήσω:biglaugh:
 
Αυτό με το ρολόι το είχα λιώσει, του είχα αλλάξει τα φώτα..!!!!! Αυτό με τις ταχύτητες όμως το έχω αποθημένο..!!!!! Άτιμοι γονείς τα Χριστούγεννα που το είχα ζητήσει από τον Αγιο Βασίλη, βάλατε το χεράκι σας και μου έφερε ένα αγρίμι (γιατί τα ξωτικά δεν είχα ανταλλακτικά για να φτιάξουν άλλους ΚΙΤΤ και μου έφεραν το αγρίμι..Αυτή ήταν η επίσημη εξήγηση για το φιάσκο εκείνης της μέρας)!!

Και φυσικά η απάντησ'η μου ήταν άμεση!!! Πέταξα το αγρίμι από το μπαλκόνι..!!

Εκείνη την ημέρα από τα νεύρα τους, οι γονείς μου μου είπαν ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης..!! Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάντως, έριξα πολύ κλάμα..!! Μαύρα Χριστούγεννα σας λέω..!!!
 
makisimos είπε:
Και φυσικά η απάντησ'η μου ήταν άμεση!!! Πέταξα το αγρίμι από το μπαλκόνι..!!Εκείνη την ημέρα από τα νεύρα τους, οι γονείς μου μου είπαν ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης..!! Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάντως, έριξα πολύ κλάμα..!! Μαύρα Χριστούγεννα σας λέω..!!!
Είσαι απίστευτος!!! Χαχαχαχα! Να΄σαι καλά μ'έκανες και γέλασα μάκο μου... :D :D
 
Δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση όπως του Lord Makro, αλλά τέλος πάντων... ιδού ο δικός μας KITT 5 TAXYTHTEΣ! Εχει γράψει πολλά χιλιόμετρα... :D

fetch


fetch


fetch
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το είχα κι εγώ, αλλά μόνο του Lord Makro είναι στο σωστό. Το κουτάκι σου ταιριάζει αλλά το αυτοκίνητο είναι άλλο.
 
Όντως, το αυτοκίνητο είναι από αλλού, είναι μικρότερο και δεν έχει τις ταχύτητες στην οροφή.

Σας χρωστάω και καμιά κοντινή φωτογραφία με τον ΚΙΤΤ μόνο του... :)
 
Χα, χα, χα! Είδατε τι γίνεται όταν ανακατεύονται τα κορίτσια με τα αυτοκινητάκια?? :D Επειδή μέσα στη σακούλα είχε 2-3 ΚΙΤ, βρήκα αυτόν που ταίριαζε στο μέγεθος και τον έβαλα!! #) :D Πράγματι, αυτός δεν είναι ο σωστός (ωστόσο είναι και αυτός ΚΙΤΤ). Εχω και άλλον έναν

fetch


αλλά ούτε αυτός ταιριάζει! #)

Θα βρω τον σωστό και θα επανορθώσω! :flower:

Τον είδα κι εγώ λίγο διαφορετικό από του Lord Makro, αλλά σκέφτηκα ότι θα υπηρξαν διάφορες εκδόσεις:burn:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
MytinyWorld μας εχεις τρελλανει στην μαιμου ΚΙΤΤ!!!!! :p :D:D:D:D:D

Τι θα γινει θα το δουμε το οριτζιναλ; :D :flower:

Η' ειναι ολοι οριτζιναλ, απλα εχετε ολες τις εκδοσεις οποτε μιλαμε για συλλογη ΚΙΤΤ; :cool:
 
Αναστασια είπε:
MytinyWorld μας εχεις τρελλανει στην μαιμου ΚΙΤΤ!!!!! :p :D:D:D:D:D
Δεν λές τίποτα! Σε λίγο θα ζητάνε μπανάνες! Απαιτούμε τον αυθεντικό ΤΩΡΑ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τς, τς, τς.... :nono: :p Αδίκως με διαβάλλετε.... :p #) :) Φυσικά και είναι αυθεντικοί, απλά δεν έβαλα τον ΚΙΤΤ 5 ταχύτητες στο βαλιτσάκι! Και οι δύο ΚΙΤΤ που έχετε δει είναι αυθεντικότατοι (κοντεύει να μας φάει εδώ πέρα, οπότε οφείλω να σας μεταφέρω τη βεβαιότητά του για τους ΚΙΤΤ του!)

Αναστασία μου, ξέρεις τώρα εσύ, θα τον στείλω μια βόλτα στο πατάρι, να μάθει που τα είχε έτσι χύμα όλα τα τουτού του! :p

Αυτός λοιπόν που έβαλα στο βαλιτσάκι

fetch


είναι αυτός

fetch


ο οποίος έχει ξεβάψει και έχει χάσει την αεροτομή του (εκεί που διακρίνονται δύο τρυπούλες).

Τάδε έφη ο σύζυγος! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Jedah είπε:
Δεν λές τίποτα! Σε λίγο θα ζητάνε μπανάνες! Απαιτούμαι τον αυθεντικό ΤΩΡΑ!

mytinyworld είπε:
Και οι δύο ΚΙΤΤ που έχετε δει είναι αυθεντικότατοι (κοντεύει να μας φάει εδώ πέρα, οπότε οφείλω να σας μεταφέρω τη βεβαιότητά του για τους ΚΙΤΤ του!)
Αναστασία μου, ξέρεις τώρα εσύ, θα τον στείλω μια βόλτα στο πατάρι, να μάθει που τα είχε έτσι χύμα όλα τα τουτού του! :p
Εχω ξεραθει στα γελια μιλαμε παιδια!!!!!:biglaugh: :D :D:D:D

Και ξερετε εεεε, αν θελετε να την πειτε σε καποιον να του πειτε οτι εχει μαιμου παιχνιδια!!! :p :flower: Δηλαδη, Μytinyworld μου, αντι για τον ΚΙΤΤ 5 ταχυτητων στο βαλιτσάκι μας εβαλες τον ΚΙΤΤ 1,5 ταχυτητων μιας και ειναι αυθεντικος αλλα δεν ειναι του βαλιτσακίου.

Παρα πολυ ωραια παντως μας τα εδειξεις, και ειναι και πολυ αστειο να βλεπω το αβαταρ σου με την νεράιδα μεσα στα Τηλεκατευθυνόμενα/Μηχανοκίνητα > ΚΙΤΤ με 5 ταχύτητες και οι Κεραυνοί της ασφάλτου.!!!

Δινει μια νοτα γεματη χάρη και λιγο φως σε αυτο το μαυρο κι αραχνο βαλιτσακι :D ! :flower: :)
 
Ακριβώς Αναστασία μου! Οταν του είπα ότι αμφισβητείται η γνησιότητα του παιδικού του ΚΙΤ, κόντεψε να με φάει! :D Μου είπε μάλιστα ότι αυτός που κατά λάθος έβαλα στο βαλιτσάκι, δουλεύει ως εξής: τον κάνεις πίσω και μετά αυτός φεύγει μπροστά! Ενώ ο ΚΙΤΤ 5 ταχύτητες (που προς το παρόν αγνοείται στο πατάρι) έκανε πιο πολλά πράγματα (πήγαινε πιο γρήγορα, πιο αργά κλπ). Εγώ παιδιά δεν ξέρω, ότι μου λέει σας λέω! #) Ρωτήστε με για τη sindy να σας πω! ;)

Πράγματι βρε παιδιά, έχει δίκιο η Αναστασία, πολύ μαυρίλα αυτό το βαλιτσάκι (το οποίο σημειωτέον δεν έκανε και τίποτα πέρα από το να μεταφέρει τον ΚΙΤΤ, έτσι δεν είναι αγόρια της παρέας?) :xm:
 
Ήταν πολύ μάπα το βαλιτσάκι, απο πλαστικό της κακιάς ώρας. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να βάλεις ένα μοντέλο αυτοκινήτου σε βαλιτσάκι-γκαράζ! What next? Νεσεσέρ-σκηνή για GIJoe; What were they thinking?
 
Jedah είπε:
Νεσεσέρ-σκηνή για GIJoe; What were they thinking?
:D :D:D:D

MytinyWorld μου, τσακω ρε συ το ροζ μανώ για τα νυχια να περασουμε ενα χερι τους ΚΙΤΤ 5 ταχυτητων να τους κανουμε 15!!! Και ριξε και κανα ρουχο της Barbie στην μαυρη βαλιτσα!!! Βαλε και μια Polly Pocket να οδηγαει τον ΚΙΤΤ!!! :D

Λιγο χρωμα ρε παιδια σε αυτα τα αγοριστικα παιχνιδια!!! :eek: o_Oo_O:xm: ;)
 
Πίσω
Μπλουζα