mytinyworld
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 114
Θες να φάμε ξύλο?? :frypan:
DeadOrganPlayer είπε:Ναι τις θυμάμαι τις κασέτες! Όπως και το όνομα του ενός από τους παρανοϊκούς που αντιμετώπιζε ο ΚΙΤΤ σε αυτές τις ιστορίες. Έλαμ Γκίντεον Φόρμπαχ!
Aardvark είπε:Xριστουγεννα μεσα 80ς σε φιλικο σπιτι στην Πατρα,παιζει η διαφημιση στην ΤιΒι με τον ΚΙΤΤ 5 ταχυτητες,εκστασιασμενος ο μικρος Ααρντυ παρακολουθει αποσβολωμενος,τοσο αποσβολωμενος που ακουει την φωνη,"θα στο παρουμε αυτο την πρωτοχρονια" ,κατι τετοιο,χαρες εγω,να μην πιστευω ποσο ευκολα τον απεκτησα,ερχονται λιγες μερες πριν την πρωτοχρονια στα μερη μου πια,μου δινουν λεφτα να παω να το παρω,με την προϋποθεση να μην το ανοιξω και να μπει στην ντουλαπα μεχρι την μερα που ανοιγουν τα δωρα...
Αμ δε με το που το παιρνω με σταματανε οι μαγαζατορες της περιοχης βλεποντας με με το βαλιτσακι στο χερι και με βαζουν να το δοκιμασω (ενας γνωστος μου ηταν,lol) ,δωστου σουζες και παντιλικια...
Το δινω στους δικους μου το κρυβουν στην ντουλαπα,αμ δε που θα περιμενα εγω μεχρι τον Αη Βασιλη,το ανακαλυψα και το κατεβαζα για test drive,,με αποτελεσμα οταν ηρθε η μερα να το παραλαβω κανονικα ,ο ενθουσιασμος να εχει ξεφουσκωσει,but it was a good ride!!
Αnyway καπου τ'αχω ξαναγραψει αυτα,τα ξαναγραφω οταν ερθει το αλτσχαϊμερ να εχω αποδειξεις!
Και φτανουμε 2012 που ο ΚΙΤΤ επιστρεφει στον κατοχο του και οπως στο παραπανω ποστ δεν το περιμενα να ειναι τοσο μικρος.....νταξει μεγαλωσαν και τα χερια μου κατιτις..
Δεν ειναι απιστευτος!