Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Έτσι είναι δυστυχώς...Τώρα μόλις έριξα το ποστ του Dino. Μην μας κάνει εντύπωση αν κλείσει όλο το συγκρότημα. Η διασκέδαση και η ψυχαγωγία που λέγεται μίκυ Μάους έχει σβήσει για τα σημερινά παιδιά. Φέτος σε μια παράλια που πήγα για λίγες μέρες δεν είδα πουθενά περιοδικό τερζο και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Θυμάμαι περί τα τέλη του 80 γινόταν χαμός κάθε Παρασκευή στα παραθεριστικά πρακτορεία. 13:00 που έρχονταν ο τύπος ουρά για μίκυ. 14:00 δεν είχε μείνει λέπι.Πάνε αυτά τα χρόνια, δυστυχώς.
Βιβλιοπωλεία υπάρχουν αλλά τις τιμές που λέει ο DINO δεν θα τις δεις ούτε ζωγραφιστές! Θα σου τα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί κυριολεκτικά! Γνώμη μου είναι να βάλεις μια αγγελία σε κάποια εφημερίδα αγγελιών για να πιάσεις τα λεφτά που αναφέρθηκαν!orck είπε:Εχω καποια τευχη απο Κομιξ, τα παλιοτερα ειναι το νουμερο 4, 15 και 16. Δεν ξερω πως μπορω να εκτιμησω την τιμη τους σε σχζεση με την κατασταση τους. Υπαρχουν βιβλιοπωλεια που τα αγοραζουν; Εδω δεν μπορω να βαλω αγγελια γιατι δεν εχω τις 50 ουσιωδης δημοσιευσεις.