BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.409
Περάστε στο φτωχικό μας...
(θέλει κατι μερεμετάκια...)
(θέλει κατι μερεμετάκια...)
Τελευταία επεξεργασία:
Τον ξεπέρασα! Όταν κινηματογραφούσα σε S-8 ήμουν ταυτόχρονα σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης, οπερατέρ, φωνολήπτης, υπεύθυνος τίτλων και μοντάζ, μηχανικός προβολής..... Σε μία ταινία, την υπερπαραγωγή Top Car ήμουν και ηθοποιός (έκανα το πτώμα), αλλιώς δεν φαίνομαι πουθενά."Steve Barkett!!! Τα κάνει όλα και συμφέρει!!! "
Κατά τη διάρκεια της ύπνωσης...ήρθε πιο κοντα η δαιμονική οντοτητα με τον ψυχολόγο και...άλλος ανθρωπος!Mausoleum (1983). Κατά την διάρκεια της ύπνωσης , η πρωταγωνίστρια μεταμορφώνεται σε δαιμονική οντότητα. Αλλά άμα είσαι ψύχραιμος ψυχολόγος....
Προβολή συνημμένου 265462
Προβολή συνημμένου 265463
Ψψψψψψψ εσύ ήσουν πολυεργαλείο, όχι αστείαΤον ξεπέρασα! Όταν κινηματογραφούσα σε S-8 ήμουν ταυτόχρονα σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης, οπερατέρ, φωνολήπτης, υπεύθυνος τίτλων και μοντάζ, μηχανικός προβολής..... Σε μία ταινία, την υπερπαραγωγή Top Car ήμουν και ηθοποιός (έκανα το πτώμα), αλλιώς δεν φαίνομαι πουθενά.
αν της έκανε ξεμάτιασμα παίζει να είχε πονοκέφαλο για ένα χρόνο.Κατά τη διάρκεια της ύπνωσης...ήρθε πιο κοντα η δαιμονική οντοτητα με τον ψυχολόγο και...άλλος ανθρωπος!
Ξέρει κανεις αν ο ψυχολόγος μεταμορφώθηκε σε δαιμονική οντότητα?
Αυτά απαιτούν εξορκισμό.αν της έκανε ξεμάτιασμα παίζει να είχε πονοκέφαλο για ένα χρόνο.
δεν κανει για μεζες; και μαλιστα μεσα στην μπυραΘα 'χε κάποιο...μυγάκι η μπύρα γι'αυτό πήρε άλλη...