Φίλτατε RIO, πραγματικά, άκουσε το γέλιο μου όλη η πολυκατοικίαBlood Depts (1985). Όταν βιάζεσαι να τελειώσεις την ταινία, γιατί τέλειωσαν τα λεφτά....
Εμένα μου άρεσε και ότι στον επίλογο γράφει, πως ήταν 45 ετών. Σημαντική πληροφορία....Φίλτατε RIO, πραγματικά, άκουσε το γέλιο μου όλη η πολυκατοικία
Τι να πρωτοσχολιάσω;;;; Το ότι έσκισε το μανίκι της φόρμας ενώ μπορούσε να το ανεβάσει; Το ότι έκρυβε μέσα στο μανίκι (με τέτοια κατασκευή για "θήκη" κιόλας) μια "πιστολομπαζούκα"; Το ότι απλά ανατινάζει τον τύπο και απλά τσακ-μπαμ μας πετάει στη μούρη ότι παραδόθηκε στην αστυνομία και εκτίει ισόβια; Αυτήν η σκηνή μαξ να κρατούσε 1 ακόμα λεπτό; Τι διάολο, το φιλμ τους τελείωνε;
ΥΓ: Μου θύμισε μια έκθεση που είχα γράψει στο φροντιστήριο όταν ήμουν λύκειο. Έκταση 500 λέξεις και με εισαγωγές, 1ο θέμα, 2ο θέμα κ.λπ, μου έμειναν καμιά 20αριά για τον επίλογο καθώς έφτανα στο όριο. Ε, την τελείωσα εντελώς απότομα και έφαγα κράξιμο απ' την καθηγήτρια
ΥΓ2: Παρόλο που είναι του 1985, μου βγάζει μια αισθητική φθηνής περιπέτειας του 1970. Για τόσο low budget φαίνεται (και είναι μάλλον )
Ε, μπορεί μέσα στη φυλακή να λάμβανε ερωτικά γράμματα από "θαυμάστριές" του ξέρω 'γω. Να μην ξέρουν την ηλικία του;Εμένα μου άρεσε και ότι στον επίλογο γράφει, πως ήταν 45 ετών. Σημαντική πληροφορία....
Μανιτάρι;;;;
Μετεξεταστέοι αρκετές χρονιές προφανώς, οπότε ακόμα μαθητέςEarth vs the Spider (1958). Οι Μαθητές...