Κάτι δεν πήγε καλά...

The Dark Side of Midnight (1984).

Μάλλον η ταινία ήταν μια παραγωγή, του συλλόγου μυστακοφόρων ηθοποιών ΗΠΑ ...

The-Dark-Side-of-Midnight-1984-Creeper-movie-Wes-Olsen-2.jpg

MV5BNjQ2OTllYzEtNjkyMi00MDQ0LTljNzYtMDM4MTBlZWUwNjIyXkEyXkFqcGdeQXVyMDU5NDcxNw@@._V1_.jpg

h.png

b.png

n.png

screen-shot-2016-03-01-at-00-28-00.png


Χωρίς τίτλο.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
The Dark Side of Midnight (1984).

Μάλλον η ταινία ήταν μια παραγωγή, του συλλόγου μυστακοφόρων ηθοποιιών ΗΠΑ ...

Γυναίκες έπαιζαν;... Μήπως είχαν και αυτές; :D
 
Ας όψεται ο Tom Selleck που εκείνη την εποχή εμφανιζόταν στη δημοφιλέστατη σειρά Magnum P.I. κι ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το μουστάκι. Βρήκα μια φωτό του με πουκάμισο, υπάρχουν άπειρες χωρίς, για όσες ενδιαφέρονται να μορφωθούν περισσότερο.
1613425811234.png

Υπήρχε φυσικά και ο Burt Reynolds, αλλά ο Σέλλεκ ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη επίδραση στο αμερικανικό πάνω χείλος.

Βέβαια οι μυστακοφόροι ηθοποιοί της Σκοτεινής Πλευράς του Μεσονυκτίου δεν έμοιαζαν ακριβώς με τον Σέλλεκ ούτε με τον Ρέυνολντς.

Ο elephadas από πριν φύγει για Αμερική έτρεφε Σελλέκειον μύστακα τον οποίο κράτησε μέχρι το 1990λίγο.
 
Αν κυκλοφορούσε τώρα, θα έπεφτε σύννεφο η τομάτα!

Υ.Γ. Η κοπέλα-Βαλάντης μοιάζει με την Ντονατέλλα έχοντας κάνει τις μισές από τις πλαστικές της εγχειρήσεις.
 
Είχα πάθει γενικώς ένα σοκ όταν είχα δει αυτό το τερατούργημα. Είχα δει την ασπρόμαυρη ταινία για τον Ντόριαν Γκρει και ήταν πολύ ωραία, αν και θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να αποδοθεί αυτό το καταπληκτικό κείμενο του Όσκαρ Ουάιλντ, αλλά αυτό το πράγμα! Απαίσιο έργο, απαίσια απόδοση!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το έργο δεν ήταν καλό, συμφωνώ, αλλά ο Χέλμουτ Μπέργκερ εμφανισιακά (όχι ενδυματολογικά!) ήταν ό,τι έπρεπε για Ντόριαν Γκρέυ, νομίζω. Αν και γενικά και ως ηθοποιός δεν θυμάμαι να μου αρεσε ιδιαίτερα. Στις ταινίες του Βισκόντι ήταν πολύ καλός (ιδιαίτερα στο Λυκόφως των Θεών) αλλά στα χέρια άλλων σκηνοθετών δεν πολυευτύχησε.
 
Μα εντάξει, ήταν πολύ όμορφος, με μια ομορφιά περίεργη, κάπως έκφυλη. Πραγματικά ταίριαζε. Γι' αυτό τον λόγο, έκατσα να δω το έργο.
 
Γιατί δηλαδή η Βουγιουκλάκη να παίζει τη μαθήτρια Λυκείου σχεδόν στα 30 της κι αυτοί να μην μπορούν να παίξουν τους φοιτητές στα σαράντα και?
 
Γιατί δηλαδή η Βουγιουκλάκη να παίζει τη μαθήτρια Λυκείου σχεδόν στα 30 της κι αυτοί να μην μπορούν να παίξουν τους φοιτητές στα σαράντα και?
Α, οχι, ναι, σωστο! :D
 
Πίσω
Μπλουζα