Καίτη Γαρμπή

and1 είπε:
Makisime μας έκαψες :burn:
Οντως......:burn:

Καλοριζικοι Γερασιμε! :thumbup:

Αλλα γενναται το εξης ερωτηματα....Που τους βρηκε????!!!!:what:

Υποτιθεται,οτι οι δισκογραφικες βγαζουν ενα και το απονεμουν στον/στην καλλιτεχνη μετα απο επιτυχημενη πορεια του δισκου,

που αυτο μεταφραζεται σε πωλησεις!!! Και υποτιθεται οτι ο/η καλλιτεχνης τα εχει σε καποιο τοιχο κρεμασμενα για ενθυμιο!!!

Sorry για την απορια....αλλα οπως καταλαβατε ειναι ευλογη!!!!! #)
 
Όχι απαραίτητα Σταυρή. Χρυσό ή πλατινένιο δίσκο θα δώσουν σίγουρα κ στους συντελεστές του δίσκου. Στιχουργοί, μουσικοί, παραγωγός , κάποιοι άνθρωποι της εταιρίας κ γενικότερα σε όσους δούλεψαν για τον εκάστοτε δίσκο που βραβεύεται. Νομίζω πως κάπως έτσι πάει το πράμα.
 
Ευχαριστω για την απαντηση Αντρικο! :thumbup:
 
Όντως παιδιά, ετσι ειναι... Ειναι απο απονομή σε κάποιο στελεχος της εταιρίας ... ;) Προφανως πετάχτηκαν...και ο καλός θεούλης μου τους έστειλε δωράκι.., Ένα..."Δώρο Θεού" χεχεχεχε :p
 
Φρικτό!!! Να σου κάνουν την τιμή να σου απονείμουν χρυσό δίσκο και κάποιος από τους συντελεστές να τον πετάξει!!! Πολύ ξεφτίλα το βρίσκω. Μπράβο που τους βρήκες εσύ τουλάχιστον για να μην καταλήξουν σε καμιά χωματερή , κρίμα...
 
Εντυπωσιακό!!!! Μένω άναυδος!!!!

Από τα πράγματα που δεν περιμένεις ποτέ οτι θα βρεθούν στην κατοχή σου!!!

Καλορίζικοι οι δίσκοι...

Πήγαν σε καλά χέρια τουλάχιστον! :)
 
Καλορίζικοι Μάκη. Απλά καταπληκτικά κομμάτια.
 
WOW αυτό και αν είναι φοβερή ανακάλυψη :armed: :armed: καλορίζικοι Μάκη και μπράβο στον Πάνο :thumbup: :thumbup:
 
Καίτη Γαρμπή - Σβήσε με

[video=youtube;e-EBVgY_TU4]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χρυσός Τριπλός σε κασέτα.Περιέχει την επιτυχία της Καίτης Πες το μ'ένα φιλί.Οι photos είναι από το ebay,τις ανέβασα επειδή σπάνια βρίσκει κάποιος κασέτες στο ebay.

$_57.jpg

$_57 (1).jpg

$_57 (2).jpg
 
του φεγγαριου αναπνοες

 
Γενικά δεν είμαι φαν αυτών των τραγουδιών, όμως μ' αρέσουν τουλάχιστον πέντε: τα δύο είναι του Φοίβου (Τασσόπουλου, να εξηγούμεθα), το ένα είναι του Φοίβου Δεληβοριά και τα άλλα δύο είναι μια επανεκτέλεση και φυσικά η συμμετοχή της στη Γιουροβίζιον του 93. Έχουμε και λέμε:

1) Ναι, υπάρχω εγώ:

 
Ανήκω σε αυτούς που η συγκεκριμένη τραγουδίστρια δεν μου έκανε ποτέ αυτό το "κάτι''(που τραγούδησε και αργότερα :p ) Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό ή θετικό,απλά ότι ήταν μία ιδιαίτερη παρουσία που καταλαβαίνω ότι σε κάποιους μπορεί να αρέσει,ενώ σε άλλους όχι.΄΄Εχει γράψει τη δική της ιστορία όλα αυτά τα χρόνια φυσικά στο ελληνικό τραγούδι.
 

1@Survival Horror[/USER]: και εγώ στην ίδια ακριβώς κατηγορία είμαι, μάλιστα η μουσική που άκουγα και ακούω είναι πολύ διαφορετική από το είδος που υπηρετεί η Καιτούλα, παρ'όλα αυτά, τα πέντε τραγούδια που πόσταρα μ' αρέσουν και τα ακούω ευχάριστα. Πάντως, όντως έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.
 
Πίσω
Μπλουζα