Και αισίως φτάσαμε τους...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μα κι εγώ έψαχνα να αγοράσω Α1200. Αυτό ηταν η αρχή. Τώρα έχω ποστάρει παντού, εκτός από το Καντυ φορουμ, κι αυτό γιατί έχω να πω κάτι εκεί μεσα σχετικό, όχι για κάποιον άλλο λόγο. Νομίζω ότι το μόνο που ίσως να έχω γράψει εκεί, είναι ότι την έβλεπα τη σειρά μεν, αλλά δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rygar είπε:
Παιδιά δεν ξέρω εσείς, αλλά και 15.000 μέλη να γίνουμε, θέλω να μπαίνω και να βλέπω μερικά συγκεκριμένα άτομα. Αλλωστε το τελευταίο διάστημα, εξαιρουμένων των εξωφύλλων, δεν έχω προσφέρει τίποτε άλλο από υλικό και μπαίνω αποκλειστικά και μόνο για την παρέα, αυτή την ίδια παρέα που έχω εδώ και 2.5 χρόνια. Εντάξει όχι ίδια όπως τότε, λείπουν καμια 10αριά, αλλά δε μπορώ να τα έχω όλα.
Nice put! Αν και δεν είμαι και πολύ ομιλητικός,μου αρέσει αυτο το forum και είναι το μόνο που συμμετέχω 'ενεργά' αφού έκτος απο τις αναμνήσεις που ξαναζωντανεύουν απο την αγαπημένη μου εποχή,έχω 'γνωρίσει' κάποια αρκετά μέλη που τους θεωρώ φίλους! Μακάρι να είμουνα πιο κοντά να ερχόμουνα και σε κανένα meeting! :D

Take care guys and gals keep it up!!

Rygar είπε:
Μα κι εγώ έψαχνα να αγοράσω Α1200. Αυτό ηταν η αρχή. Τώρα έχω ποστάρει παντού, εκτός από το Καντυ φορουμ, κι αυτό γιατί έχω να πω κάτι εκεί μεσα σχετικό, όχι για κάποιον άλλο λόγο. Νομίζω ότι το μόνο που ίσως να έχω γράψει εκεί, είναι ότι το έβλεπα μεν αλλά δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα.
Εγώ αυτό που θα έγραφα εκεί θα ήταν ότι μόνο ο ρόλος της Ελίζας μου άρεσε οπότε απέφυγα αυτό τον σκόπελο...

ChrisTOS είπε:
Εγώ αυτό που θα έγραφα εκεί θα ήταν ότι μόνο ο ρόλος της Ελίζας μου άρεσε οπότε απέφυγα αυτό τον σκόπελο...
Χμ. Θα σου πρότεινα να σκεφτόσουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξεις διεύθυνση............

Σε ξέρουν........

Ετοιμάζονται....................... :D :D:D

παίδες με παρεξηγήσατε για το θέμα της κάντυ...έγραψα κάτι για τα αυτοκίνητα της εποχής διότι οι κοπέλες που το πραγματεύονται ζήτησαν την βοήθεια μας! Φυσικά και δεν ξέρω την σειρά διότι είχε τόσα επεισόδια που δεν ήξερα τι γίνεται

Να 'μαστε... :super:

Αδέρφια οπλιστείτε... :armed:

:frypan: Να και αυτήν :takethat: Πάρε και άλλη μία... :bash:

Christo:nono: μη ζητάς :help: , δεν ακούει κανείς... :tease:

Rygar είπε:
Παιδιά δεν ξέρω εσείς, αλλά και 15.000 μέλη να γίνουμε, θέλω να μπαίνω και να βλέπω μερικά συγκεκριμένα άτομα. Αλλωστε το τελευταίο διάστημα, εξαιρουμένων των εξωφύλλων, δεν έχω προσφέρει τίποτε άλλο από υλικό και μπαίνω αποκλειστικά και μόνο για την παρέα, αυτή την ίδια παρέα που έχω εδώ και 2.5 χρόνια. Εντάξει όχι ίδια όπως τότε, λείπουν καμια 10αριά, αλλά δε μπορώ να τα έχω όλα.
Και εμάς του υπόλοιπους μας έχεις φτυσμένους εεε;;;;; :shake:

Φτου σου κι εσένα, λοιπόν! :rant:

:tease: :tease: :tease:

Juanita είπε:
Να 'μαστε... :super:
Αδέρφια οπλιστείτε... :armed:

:frypan: Να και αυτήν :takethat: Πάρε και άλλη μία... :bash:

Christo:nono: μη ζητάς :help: , δεν ακούει κανείς... :tease:
Εγώ πάντως σε προειδοποίησα....... :) :)

DINO είπε:
Και εμάς του υπόλοιπους μας έχεις φτυσμένους εεε;;;;; :shake: Φτου σου κι εσένα, λοιπόν! :rant:

:tease: :tease: :tease:
Dino μίλησα για συγκεκριμένα άτομα ρε, όχι για αφηρημένα :D :D

Ε, καλα..... Παίρνω πίσω το ...φτύσιμο... :D :tease:

Πω πω!!!!!!!! Το retromaniax στη ρετρό έκδοσή του. 78 μέλη.......

Τι βλέπω; Pooky(1);;;; Telamonas, Vaszio;;;;;

Ε ρε, το ρετρό του ρετρό..................

Το φόρουμ μας γιγαντώθηκε, όχι μόνο ως προς τον αριθμό των μελών του, αλλά και ως προς τη δομή του και την εξέλιξή του.

Σαφώς και δεν είναι το ίδιο με "παλιά" και δεν θα μπορούσε να είναι, αφού δεν παραμένει στάσιμο, δεν πρέπει να μένει στάσιμο, αλλά αναπτύσσεται δυναμικά και με γοργά αλλά σταθερά βήματα.

Χαίρομαι που το βλέπω να μεταμορφώνεται με τον καιρό, προσωπικά για μένα το GRM αποτελεί ένα από καλύτερα και πιο πλούσια ελληνικά θεματικά φόρουμ στο διαδίκτυο, ειλικρινά έναν τέτοιο χώρο πάντα τον έβλεπα ως τον θεματοφύλακα των παιδικών και εφηβικών μου αναμνήσεων, μέσα στον οποίο δίνεται η ευκαιρία σε όλους μας, κοινά βιώματα και εμπειρίες να μας φέρουν πιο κοντά, έστω μέσω οθόνης και πληκτρολογίου.

Πολλά άλλαξαν στην πορεία, το τι μπορεί να άλλαξε προς το καλύτερο και τι προς το χειρότερο, είναι καθαρά στην υποκειμενική αντίληψη του καθενός και δεν χρήζει ανάλυσης.

Η δική μου πεποίθηση είναι ωστόσο πως βλέπω να γίνεται μια σοβαρή και μεθοδική προσπάθεια με μεράκι και πολύ κόπο και αυτό με ικανοποιεί πάρα πολύ. Ειδικά στο θέμα του retroDB, ήταν κάτι που το είχα προτείνει και εγώ κάποτε, εύχομαι να επεκταθεί και σε άλλους τομείς με τον καιρό και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ.

Θα ήθελα πάντως να μάθαινα τι έγινε τελικά με το back2roots, όχι ότι δεν κατάλαβα κάποια πράγματα, πιο πολύ από ενδιαφέρον για το τι συνέβη. Θεωρώ πως είναι κάτι που αφορούσε το GRM και μου έχει αφήσει προσωπικά μια μικρή σκιά. Και φυσικά όχι με απάντηση σε αυτό το thread, δεν υπάρχει λόγος να βγούμε εκτός θέματος.

Νέα μέλη ήρθαν για τα καλά και μέλη σημαντικά φύγανε, ένα μικρό παράπονο μόνο έχω. Που κάποια από τα παλιά μέλη δεν είναι πια κοντά μας.

Προς Θεού, ούτε ευθύνες αποδίδω σε κανέναν, ούτε αφήνω υπονοούμενα. Απλά μου λείπει η παρουσία τους και η γραφή τους. Έτσι απλά και ανθρώπινα.

Rygar είπε:
Το ίδιο αισθάνομαι και εγώ, η παρεΐστικη διάθεση και το φιλικό κλίμα μόνο καλά μας προσφέρουν. Γνώρισα άτομα που πραγματικά αξίζει κανείς να συζητά μαζί τους.

Ειλικρινά παιδιά να είστε καλά για όσα κάνετε εδώ μέσα, ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου σε όλους σας...

Keep up the good retro work.

Φιλε Tallman θα σου "διωξω" τη σκια :)

Το back2roots ειναι η τεχνικη πλατφορμα στην οποια ενσωματωθηκε το retromaniax forum πριν καμποσο καιρο και εκτοτε "ζει και αναπνεει".

Ειναι το περιβαλλον στο οποιο υπαρχουν απεριοριστες δυνατοτητες δημιουργικοτητας, ειναι η υπαρξη ιδιοκτητου και ισχυρου μηχανηματος, ειναι η κατοχη νομιμου και highly customed λογισμικου, ειναι η δυνατοτητα απεριοριστου hosting αρχειων-sites, ειναι η ευχερεια να σηκωνονται πολυπλοκοι δικτυακοι τοποι (πχ RetroDB) σε απιστευτα γρηγορο χρονο και με ελαχιστη πλεον προσπαθεια, ειναι η εγγυηση της ασφαλειας για οτι ανεβαινει εδω μεσα. Ειναι πολλα.

Αυτο που ειχαμε στοχο αλλα δεν το εχουμε ακομα καταφερει, ειναι το back2roots να γινει μια δωρεαν "ομπρελλα" για οποιαδηποτε νομιμη-αξιολογη Ελληνικη ρετρο προσπαθεια. Που θα μας παει... :)

Είναι ωραίο να βλέπεις παλιά και αξιόλογα μέλη να κάνουν την επανεμφάνισή τους!!!

Γειά σου ψηλέ... Μας έλειψες! :)

Να΄σαι καλά ρε DINO, θα το προσπαθώ να εμφανίζομαι πιο συχνά, το παλεύω με τη δουλειά, πάρα πολλές οι ώρες φέτος, βάλε και τις οικογενειακές υποχρεώσεις... :banghead:

Και μένα μου λείψατε... ;)

forum_stats.png
Στατιστικά του Retromaniax

Θέματα 16.261 Μηνύματα 273.998 Μέλη 11.473

:)

Να είμαστε όλοι καλά και να τα 100000000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!

Πίσω
Μπλουζα