Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 4.299
Στην 3η Λυκείου που λέτε, 1991-92, κατά το πρώτο 3ωρο έκανα δέσμη(3η) σε άλλη αίθουσα από αυτή του κορμού που ήταν και η επίσημη αίθουσα του τμήματός μου. Το ίδιο ασφαλώς συνέβαινε και με κάποιο άλλο τμήμα που έκανε δέσμη στη δική μας. Επειδή λοιπον στην ώρα της δέσμης τους, στο θρανίο μου κάθονταν 2 τύπισσες που δεν τις γούσταρα, έπρεπε να σκεφτούμε με το συμμαθητή μου (καλή του ώρα, συμβολαιογράφος είναι τώρα) να τις απωθήσουμε, να μην ξανακάτσουν. Ασε που ζωγράφιζαν κάτι περίεργα γυναικολογικού περιεχομένου
. Εκείνη την εποχή είχα αρχίσει να ακούω με πολύ πάθος AC/DC, και ο φίλος μου είχε κολλήσει με μια ταινία του Βεγγου που έκανε το γερμανό κατα τη διάρκεια της κατοχής (δε θυμάμαι τίτλο). Οπότε και ζωγραφίσαμε εγώ ένα τεράστιο AC_DC με ένα τεράστιο κεραυνό ανάμεσά και ο συμμαθητής μου μια τεράστια (πιο τεράστια δε γινόταν) σβάστιγγα. Ε, δεν ξαναέκατσαν όχι αυτές, αλλά κανείς άλλος.
Για να ακούσω εσείς τί ζωγραφίζατε. Ο,τι να'ναι, από λαβ στορι μεχρι σκονακια. Και προσέξτε! Στα θρανία, όχι σε τοίχους ή κάπου αλλού. Αυτά είναι για άλλο θρεντ
.

Για να ακούσω εσείς τί ζωγραφίζατε. Ο,τι να'ναι, από λαβ στορι μεχρι σκονακια. Και προσέξτε! Στα θρανία, όχι σε τοίχους ή κάπου αλλού. Αυτά είναι για άλλο θρεντ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: