αυτο γνωριζω και εγωΣε πολλά σάιτ υπάρχει η (λανθασμένη) πληροφορία ότι ο Βασίλης Λογοθετιδης λεγόταν στην πραγματικότητα Ταυλαρίδης. Αυτό διαψεύδεται από τον ανιψιό του Λογοθετίδη σε ένα δημοσίευμα του 1960 λίγες μέρες μετά το θάνατο του.....
Το κανονικο μικρο ονομα της Μπεατας Ασημακοπουλου ειναι Ευδοκια.
Τωρα πως προεκυψε το Μπεατα, μου ειναι αγνωστο και προσωπικα αυτο το ονομα δεν το εχω ακουσει ποτε ξανα σε αλλη.
μεσα ειστεΝομίζω ότι Μπεάτα την "βάφτισε" ο Ορέστης Λάσκος, μέχρι τότε λεγόταν Μπέμπα Ασημακοπούλου.
ΝαιΗ γνωστή Πάολα
Βγαίνει και από το Ελισάβετ . Έχω ξαδέλφη που βαφτίστηκε έτσι...Μα δεν μπορει να τη βαφτισαν Ελλη. Δεν υπαρχει τετοιο βαφτιστικο ονομα.
Απο οσο γνωριζω, το Ελλη βγαινει απο το Ελενη γι' αυτο μαλιστα επαιρναν δασεια και τα δυο πριν το μονοτονικο.
Είναι λάθος. Δεν ήταν καλλιτεχνικό ψευδώνυμο το "Βουτσάς". Ήταν το κανονικό του επίθετο. Το εξηγεί η κόρη του στο instagram οτι είναι παραπληροφόρηση.Και το όνομα του Βουτσά είναι καλλιτεχνικό. Δεν ξέρω πώς προέκυψε, όμως στην πραγματικότητα λέγεται Κώστας Σαββόπουλος (σύμφωνα με τη βικιπέδια).
Το Έλλη είναι αρχαίο ελληνικό όνομα... η Έλλη, απ'όπου πήρε το όνομά του ο ΕλλήσποντοςΒγαίνει και από το Ελισάβετ . Έχω ξαδέλφη που βαφτίστηκε έτσι...