Μα νομίζω ότι είχε κάποιες θεωρίες για ufo και κ.λ.π. μπορεί να επηρρεάστηκε το DNA του.Γιατί είναι πράσινο το δέρμα του? Αρειανός είναι?
Απαράδεκτη φωτογραφία. Α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-η !Μα νομίζω ότι είχε κάποιες θεωρίες για ufo και κ.λ.π. μπορεί να επηρρεάστηκε το DNA του.
Εγώ φρίκαρα με την φωτό της Σακελλαρίου. Πριν πόσα χρόνια να ναι; 25; 30; Πόσο πίσω ήμασταν;
Η πλειονότητα σίγουρα την θεωρούσε κιτς, παρωχημένη μπορεί και γελοία. Σήμερα όμως; Πως την βλέπουμε; Το τακούνι που πατάει πάνω στο κεφάλι του νεκρού λιονταριού είναι εικόνα φρίκης. Δεν προκαλεί γέλια όπως θα προκαλούσε στην εποχή της φωτογράφισης.
Η Λαίδη αγνώριστη μέσα στη θάλασσα με τα ρούχα
Στην Λαίδη Άντζελα αναφέρεσαι;Γιατι το εκανε αυτο στον εαυτο της;
Έπιασες βλέπω το χρυσό φτυάρι....χιχιχιχιΤραγουδιστων ειπαμε, βρε Αντωνη!
Δεν φταιω, αγαπητε μου. Με προκαλουν αυτα που βλεπω και κυριως αυτα που ακουω.Έπιασες βλέπω το χρυσό φτυάρι....χιχιχιχι
Ε άλλες που έχουν φωνή (όπως πχ η Μαντώ η οποία περεπιπτόντως, παρά την επιτυχία της, το 1991 όταν έβγαλε τον τρίτο της προσωπικό δίσκο "Κίνηση τρίτη" MINOS, MSM-959, έκανε και φωνητικά στο δίσκο της Αλέκας Κανελλίδου "Φταίμε" MINOS, MSM-969 και ειδικότερα στο τραγούδι "Θα ξαναγυρίσεις πάλι" των Αλέκου Χρυσοβέργη και Σπύρου Γιατρά ) δεν χρειάζεται να ξεγυμνωθούν. Είναι από φωνή φωνάρες και όχι από φωνή κορμάρες....Δεν φταιω, αγαπητε μου. Με προκαλουν αυτα που βλεπω και κυριως αυτα που ακουω.
Αμ, η αλλη που βγηκε με την κοιλια εξω...Τι περιμενει; Συγχαρητηρια για το κατορθωμα;
Στην κερκίδα ποδοσφαιρικού γηπέδου. Άραγε να είναι στην Τούμπα καθ' ότι ήταν υποστηρικτής του ΠΑΟΚ;
Εγώ έχω ξαναπεί ότι το ωραίο πρέπει να θαυμάζεται...Ε άλλες που έχουν φωνή (όπως πχ η Μαντώ η οποία περεπιπτόντως, παρά την επιτυχία της, το 1991 όταν έβγαλε τον τρίτο της προσωπικό δίσκο "Κίνηση τρίτη" MINOS, MSM-959, έκανε και φωνητικά στο δίσκο της Αλέκας Κανελλίδου "Φταίμε" MINOS, MSM-969 και ειδικότερα στο τραγούδι "Θα ξαναγυρίσεις πάλι" των Αλέκου Χρυσοβέργη και Σπύρου Γιατρά ) δεν χρειάζεται να ξεγυμνωθούν. Είναι από φωνή φωνάρες και όχι από φωνή κορμάρες....
Στην κερκίδα ποδοσφαιρικού γηπέδου. Άραγε να είναι στην Τούμπα καθ' ότι ήταν υποστηρικτής του ΠΑΟΚ;