Καλλιτεχνικές φωτογραφίες Ελλήνων Τραγουδιστών

Μαντώ

manto10.jpg
 
Τι έγινε σας κόλλησα;;;; :biglaugh::biglaugh::biglaugh:
Η φωτό είναι του 1996 και προέρχεται από την φωτογράφιση του CD Single Απειλή (Remix) , Columbia – COL 663 666-2
που περιελάμβανε τα
1 Απειλή (Summer Mix)
2 Γυάλινα Φεγγάρια (All Through The Night) (Remix 2)
3 Όπου Κι Αν Είσαι (Dance Mix)
Το συγκεκριμένο δεν το έχω και δεν πρόκειται να το αποκτήσω στο μέλλον καθότι είναι πανάκριβο, τα κανονικά κομμάτια βρίσκονται στο "Η Μαντώ στον Έβδομο Ουρανό" (1995) και επιπλέον ως remix δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα.
Όσον αφορά το ντύσιμο, πιο "κλασικούρα στο ντύσιμο" όπως έχει αναφέρει σε τηλεοπτική συνέντευξή της το καλοκαίρι του 2021 δεν γίνεται. Πάντως προσωπικά μου αρέσει έτσι. Εν τω μεταξύ δεν είναι έντονα μακιγιαρισμένη και το γαλάζιο χρώμα έρχεται σε αντίθεση με τα κόκκινα σγουρά μαλλιά και τονίζει και τα πράσινα μάτια της. Πρόκειται για μία από τις ωραιότερές της φωτογραφίες.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελευταία επεξεργασία:
Eνα εχω μονο να πω:.....COHIBA!
 
Ο Σταμάτης όμως αν θυμάμαι καλά (*) τις 10 τρίχες που είχε τις επεδείκνυε περήφανα. Δεν τις ξύριζε. Όσο για τη συγκεκριμένη φωτό, δώσανε τόση προσοχή στο σώμα του που υπέθεσαν κανείς δεν θα πρόσεχε το πρόσωπό του, και δεν μπορώ να πω ότι τον κολακεύει η φωτό από το λαιμό και πάνω. Το κούτελό του γυαλίζει και βλέπω και κάτι που μοιάζει με μπιμπίκι. Χάθηκε λίγη πουδρίτσα ή καλύτερος φωτισμός?

"τρελαθήκαμε με το tropical μαύρισμα του" γράφει το marie claire. Γιατί "tropical" ρε κορίτσια? "Τροπικό μαύρισμα" σας φάνηκε πολύ μπανάλ? Μισώ ιδιαίτερα τις ελληνικές λέξεις που γράφονται ξένα. Έγραψα "ξένα" και θυμήθηκα πριν λίγες μέρες που διάβαζα μια "είδηση" που ήταν απλή αντιγραφή δελτίου τύπου και έλεγε ότι το πολυαναμενόμενο "Xenodocheio Τάδε" έγινε πραγματικότητα. Όχι Hotel. Όχι Ξενοδοχείο. Xenodocheio. ΓΚΡΡΡΡΡΡ

(*) Διότι λόγω γηρατειών δεν περισσεύει χώρος στον εγκέφαλο για άχρηστες μνήμες όπως ο βαθμός κάλυψης του Γαρδέλειου στήθους. Δεν ζω με αναμνήσεις αλλά με αχνές εντυπώσεις.
 
Τώρα κάνεις την Star System Police ;
Οφειλω να προστατευω τις υψηλες προσωπικοτητες απο σχολια του τυπου "δεν ξερω ποιος ειναι αυτος".
Οχι, ξερεις, αλλα δεν το παραδεχεσαι.
 
Απιστείς τῇ Μαντῲ :eek:
Δε θα το έλεγα, απλά το τραγούδι κολλούσε στην ερώτηση Ποιός είναι ο Σταμάτης....
Σε περίπτωση απιστίας ταιριάζει το τραγούδι Προδοσία (1998)
(στο βίντεο κλιπ εμφανίζεται ο Γιάννης Σπαλιάρας) από το ομώνυμο cd της Μαντώς.
Το εν λόγω τραγούδι, χωρίς να αναφέρεται, είναι διασκευή του τουρκικού Yaralandim (1997) της Nalan.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα