Πάρε και παραδοσιακή φορεσιά της Ολύμπου Καρπάθου να στρώσειςΤο ντυσιμο της Αλεξιου αποτελει βαρυτατο πληγμα για την αισθητικη μου, αλλα κλεινω τα ματια, παω στο 1959 και συνερχομαι:
Προβολή συνημμένου 245619
Γιατι με μισεις τοσο;Πάρε και παραδοσιακή φορεσιά της Ολύμπου Καρπάθου να στρώσεις.
Συνδύασέ το και με σεμεδάκια Καρπάθου να δέσει το γλυκό...
Δε νομίζω, απλά θέλω να σε κουρδίζω για να βλέπω αντιδράσεις. Παρεπιπτόντως το φόρεμα της Χαρούλας με το κεντητό σχέδιο στο στήθος φέρνει ολίγον τι σε τραπεζομάντηλο...Γιατι με μισεις τοσο;
Αυτο απο μονο του ειναι αρκετο για να καταλαβεις για ποση κακογουστια μιλαμε.Παρεπιπτόντως το φόρεμα της Χαρούλας με το κεντητό σχέδιο στο στήθος φέρνει ολίγον τι σε τραπεζομάντηλο...
Πάρε σεμεδάκι σε τσιμέντο...Αυτο απο μονο του ειναι αρκετο για να καταλαβεις για ποση κακογουστια μιλαμε.
Νομιζω μαλιστα πως υστερα απο ολα αυτα, αν τωρα δω ξαφνικα μπροστα μου σεμεδακι, θα λιποθυμησω.
Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση....Αυτο που με τρελαινει ειναι που δινουν και οδηγιες για την εκτελεση της κατασκευης. Δηλαδη θεωρουν πως υπαρχει και δευτερος ανθρωπος στον κοσμο που θα εκανε το ιδιο!