Καλλιτεχνικές φωτογραφίες Ελλήνων Τραγουδιστών

Πολυ ωραια γυναικα η Σαμπρινα. Την εχω δει και απο κοντα στο Jumbo και ηταν εντυπωσιακοτατη, εκθαμβωτικη και πολυ ωραια ντυμενη.
Απο φωνη ομως....:nervous:
 
Σωστα. Αλλα ουτε και η Μαντω ειναι Σαμπρινα απο εμφανιση.
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...
Προτιμώ τη φωνή-φωνή και όχι τη φωνή-κορμάρα (δεν μπορώ να εκφραστώ αλλιώς γιατί θα πέσει ban)
 
Σε σχέση με τις σημερινές τσίτσιδες τραγουδιαρες (και με την φωνή που βγάζουν) η Σαμπρίνα και η Μαντώ είναι θεές και εξίσου φωναρες όταν τραγουδάνε!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Σε σχέση με τις σημερινές τσίτσιδες τραγουδιαρες (και με την φωνή που βγάζουν) η Σαμπρίνα και η Μαντώ είναι θεές και εξίσου φωναρες όταν τραγουδάνε!!
Σχετικά με την φωνή που βγάζουν οι σημερινές τσίτσιδες τραγουδιάρες όπως αναφέρεις, θέτω το ρητορικό ερώτημα : είναι η δική τους ή πειραγμένη από τα μηχανήματα ;;;
 
Γιατι το δεξι της ματι κοιταει το ταβανι;
Η τελευταία της φωτογράφηση.

%CE%B7%20%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1%20%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CF%84%CE%BF%202008_1_1288107171969.jpg


kaiti-chomata-4.jpg


Μάλλον πρέπει να είχε στραβισμο στο ένα της μάτι (απο διάφορες φωτογραφίες της στην αναζήτηση είδα ότι το ένα της μάτι "έφευγε" προς τα πάνω και προς την μεριά της μύτης).

Δεν μπορεί να είναι λάθος της φωτογραφίας.. ίσως το έκρυβε με σωστές πόζες στις φωτογραφίες βάζοντας το μαλλί της μπροστά. Σε βίντεο την βλέπουμε να τραγουδάει σε πλάγια θέση δηλαδή βλέποντας περισσότερο την μια πλευρά του προσώπου. Λίγες φωτογραφίες το αναδεικνύουν ότι κάτι είχε με τα μάτια της.

@bambinella 100 Bambi Έχεις πολύ καλή παρατηρητικότητα και βρήκες κάτι που δεν θα το έχει προσέξει ο κόσμος.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Always Somewhere Ξερεις ποσους ηθοποιους και τραγουδιστες εχω δει με στραβισμο; Θα σου πω μονο οσους μου ερχονται στο νου αυτη τη στιγμη και σιγουρα αν σκεφτω περισσοτερη ωρα, θα βρω κι αλλους:
Νανα Σκιαδα, Χρηστος Νομικος, Γιωργος Νταλαρας, Κωστας Χατζηχρηστος, Σωκρατης Αλαφουζος,, Γεωργια Βασιλειαδου, Αννα Παϊτατζη, Θεανω Ιωαννιδου, Υβοννη Μαλτεζου, Τζενη Καρεζη, Μιχαλης Μπαλλης.
 
Πίσω
Μπλουζα