Αννα Φονσου και ο Φωτης Μεταξοπουλος με τη Ναντια Φοντανα.Στις δύο τελευταίες, ποιοί είναι;
Ο elephadas λόγω κορωνοβίρου αρνείται να κουρευτεί (από τον Μάρτιο) και είναι πια καρηκομόων και θα έπρεπε να αλλάξει το άβατάρ του σε μαμούθ. Οπότε τώρα οι βόστρυχοί μου έχουν φτάσει σε μήκος που μου επιτρέπει επί τέλους να θυμίζω σε κάτι τον Αινστάιν (στο πιο αμούστακο)Εχω γραψει πολλες φορες στο φορουμ οτι αντιπαθω αφανταστα το μακρυ μαλλι στους αντρες, αλλα τουλαχιστον σημερα οσοι το αφηνουν, το φροντιζουν.
Τοτε απλως το αφηναν κι οπου παει!
Κουρευτικη μηχανη ανα χειρας και δωστους να καταλαβουν οι ατιμες. Να δουμε αν θα ειναι αλλη φορα τοσο ατιθασες!Ο elephadas λόγω κορωνοβίρου αρνείται να κουρευτεί (από τον Μάρτιο) και είναι πια καρηκομόων και θα έπρεπε να αλλάξει το άβατάρ του σε μαμούθ. Οπότε τώρα οι βόστρυχοί μου έχουν φτάσει σε μήκος που μου επιτρέπει επί τέλους να θυμίζω σε κάτι τον Αινστάιν (στο πιο αμούστακο)
Δικαιούμαι λοιπόν να υποβάλω ένσταση εν ονόματι όλων των αναρχόμαλλων συνανθρώπων μας. Τι φταίω εγώ που κάθε τρίχα του κεφαλιού μου κάνει του κεφαλιού της? Δεν αρκεί να το φροντίζεις το μαλλί. Πρέπει κι εκείνο να επιδέχεται φροντίδα.
Ναι, αλλα εμενα ουτε ο Γαλανος μου αρεσει με μακρυ μαλλι, ουτε κανενας αντρας ποτε.Έχεις δίκιο ελέφαντα.. Και εμένα δεν επιδέχονταν τα μαλλιά μου αυτό που ήθελα σαν χτένισμα και για αυτό χρησιμοποιουσα εκεινα τα ωραία τζελ του 1980.. Και έμεινα Γιουλ...