Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ηθοποιών

Άμα σε λένε Αταλάντη και είσαι ηθποιός πρέπει να απαιτείς να μη γράφεται ποτέ με κεφαλαία το όνομά σου. Διότι όταν πρωτοείδα τη φωτό της άγνωστής μου κυρίας Κλαπάκη, διάβασα το όνομά της "Ατάλαντη Κλαπάκη". Που μπορεί να ήταν μπορεί να μην ήταν, αλλά σίγουρα δεν θα το διαφήμιζε.
 
Ο Καλογήρου είτε μπουκάρει σ ένα μπαρ με περίστροφο, είτε σφάζεται με τον Κούρκουλο, είτε βγάζει καλλιτεχνική φωτογραφία το ίδιο ύφος έχει.
Την καημένη την Παπανίκα παραπάνω γιατί τη φωτογράφισαν μ ανοιχτό το στόμα; Εκτος πια κι αν παρίστανε τη Μπαρντό τι να πω
 
Η τελευταία είναι η κυρα-Θάλεια; Η μάνα του ρετιρεδοΙάσωνος;
Κι από πάνω της η Χαρούλα Πεπονάκη;
 
Οι φωτογραφίες σε κάθε ποστ είναι της ίδιας εποχής / από την ίδια παράσταση? Δαιβάζω για την Ατζολετάκη "Πρωτοεμφανίσθηκε στη θεατρική σκηνή το καλοκαίρι του 1973, με ρόλο συμπρωταγωνίστριας στο έργο του Δημ. Ψαθά "Ο Αφελής" και πρωταγωνιστή το Γιάννη Γκιωνάκη. " οπότε είναι από αυτή την παράσταση το νωρίτερο, αλλά η Μαρτίκα (αγνώριστη μ΄αυτό το μαλλί) και ο Ψαράς μοιάζουν πολύ νέοι, τους είχα δει καμποσες φορές και στην τηλεόραση και στο θέατρο στη δεκαετία του 70. Εκτός αν δώσανε φωτογραφίες από την εφηβεία τους για το πρόγραμμα της παράστασης.
 
Ρε συ μπαμπινέλα, τώρα σοβαρά, η Ναθαναήλ δεν σ'αρέσει;;;
Της αναγνωριζω την υπεροχη κορμοστασια και τον ευρωπαϊκο αερα. Οι περισσοτερες Ελληνιδες τοτε ηταν κοντοχοντρες και με προσωπο θειτσας. Σε αυτα τα προσοντα που ειχε η Ελενα της βγαζω το καπελο.
Στο προσωπο δεν μου αρεσε ομως ποτε, ιδιως απο τη δεκαετια του '70 κι επειτα γιατι νωριτερα, οπως σ' αυτη τη φωτογραφια, κατι ελεγε. Αργοτερα μου θυμιζε νεκροκεφαλη. Και αυτο το γλειμμενο μαλλι, αστο καλυτερα.
Ναι, τη θεωρω ασχημη.
 
νεκροκεφαλή... γλειμμένο μαλλί... :rofl:
 
νεκροκεφαλή... γλειμμένο μαλλί... :rofl:
Οσο ηταν ακομα πολυ νεα, ενταξει, ειχε νοστιμο και γλυκο προσωπακι. Οταν ομως μπηκε το '70 αγριεψε και αλλαξε πολυ.
Οταν λεω νεκροκεφαλη εννοω κατι τετοιο:

1599123415737.png
 
Οποτε βλεπω τον Αντρεα Τσακωνα θυμαμαι την ατακα που του λεει ο Ηλιοπουλος στη Συμμορια εραστων:

- "Εσυ, παιδι μου, γιατι θελεις να γινεις πλεϊ - μποϊ;"
- "Γιατι εχω κλιση."
- "Η μονη κλιση που εχεις ειναι οτι γερνεις μονοπαντα."
 
Πίσω
Μπλουζα