Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ηθοποιών

elephadas

Immense Cult RetroFigure
Joined
22 Οκτ 2010
Μηνύματα
4.609
Αντιδράσεις
4.344
Ήταν μικροκαμωμένες αλλά έτρωγαν καλά, φαίνεται, και ήταν παχουλές. Δεν τα φορούσαν παρακατιανές αυτά τα τζοβαϊρικά. Άλλωστε και η Σοφία Σλήμαν χωρούσε σ' αυτά που φόρεσε στη γνωστή φωτογραφία, δεν φαίνονται να της πέφτουν μικρά (αν και δεν τη βλέπουμε με βραχιόλια και δαχτυλίδια) και δεν ήταν καμιά μικροκαμωμένη, ίδιο μπόι με τον Σλήμαν είχε σχεδόν.

Άσχετο: Όταν παντρεύτηκαν αυτή ήταν 17, εκείνος μόλις 30 χρόνια μεγαλύτερος, και του την προξένεψε ο θείος της που ήταν και δεσπότης αλλά φαίνεται είχε και γραφείο συνοικεσίων. Αλλά κι εγώ αν είχα μια ανηψιά με το επώνυμο "Εγκαστρωμένου" θα βιαζόμουνα να την παντρέψω να αλλάξει επώνυμο.
 

Π.Λ.

RetroWannaBe
Joined
21 Σεπ 2020
Μηνύματα
81
Αντιδράσεις
411
Η φωτογραφία στο διαβατήριό μου το 1966 δεν θα μπορούσε να γίνει δεχτή σήμερα νομίζω! Σε μικρό 'περίπτερο΄στη Λεωφόρο Αλεξάντρας την έβγαλα βιαστήκά ένα πρωί passport (2).jpgγια ένα ταξείδι στο Λονδίνο. Τώρα ψάχνωντας στα χαρτιά μου βρήκα το παλιό διαβατήριο!
 
Joined
14 Δεκ 2019
Μηνύματα
1
Αντιδράσεις
3
Ωραία κοπέλα η Βάσια Παναγοπούλου. Έχει ξεκάθαρο το ελληνικό μεσογειακό στοιχείο. Έδωσε ρέστα στο "Όταν οι ρόδες χορεύουν".
Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα και είναι ακόμη❤️Και επειδή είχα την τιμή να την δω από κοντά 2 φορές και να της μιλήσω είναι πολύ γλυκός άνθρωπος και πάρα πολύ όμορφη
 

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.652
Αντιδράσεις
1.234
Ο πιο γνωστός κακός/σπιουνος του ελληνικού κινηματογράφου: Αρτέμης Μάτσας
Ευχαριστώ. Δεν θυμάμαι να έχω δει κάποια ταινία αν και φυσικά το όνομα και η ιδιότητα είναι πασίγνωστα :D
 
Μπλουζα