Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ηθοποιών

Ήταν μικροκαμωμένες αλλά έτρωγαν καλά, φαίνεται, και ήταν παχουλές. Δεν τα φορούσαν παρακατιανές αυτά τα τζοβαϊρικά. Άλλωστε και η Σοφία Σλήμαν χωρούσε σ' αυτά που φόρεσε στη γνωστή φωτογραφία, δεν φαίνονται να της πέφτουν μικρά (αν και δεν τη βλέπουμε με βραχιόλια και δαχτυλίδια) και δεν ήταν καμιά μικροκαμωμένη, ίδιο μπόι με τον Σλήμαν είχε σχεδόν.

Άσχετο: Όταν παντρεύτηκαν αυτή ήταν 17, εκείνος μόλις 30 χρόνια μεγαλύτερος, και του την προξένεψε ο θείος της που ήταν και δεσπότης αλλά φαίνεται είχε και γραφείο συνοικεσίων. Αλλά κι εγώ αν είχα μια ανηψιά με το επώνυμο "Εγκαστρωμένου" θα βιαζόμουνα να την παντρέψω να αλλάξει επώνυμο.
 
Η φωτογραφία στο διαβατήριό μου το 1966 δεν θα μπορούσε να γίνει δεχτή σήμερα νομίζω! Σε μικρό 'περίπτερο΄στη Λεωφόρο Αλεξάντρας την έβγαλα βιαστήκά ένα πρωί passport (2).jpgγια ένα ταξείδι στο Λονδίνο. Τώρα ψάχνωντας στα χαρτιά μου βρήκα το παλιό διαβατήριο!
 
Ωραία κοπέλα η Βάσια Παναγοπούλου. Έχει ξεκάθαρο το ελληνικό μεσογειακό στοιχείο. Έδωσε ρέστα στο "Όταν οι ρόδες χορεύουν".
Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα και είναι ακόμη❤️Και επειδή είχα την τιμή να την δω από κοντά 2 φορές και να της μιλήσω είναι πολύ γλυκός άνθρωπος και πάρα πολύ όμορφη
 
Ποιος είναι στο ποστ 604;
 
Ο πιο γνωστός κακός/σπιουνος του ελληνικού κινηματογράφου: Αρτέμης Μάτσας
Ευχαριστώ. Δεν θυμάμαι να έχω δει κάποια ταινία αν και φυσικά το όνομα και η ιδιότητα είναι πασίγνωστα :D
 
Τόσο σφιγμένο και τεχνητό χαμόγελο που του έχουν πεταχτεί οι φλέβες στο κούτελο?
 
τέτοιες που μου λένε ότι είχε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος (στο κούτελο); @elephadas
 
τέτοιες που μου λένε ότι είχε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος (στο κούτελο); @elephadas
Είχε? Δεν θυμάμαι παρόλο που η φάτσα του μου είναι εντυπωμένη στη μνήμη. Αλλά με την ποιότητα της τηλεοπτικής εικόνας τότε μπορεί να μη φαίνονταν. Αλλά ο Παπ. δικτάτορας ήταν, όχι ζεν πρεμιέ, οπότε δεν υπήρχε λόγος να προσέχει, ή να προσέχουμε, την εμφάνισή του.
 
Πίσω
Μπλουζα