Ενα ευχαριστω, και καλη συνεχεια!!!
Να στε ολοι καλα παιδια, καλως σας βρηκα.
Ειλικρινα μ'αρεσε και εντυπωσιαστηκα απο το site και την παρεα!!!
Αφου σκεφτομαι να αρχισω να μαζευω και εγω μερικα retro πραγματακια που αγαπω και μου θυμιζουν ωραιες μερες.
Μερες που απλα επαιρνες ενα περιοδικο "Pixel", ενα "Computer για ολους" αντε και ενα "Micromad" ή "Amstard" ή "Amiga" ή "ST" και ησουν μεσα στα πραγματα, μπορουσες να ακολουθησεις τις εξελιξεις σε λογικους ρυθμους και ενιωθες οτι "ξερεις" για τους Υ/Η εστω και αν ησουν μικροτερος ηλικιακα.
Τωρα.....το χαος. Τωρα μπορει να ειμαι μεγαλυτερος και με εμπειρια και μπορει να δουλευω ως software enginner σε μεγαλη εταιρια αλλα σιγουρα τα πραγματα ειναι πολλα περισσοτερα, ισως και καλυτερα, και σιγουρα δεν εχω (και νομιζω κανεις) τον χρονο για να τα δω ολα (μηχανηματα, τεχνολογιες, γλωσσες, web, κτλ........+oo)
Οποτε εγω τουλαχιστον ψηφιζω εκεινες τις παλιες μερες με τον Commodore 64 (ειχα τρελλαθει) , μετα με τον Amstrad 6128 (wow δισκετα) , Amiga (ενταξει, ηταν η καταστροφη μου, παρατησα τον προγραμματισμο που εκανα μεχρι τοτε με τους αλλους και επαιζα πολλα, μα πολλα παιχνιδια). Κριμα ρε γαμωτο που τα πωλησα αυτα τα μηχανακια αλλα τι να εκανα επρεπε να παρω τον επομενο, και δεν ειχα λεφτα.
Πολλα ειπα νομιζω, αλλα με συγκινησατε ρε παιδια (memories)
Χαιρετισμους σε ολους,
zeppelin