Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 3.800
Καλωσήρθες συνονόματε, καλά ποστς. Περνα μια βόλτα και από τους κανονισμούς.
Ε,είναι λίγο υπερβολικό αυτό που λες,όντως.Δεν υπάρχει "θα 'πρεπε" στις αναμνήσεις και στις προτιμήσεις μαςvideo80 είπε:Καλημέρα.Καλοσωρίζω με τη σειρά μου τη Δεσποινίς χαρίτου. Αλλα έχω μια ένσταση.
Μας είπες οτι είσε παιδί των 80ς (οπως οι περισσότεροι εδω μέσα)και σαν παιδί των 80ς θα πρεπε να σ αρέσουν οι αναμνήσεις τις εποχής σου. Πως μπορείς να σκεύτεσε χρόνια που ΔΕΝ έζησες όπως πχ 60ς ,70ς, εμένα δεν μου παει ο νους μου εκει , σε εποχές που ΔΕΝ έζησα, δεν τις σκεύτομαι καθόλου(υπερβολικό ισως το βρείς).
Ενδιαφέρον ακούγεται αυτό το συλλέγοντας.δεσποινίς χαρίτου είπε:Κατά κάποιο τρόπο αυτό έκανα από μικρή ~ μαζεύοντας, συλλέγοντας, ψάχνοντας.
Απολύτως δεκτό και σεβαστό κι αυτό !video80 είπε:Anyway ,εμένα μου αρέσει η εποχή που μεγάλωσα. ετυχε ναι ναι τα 80ς και 90ς.Χέρομαι για αυτο. Σνομπάρω τις προηγούμενες εποχές και δεκαετίες(προσοπικά πάντα),απλά και μόνο γιατι δεν έτυχε να μαι παρόν! Άρα λοιπόν απο το να κάνω υποθέσεις(για το πως θα είταν) προτιμό να σκεύτομαι τις αναμνήσεις που πέρασα και είταν κάτι το χειροποιαστό
video80 είπε:Καλημέρα.
Μας είπες οτι είσε παιδί των 80ς (οπως οι περισσότεροι εδω μέσα)και σαν παιδί των 80ς θα πρεπε να σ αρέσουν οι αναμνήσεις τις εποχής σου. Πως μπορείς να σκεύτεσε χρόνια που ΔΕΝ έζησες όπως πχ 60ς ,70ς, εμένα δεν μου παει ο νους μου εκει , σε εποχές που ΔΕΝ έζησα, δεν τις σκεύτομαι καθόλου(υπερβολικό ισως το βρείς).
Να 'σαι καλά! Ευτυχώς δηλαδή γιατί είμαι και σε δίαιτα!Kambia είπε:Καλως ηρθες Deneb 716 - Fido Dido Δεν προλαβα το ζαχαροπλαστειο ανοιχτο για τουρτα οποτε οριστε μια παγωμενη 7 up