Καλώς όρισες αγαπητέ φίλε Pinco και πολλούς και θερμούς χαιρετισμούς στην λεβεντογέννα Κρήτη (αύριο θα πίνω καφεδάκι σε αυτή - θα περάσω και από τα Χανιά - πάντα περνάω. ΡΘΜΝ).
*ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ* (ήχος από μπαλωθιές καλοσωρίσματος!)
Γειά σου φίλε Pinco. Καλώς ήρθες στα μέρη μας! Nα μας ζήσει και η Κρήτη η μεγαλόνησος! (το γράφω καθ' υποβολήν της ηρακλειοχανιώτισσας συζύγου, γιατί αλλιώς θα μου κόψει και την καλημέρα! ).
@pooky: Moυ κάνει κόλπα ακόμα, αλλά τουλάχιστον είμαι online
Καλώς ήλθες φίλε pinco. Σε καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου και χαιρετισμούς ,τυχεράκια, στα πανέμορφα Χανιά. Σε καλωσορίζω και για λογαριασμό ενός άλλου μέλους που αν ήταν παρών θα σου έλεγε...
νέο μέλος στην παρέα και πολύ συγκινημένο επίσης που βόλταρα στα νιάτα μου έστω και εικονικά. Καμιά φορά νομίζω οτι η γενιά μας ειναι η μικρότερη σε αριθμό μελών αλλα τελικά δεν είναι έτσι!
Να'στε καλα και να προσέχετε το διαμάντι σας απο τον γενικότερο "βούρκο" του internet.
Παρεπιπτόντως είμαι και ολοκαινούρια στον θεσμό των torrents!Κατι καταλαβα κατι ψιλοκατεβάζω (νομίζω) αλλα είμαι σιγουρη οτι τα σαινια εδω πέρα θα με κανουν πρώτο hacker!
Ελπίζω να μην πήρες πολλά κιλάκια, μια και ακούστηκε ότι στην Ιταλία τις τελευταίες μέρες υπήρχε έλλειψη από μακαρονάδες και πίτσες. Χμ! Εσύ φταις για όλα!!!! Εσύ τα έφαγες όλα!!!!
Χε χε καλώς όρισες στα πάτρια εδάφη, ψάξε το φόρουμ, έχουν παιχτεί πολλά το τελευταίο καιρό....