Ηταν η εποχη που φυγαμεΚαι εγώ, όταν ανακάλυψα το ρετρό νόμιζα πως βρήκα τους παλιούς μου φίλους!!
τρεχοντας !!
Ηταν η εποχη που φυγαμεΚαι εγώ, όταν ανακάλυψα το ρετρό νόμιζα πως βρήκα τους παλιούς μου φίλους!!
Juanita είπε:Καλώς μας ήλθες Shakti!!!
Πραγματικά καταιγιστικό το πρώτο σου μήνυμα αλλά από τα ωραιότερα που έχουμε διαβάσει εδώ στο ρετρό!!! Και εγώ, όταν ανακάλυψα το ρετρό νόμιζα πως βρήκα τους παλιούς μου φίλους!!!
Είπαμε βρε Κάμπια μου... περνάμε κρίση... αλλά από αυτό το γλυκό ποιός να πρωτοφάει;;; Εγώ;;; ο Τσάλκ;;; να μείνει και τίποτα και για τη νεόφερτη φίλη μας...
Να σαι καλά Juanita μου γλυκιά, χαίρομαι πολύ για την γνωρισμία! :flower:Paspartoo είπε:Ηταν η εποχη που φυγαμεγια να φτιαξουμε ενα φορουμ μαγειρικης, αλλα η κενωνεια δεν ηταν ετοιμη ακομα και γυρισαμε κακην κακως πισω...τρεχοντας !!
Rygar παιδεύτηκα πριν τι αποφασίσω για να είμαι ειλικρινής για το τι θα πω και αν θα πω, αλλά μου βγήκε αυθόρμητα. Τα τελευταία χρόνια πέρασα απο διάφορες δύσκολες καταστάσεις αλλά αν τις έλεγα λεπτομερώς θα το έκανα Ελληνική ταινία εδω μέσα. Το θέμα είναι πως προσπαθώ να ελπίζω πάντα για το καλύτερο και απλά εύχομαι να υπάρχει υγεία. Όλα τα άλλα λύνονται. Το σημαντικό είναι πως σε αυτές τις πολύ άγριες εποχές που ζούμε, δεν γίνεται να αλληλεπιδράμε αρνητικά. Έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο σαν άνθρωποι. Αλλιώς δεν μπορούμε στις δυσκολίες να λέμε πως δεν υπάρχει κράτος, κοινωνία και ανθρωπιά γιατί ότι μπορεί να συμβεί στον διπλανό μας, μπορεί να συμβεί και σε εμάς. Νομίζω πως η εποχή που διανύουμε επιβάλλει άρδην αλλαγή νοοτροπίας.Rygar είπε:Βασικά είναι το πιο ειλικρινές ποστ νέου μελους γιατί θελει κότσια να μιλήσεις επι προσωπικού ενώ σε διαβάζουν χιλιάδες. Καλωσήρθες.
tsalk αρχίζω ήδη και βιώνω έναν πρωτόγνωρο και ωραιότατο retro εθισμό!tsalk είπε:Καλώς μας ήρθες shakti. Σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί μας.
Πάντως το retromaniax είναι ιδιαίτερα εθιστικό (να το ξέρεις).
αυτή η τούρτα είναι για να φάνε σπουργίτια, όχι η φίλη μας, εγώ, οι υπόλοιποι, άντε να μείνει και κάτι για την Χουάνα.
Νομίζεις μόνο εσύ;Shakti είπε:Τα τελευταία χρόνια πέρασα απο διάφορες δύσκολες καταστάσεις αλλά αν τις έλεγα λεπτομερώς θα το έκανα Ελληνική ταινία εδω μέσα.
Ν'αγιάσει το στόμα σου! Επίσης οι άνθρωποι πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στους άλλους ανθρώπους! Να μην είμαστε εγκάθετοι και αρνητικοί, γιατί κι εμείς καποτε θα χρειαστεί να ζητήσουμε ευκαιρίες και θα αισθανθούμε παρα πολύ ασχημα όταν δε θα μας τις δίνουν. Τεσπα, ειναι τεράστιο το θεμα....Shakti είπε:και απλά εύχομαι να υπάρχει υγεία. Όλα τα άλλα λύνονται. Το σημαντικό είναι πως σε αυτές τις πολύ άγριες εποχές που ζούμε, δεν γίνεται να αλληλεπιδράμε αρνητικά. Έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο σαν άνθρωποι.
Φυσικά όχι, όλοι μικροί και μεγάλοι ήρωες είμαστε.Rygar είπε:Νομίζεις μόνο εσύ;
Ακριβώς. Και αν και τεράστιο θέμα, μπορούμε να το συμπυκνώσουμε απλά στην φράση "ρόδα είναι και γυρνάει και η ζωή μας κύκλους κάνει".Rygar είπε:Ν'αγιάσει το στόμα σου! Επίσης οι άνθρωποι πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στους άλλους ανθρώπους! Να μην είμαστε εγκάθετοι και αρνητικοί, γιατί κι εμείς καποτε θα χρειαστεί να ζητήσουμε ευκαιρίες και θα αισθανθούμε παρα πολύ ασχημα όταν δε θα μας τις δίνουν. Τεσπα, ειναι τεράστιο το θεμα....
paploman είπε:Φαν και λίγα λες!
Παρεπιπτόντως, αν έχει κανείς κάνα καλό cruel ξυπνητήρι