Καλώς σας βρίσκω εδώ στο retromaniax !!! Είμαι πολύ - πολύ χαρούμενος που, επιτέλους, μπορώ να ποστάρω στο καταπληκτικό φόρουμ σας ....
Ονομάζομαι Κώστας και, από ηλικιακής απόψεως, κοντεύω να "σαρανταρίσω" .... Όσα πράγματα θυμάμαι από τα παιδικά /εφηβικά μου χρόνια, από κάθε "πτυχή" της τόοοτε ζωής μου, θα είναι χαρά μου να τα μοιραστώ μαζί σας .... Άλλωστε, θεωρώ την προσφορά του Retromaniax κάτι παραπάνω από "πολύτιμη" : σαν "κιβωτό της μνήμης μας" ένα πράγμα ... κάποια πράγματα που είδαμε, που ζήσαμε, που "μας σημάδεψαν", που θυμόμστε από παλιά κλπ κλπ, είναι καλό που υπάρχουν εδώ "φυλαγμένα", κυρίως για να μην τα ξεχάσουμε εμείς οι ίδιοι, αλλά και για να τα βρουν οι επόμενες γενιές ....
Γι' αυτό, επαναλαμβάνω, είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που έγινα μέλος της "διαδικτυακής παρέας" σας ....
Ήδη "έπιασα" τις θεματικές ενότητες που αφορούν την τηλεόραση !!! Σιγά - σιγά, όμως, θα προχωρήσω και στις υπόλοιπες ενότητες, όπου θα "καταθέσω" κι εκεί τις μνήμες μου, τις απόψεις μου κλπ κλπ .... Βέβαια είναι τόοοσο πολλά τα θέματα του Retromaniax που ... θέλουν το χρόνο τους !!! Οπότε, το "ταξίδι" προβλέπεται μεγάλο και, φυσικά, συναρπαστικό ......