LemonAnd είπε:Τέλειο Forum. Με γύρισε πολύ πίσω. Φανταστικό !!!
Viking είπε:Γεια και χαρά σε όλους. Για να περιηγηθεί κανείς στο site πρέπει να έχει δίπλα του και ένα πακέτο χαρτομάντιλα! Από τότε που η γιαγιά μου (να 'ναι καλά εκεί που βρίσκεται) έκανε "επιχείριση σκούπα" στην αποθήκη (πάνε 17-18 χρόνια τώρα) νόμιζα ότι δεν θα ξαναέβλεπα ποτέ αυτά που βλέπω εδώ πέρα.
Mac Gyver είπε:Γεια σας παιδιά είμαι ο Mac Gyver νέο μέλος του Φόρουμ και είμαι και εγώ εδώ για ένα ταξίδι στο παρελθόν.χάρηκα!
kokotoni είπε:Είμαι ο Kokotoni κατά κόσμο Χρόνης. Παρακολουθώ το φόρουμ καιρό αλλά λόγω χρόνου δεν προλαβαίνω να συμμετέχω.
Τώρα που διακοπεύω θα με ανεχτείτε.
Αγαπώ παλιούς υπολογιστες (μόνο για παιχνίδια) και απο τα πιο καινούργια έχω μείνει στο Σέγκα Saturn.
Σε ευχαριστω πολυ κι καλως σας βρηκα φιλε μου!video80 είπε:Kαλώς ήρθες και απο μένα φίλε ! Εδώ θα βρείς (ομοιδεάτες) RETRO-μανείς με ανεξάντλητα ενδιαφέροντα.Τους Lakers του 80 δεν τους θημάμε και τόσο πολύ ,εγώ είμουν φισικά Chicago Bulls της ανικητης ομάδας του Jordan αρχές 90 !
Συγκινητικό (για μένα) που απο τα πρώτα σου post ,έγραψες για τον Ακη Φλωρεντή ,έναν απο τους ηθοποιούς του ελληνικού βιντεο που αγαπήθηκε πάρα πολύ (και μέσα απο το φορουμ ,αλλά και γενικά).
Επί τι ευκερία είθελα να σε ρωτήσω εάν γουστάρεις αυτό το είδος ελληνικών ταινιών.
Καλοσώρησες!
Kambia είπε:Να και η τουρτίτσα που περιμένατε
Καλώς ήρθες Funky_Axl. Η φανέλα των Lakers μου θύμισε ένα ποιηματάκι που είχα δει γραμμένο από έναν fan των Lakers στη διάρκεια ενός αγώνα
Memories will stay for ever
All those happy years
Games that brought show times
In our heart you will always be
King of all times
Προβολή συνημμένου 56314