BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.523
Καλως όρισες Ιωάννη στην παρέα!
ω, τουρτα, υπερθεαμα κατερινα μου καλως ηρθεςKambia είπε:
Πανω κατω ολοι απο την ιδια καθαρη τυχη "πεσαμε" πανω στο retromaniax....Γ. Παυλίδης είπε:Από καθαρή τύχη "έπεσα" πάνω στο retromaniax.H αλήθεια είναι οτι έψαχνα κατά διαστήματα παιδιακά μου ,ρετρό πλέον, παιχνίδια που χάθηκαν με το πέρασμα των ετών , και χαίρομαι που υπάρχει κόσμος για να μοιραστούμε την ίδια "τρέλα".
Εύχομαι σε όλους τους συμφορουμίτες εδώ να είναι καλά για να μεταδώσουμε κάποιες γνώσεις στα παιδιά μας.
Καλός σας βρήκα λοιπόν , τώρα πρέπει να ψάξω το retromaniax προκειμένου να ενημερωθώ....
Καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας! Ελπίζω να φέρεις μαζί με τις αναμνήσεις σου και τα παιχνιδάκια σου να παίξουμε!!!Γ. Παυλίδης είπε:Από καθαρή τύχη "έπεσα" πάνω στο retromaniax.H αλήθεια είναι οτι έψαχνα κατά διαστήματα παιδιακά μου ,ρετρό πλέον, παιχνίδια που χάθηκαν με το πέρασμα των ετών , και χαίρομαι που υπάρχει κόσμος για να μοιραστούμε την ίδια "τρέλα".
Εύχομαι σε όλους τους συμφορουμίτες εδώ να είναι καλά για να μεταδώσουμε κάποιες γνώσεις στα παιδιά μας.
Καλός σας βρήκα λοιπόν , τώρα πρέπει να ψάξω το retromaniax προκειμένου να ενημερωθώ....