Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Σε αντίθεση με τις κακές γλώσσες, καλωσορίζω την tsr250 αφού πρώτα τη συγχαρώ για την εξαιρετική επιλογή του avatar της.keeper7k είπε:BTW κάποιος θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα για το avatar![]()
![]()
Εγώ φταίω που φροντίζω για τα πνευματικά σας δικαιώματα.candy είπε:Σε αντίθεση με τις κακές γλώσσες
Νομίζω πως είμαι τυπικά κατοχυρωμένη dear keeper7k.keeper7k είπε:Εγώ φταίω που φροντίζω για τα πνευματικά σας δικαιώματα.Αλλα κι αυτά open source τα κάνατε μου φαίνεται![]()
(Πάει το χάλασαν το forum οι Linkxάκηδες - EULA rules![]()
![]()
)
Αυτο ειναι ατακαΝομίζω πως είμαι τυπικά κατοχυρωμένη dear keeper7k.Σας ευχαριστούμε πάρα ταύτα για την νομική εκπροσώπηση, τι οφείλουμε;
![]()
![]()
Οφείλω να το παραδεχτώ κι εγώ ....telamonas.stokos είπε:Αυτο ειναι ατακα![]()
Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε και καλή διαμονή.Μακάρι όλα τα νέα παιδιά να είναι σαν και εσένα.Το παραπάνω πόστ που έγραψες δίχνει πόσο ώριμα σκεύτεσαι.theoritikos είπε:Οπότε μπορεί να δείτε πολλές ερωτήσεις που μπορεί να σας φανούν χαζές, μιας και λόγο της ηλικίας δεν τα έχω ζήσει απο πρώτο χέρι.
Κάποια πράγματα όμως όπως το pixel, την ΕΡΤ του 80 και το computer show τα έχω προλάβει και τα θυμάμαι (κάποια πολύ καλά, και κάποια όχι και τόσο καλά).