Καλύτερη ερμηνεία ενζενί vol4

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Billious17
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Καλύτερη ενζενί ερμηνεία (μέρος 4ο)

• Χριστίνα Σύλβα - Το Αγρίμι

Ψηφοφορίες: 1 20,0%
  • Μάρθα Καραγιάννη - Τρεις Κούκλες και Εγω

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Μιράντα Κουνελάκη - Ο χρυσός και ο τενεκες

• Ελένη Ερήμου - Αγάπησα μια πολυθρονα

• Καίτη Παπανίκα - Για μια χούφτα τουριστριες

• Ελένη Ανουσάκη - Τρελοί Πολυτελειας

• Ρίτα Άντλερ - Φουσκοθαλασσιες

Ψηφοφορίες: 3 60,0%
  • Ζινετ Λακαζ - Τα τέσσερα σκαλοπάτια

• Βίκυ Βανίτα - Ο τρελοπενηντάρης

• Άντζελα Ζήλεια - Ο θησαυρός του μακαρίτη

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    5
  • Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε .

Billious17

RetroActive
Αντιδράσεις
599
Η τελευταία φουρνιά ενζενί του ελληνικού κινηματογράφου μας.

Χριστινα συλβα και Ρίτα Άντλερ πολύ ωραίες ταινιες και οι δυο

Ριτα Άντλερ ξεκάθαρα εδώ. Οι Φουσκοθαλασσιες είναι μια πολύ αγαπημένη μου ηθογραφια (στο top 3 ηθογραφιων παρέα με "Θόδωρος και το δικανο" και "Ο Φανουρης και το σόι του") και η Άντλερ πραγματικά πολύ δροσερή και καλή στο ρόλο της

Ριτα Άντλερ ξεκάθαρα εδώ. Οι Φουσκοθαλασσιες είναι μια πολύ αγαπημένη μου ηθογραφια (στο top 3 ηθογραφιων παρέα με "Θόδωρος και το δικανο" και "Ο Φανουρης και το σόι του") και η Άντλερ πραγματικά πολύ δροσερή και καλή στο ρόλο της
Πόσο συμφωνώ!

Εγώ ψήφισα την Άντζελα Ζήλεια γιατί είχε το φυζικ τής ενζενί και τη στάση και λίγο το σνομπ υφακι στον Θησαυρό.
Και φυσικά τη Ρίτα Άντλερ που ήταν εξαίσια στις Φουσκοθαλασσιες. Έλαμπε πραγματικά. Πολύ ενδιαφέρουσα κοπέλα. Κρίμα που δεν αξιοποιήθηκε κατάλληλα από το σινεμά

Ψηφισα την Ζινετ Λακαζ στα Τεσσερα Σκαλοπατια και την Ελενη Ανουσακη στο Τρελοι Πολυτελειας.
Η Ζινετ ηταν πολυ πειστικη και φυσικη, ειδικα αν αναλογιστουμε πως η κοπελα ηταν πιθανοτατα ξενη, εκτος βεβαια αν προκειται για ψευδωνυμο. Οσες φορες ειδα τα Τεσσερα Σκαλοπατια, και τα εχω δει πολλες, εντυπωσιαστηκα απο την αρτια σχεση της Ζινετ με τον φακο και απο την αμεσοτητα της ερμηνειας της.
Για τους ιδιους περιπου λογους εδωσα την δευτερη ψηφο μου στην Ελενη Ανουσακη. Tην ταινια την πρωτοειδα πολυ προσφατα. Νωριτερα δεν ειχα θελησει. Αν και η Ελενη εκανε εδω μια απο τις πρωτες κινηματογραφικες της εμφανισεις, ητανε παρα πολυ καλη. Μπορω να πω πως εξεπλαγην. Και μπορω να πω επισης πως προτιμω αυτη της την ερμηνεια απο πολλες αλλες σε μεταγενεστερες ταινιες της. Οσον αφορα την ταινια, εκανα παρα πολυ καλα τοσα χρονια που δεν ηθελα να την δω. Απο τις πιο βαρετες που υπαρχουν.

Παιδιά αυτές που παίζουν τις πονηρές γυναίκες σε κωμωδίες πως της λένε; ούτε ντάμες είναι, ούτε ενζενι πχ.η μεμα σταθοπουλου στο ένας άφραγκος Ωνάσης σε τέτοιους ρολους

Παιδιά αυτές που παίζουν τις πονηρές γυναίκες σε κωμωδίες πως της λένε; ούτε ντάμες είναι, ούτε ενζενι πχ.η μεμα σταθοπουλου στο ένας άφραγκος Ωνάσης σε τέτοιους ρολους
?

Εννοώ πως λέμε τις νεαρές γυναίκες στις ελληνικες κωμωδίες που θέλουν να φάνε λεφτά από τον κεντρικό ήρωα, που είναι συμφεροντολογες και πονηρές. Έχουν κάποιον χαρακτηρισμο;

Καθίστε την Έλενα ναθαναηλ στο ένα ραντεβού με μια άγνωστη την λέμε ντάμα, την βουγιουκλωτό στο Κλωτσοσκούφι την λέμε ενζενί, την μεμα σταθόπουλου στο ενας μάγκας στα σαλόνια που λέγεται ντάμα η ενζενί;

Καθίστε την Έλενα ναθαναηλ στο ένα ραντεβού με μια άγνωστη την λέμε ντάμα, την βουγιουκλωτό στο Κλωτσοσκούφι την λέμε ενζενί, την μεμα σταθόπουλου στο ενας μάγκας στα σαλόνια που λέγεται ντάμα η ενζενί;
Α δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη ονομασία. Ρόλοι ντάμας σε κωμωδίες?

Α δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη ονομασία. Ρόλοι ντάμας σε κωμωδίες?
Η ντάμα όμως μπορεί να μην είναι πονηρή αλλά μοιραία απλα η τύχη να την έχει φέρει εκει όπως η Λάσκαρη στον εγωισμό , στην Στεφανια κτλ.

Εννοώ πως λέμε τις νεαρές γυναίκες στις ελληνικες κωμωδίες που θέλουν να φάνε λεφτά από τον κεντρικό ήρωα, που είναι συμφεροντολογες και πονηρές. Έχουν κάποιον χαρακτηρισμο;

Εχουν, αλλα η λεξη ειναι ακαταλληλη. :D

Θέλουμε ψηφοφορία με κακές νεαρές, όπως πχ.η ροζυ στις λολιτες της αθηνας, η φονσου στην οργή, η χελμη στο η αγάπη μας και ούτω καθεξης

Η Ρίτα Άντλερ εδώ η νικήτρια με 60% για την ταινία Φουσκοθαλασσιες.
1724368958993.png

Την δεύτερη θέση με 20% απο κοινού μοιράζονται:

Χριστίνα Σύλβα ( Το Αγρίμι)
1724369057054.png
Καίτη Παπανίκα (Για μια χούφτα τουριστριες)
1724369187150.png
Ελένη Ανουσάκη ( Τρελοί Πολυτελειας)
1724369338007.png

Ζινετ Λακαζ ( Τα τέσσερα σκαλοπάτια)
1724369467473.png
Άντζελα Ζήλεια ( Ο θησαυρός του μακαρίτη)
1724397884609.png

Τελευταία επεξεργασία:
Οι υπόλοιπες:
Ελένη Ερήμου ( Αγάπησα μια πολυθρονα)

1724369922405.png
Μάρθα Καραγιάννη ( Τρείς κούκλες και εγώ)
1724370040353.png
Μιράντα Κουνελάκη ( Ο χρυσός και ο τενεκες)
1724370121409.png
Βίκυ Βανίτα ( Ο τρελοπενηντάρης)
1724370197360.png

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα