Billious17
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 599
Η τελευταία φουρνιά ενζενί του ελληνικού κινηματογράφου μας.
Αχαχα δεν θυμάμαι αλλεςΝαι, καλα...Σε πιστεψαμε!![]()
Πόσο συμφωνώ!Ριτα Άντλερ ξεκάθαρα εδώ. Οι Φουσκοθαλασσιες είναι μια πολύ αγαπημένη μου ηθογραφια (στο top 3 ηθογραφιων παρέα με "Θόδωρος και το δικανο" και "Ο Φανουρης και το σόι του") και η Άντλερ πραγματικά πολύ δροσερή και καλή στο ρόλο της
?Παιδιά αυτές που παίζουν τις πονηρές γυναίκες σε κωμωδίες πως της λένε; ούτε ντάμες είναι, ούτε ενζενι πχ.η μεμα σταθοπουλου στο ένας άφραγκος Ωνάσης σε τέτοιους ρολους
Εννοώ πως λέμε τις νεαρές γυναίκες στις ελληνικες κωμωδίες που θέλουν να φάνε λεφτά από τον κεντρικό ήρωα, που είναι συμφεροντολογες και πονηρές. Έχουν κάποιον χαρακτηρισμο;
Καθίστε την Έλενα ναθαναηλ στο ένα ραντεβού με μια άγνωστη την λέμε ντάμα, την βουγιουκλωτό στο Κλωτσοσκούφι την λέμε ενζενί, την μεμα σταθόπουλου στο ενας μάγκας στα σαλόνια που λέγεται ντάμα η ενζενί;
Α δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη ονομασία. Ρόλοι ντάμας σε κωμωδίες?Καθίστε την Έλενα ναθαναηλ στο ένα ραντεβού με μια άγνωστη την λέμε ντάμα, την βουγιουκλωτό στο Κλωτσοσκούφι την λέμε ενζενί, την μεμα σταθόπουλου στο ενας μάγκας στα σαλόνια που λέγεται ντάμα η ενζενί;
Η ντάμα όμως μπορεί να μην είναι πονηρή αλλά μοιραία απλα η τύχη να την έχει φέρει εκει όπως η Λάσκαρη στον εγωισμό , στην Στεφανια κτλ.Α δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχη ονομασία. Ρόλοι ντάμας σε κωμωδίες?
Εννοώ πως λέμε τις νεαρές γυναίκες στις ελληνικες κωμωδίες που θέλουν να φάνε λεφτά από τον κεντρικό ήρωα, που είναι συμφεροντολογες και πονηρές. Έχουν κάποιον χαρακτηρισμο;
Μην το πουμεΕχουν, αλλα η λεξη ειναι ακαταλληλη.![]()