Καλύτερη κωμωδία με Πάντζα!

Απόψε η ετ-3 θα δείξει την επική κωμωδία ''μίνι φούστα και καράτε'' στις 8:)
 
Θα το δω για 100στη φορα!

ΚΑΡΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
 
Ψήφισα ... "Άλλη" !!! Όπου η "άλλη" είναι η ταινία "Ο μπούφος" !!! Εκεί ο Πάντζας, που έχει πλήρως πρωταγωνιστικό ρόλο, εμφανίζεται φορώντας κάτι γυαλιά μυωπίας με χοντρό σκελετό και υποδύεται έναν καλοκάγαθο, έντιμο υπάλληλο, τον οποίο διπλαρώνει μια παρέα για να τους κάνει εκδουλεύσεις !!! Και, στο πλαίσιο αυτού του "διπλαρώματος" [για το οποίο η "παρέα" χρησιμοποιεί ως "δόλωμα" για τον Πάντζα μια υπέροχη ξανθιά ύπαρξη], η παρέα τον παρασύρει σε ... νυχτερινές εξόδους στην τόοοοτε Αθήνα, οι οποίες περιλαμβάνουν από ... ξεγυρισμένες διπλοπενιές του Ζαμπέτα, μέχρι ... χορούς σε νάιτ κλαμπς !!! Ο Πάντζας, όμως, στην εν λόγω ταινία δεν είναι "φτιαγμένος" για τέτοια ζωή .... Γενικώς, σε αυτήν την ταινία ο Πάντζας είναι "σκέτη απόλαυση", απ' την αρχή μέχρι το τέλος ....

Αγαπημένη μου σκηνή της ταινίας : Στο νάιτ κλαμπ, όπου ο Πάντζας, παρέα με την υπέροχη ξανθιά, χορεύει (ατσούμπαλα) ανάμεσα σε "γιεγιέδες" υπό τους ήχους του τραγουδιού των Box Tops "The Letter" !!! Με αυτό το καταπληκτικό τραγούδι - που γνώρισα και αγάπησα απ' αυτήν την ταινία - θα κλείσω το παρόν ποστ μου .... Give me a ticket for an aeroplaneeee .......

[video=youtube_share;HIWY8UyW9bw]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μαριχουανα στοπ και μετα Μινι φουστα και καρατε

Στο Σωφερινα δεν ειχε και μεγαλο ρολο για να ψηφιστει αρκετα.
 
αριαδνη είπε:
Απόψε η ετ-3 θα δείξει την επική κωμωδία ''μίνι φούστα και καράτε'' στις 8:)

Rinus Cesar είπε:
Ψήφισα ... "Άλλη" !!! Όπου η "άλλη" είναι η ταινία "Ο μπούφος" !!! Εκεί ο Πάντζα..

mini Quiz

τι κοινο εχουν οι δυο ....Παντζο-τανιες (Παντζο-κομωδιες) "Ο Μπουφος" & "Μίνι φούστα και καράτε'' ????

,και δεν αναφερομαι σε ηθοποιους ,αλλα σε στοιχεια του ντεκορ για να σας βοηθησω ... :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επειδή αργεί η απάντηση από συμφορουμίτη, δώσε καλύτερα εσύ την απάντηση Nemo [μ΄έχει φάει η περιέργεια #) #) :p ]
 
και μια και κατασκοτωθηκατε ποιος θα το πρωτολυσει και δεν απομεινε κανενας τελικα :p

2in1.jpg
 
bambinella 100 είπε:
Μια αλλη ταινια που μου αρεσει σχεδον εξισου με την προαναφερθεισα και δυστυχως δεν την ειδα στη λιστα, ειναι το Ο αδελφος μου ο λορδος.Μαζι με τον Παντζα παιζει ο Κωστας Καρρας, η Αννα Ιασωνιδου, η Μαρικα Κρεβατα και ο Γιαννης Γκιωνακης. Η σκηνοθεσια ειναι του Βαγγελη Σειληνου και αποδεικνυει οτι δεν ηταν μονο υπεροχος χορευτης - χορογραφος και καλος ηθοποιος, αλλα και αξιος σκηνοθετης.

Ο Παντζας σε ρολο αρσενικης Μανταμ Σουσους λεει φοβερες ατακες που μου εχουν χαρισει μεγαλο γελιο με καλυτερη ολων την τελευταια της ταινιας: "Οταν υπαρχει αγαπη στην καρδια της Αθήνας"!!!
Αυτήν ακριβώς την ταινία είχα στον νου μου και ψήφισα "άλλη". Διστάζοντας λίγο μήπως πρέπει να προτιμήσω το αγαπημένο "Αυτό το κάτι άλλο".

Τελικά όμως έριξα το κουκί μου σ' αυτήν την απολαυστική κωμωδία που κακώς δεν έχει την αναγνωρισιμότητα που της αξίζει.

Ο Πάντζας σε πρωταγωνιστικό ρόλο πραγματικά "κεντάει" ως μηχανικός αυτοκινήτων Μίλτος που ονειρεύεται να πιάσει την καλή μέσω ενός πλούσιου γάμου και ξοδεύει όλο του το μεροκάματο σε ρούχα και λούσα, εξοργίζοντας τον εργατικό και προσγειωμένο αδελφό του Βασίλη (Κώστας Καρράς). Οι ατάκες όντως μία και μία (αν και τις πιο απολαυστικές νομίζω ότι τις λέει ο Γκιωνάκης στον ρόλο του μπάτλερ Φειδία), το καστ εξαιρετικό κι η μόνη "αδυναμία" είναι οι γυναικείοι, νεανικοί ρόλοι. Η Ιασωνίδου, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι "λίγη" ως Μάρθα, το πλουσιοκόριτσο που ο Βασίλης σώζει από ένα ατύχημα και προσποιείται τη μοδίστρα για να τον προσεγγίσει. Κι η Σκουλούδη κάπως αδιάφορη ως Φρόσω, το κορίτσι της γειτονιάς που περιμένει υπομονετικά τον Μίλτο να της ρίξει ένα δεύτερο βλέμμα.
 
Εγώ ψήφισα τη σωφερίνα, μάλλον επηρεασμένη από το σύνολο της ταινίας μιας και δεν ανήκω στο φαν κλαμπ του Πάντζα.
 
Ο αδερφός μου ο τρελάρας (ο αδερφός μου ο λόρδος). Πολύ καλή κωμωδία με ένα Γιώργο Πάντζα ίσως στον πιο κωμικό του ρόλο, μιας και ο τίτλος τα λέει όλα!! Δυστυχώς όμως η παραγωγή δεν είναι ο,τι καλύτερο!! Αυτός ο τίτλος πάει μάλλον στο μαριχουάνα στοπ αλλά και σε ταινίες του με την Καραγιάννης-Καρατζόπουλος.
 
Μια ωραία κωμωδία του Γιώργου Πάντζα, η οποία όμως είναι εκτός λίστας, είναι "Ο μπούφος", με συμπρωταγωνίστρια την Τζένη Ρουσσέα.
 
Πριν λίγο επέστρεψα απ' το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, όπου έπαιξαν οι Charms :eek: o_O !!! Ω ναι ... μετά από πολλάααα χρόνια επανασυνδέθηκαν για δύο μόνο εμφανίσεις στο Γυάλινο, με ρεπερτόριο από δικά τους τραγούδια, αλλά και ... πολλά τραγούδια από 60s [Animals, Beatles, παλιά ιταλικά τραγούδια κλπ] !!! Πριν αρχίσει η συναυλία ... μάς περίμενε μια έκπληξη : Στην κουρτίνα της - ακόμη κλειστής - αυλαίας, προβλήθηκε, σαν σε οθόνη κινηματογράφου, το παρακάτω βιντεάκι, που προέρχεται από ... παντζο-ταινία !!! Πρόκειται για το απόσπασμα απ' την ταινία "Ο γαμπρός μου ο προικοθήρας", στην οποία οι Charms έκαναν την εμφάνιση τους !!! Απολαύστε Πάντζα, Προκοπίου, Γκιωνάκη, Στυλιανοπούλου και ... λοιπούς "παιδικούς μας φίλους" να χορεύουν υπό τους ήχους να χορεύουν υπό τους ήχους και το ρυθμό του "Έξω απ' τον κόσμο" των Charms :

http://www.youtube.com/watch?v=8oa64_lF3Pw&feature=youtu.be

.... και μετά, σηκώθηκε η αυλαία και οι Charms - στην τωρινή τους ηλικία (μια χαρά ώριμοι κύριοι είναι) - παίξανε το ίδιο τραγούδι λάιβ !!!

Πιστεύω ότι το παρόν τόπικ, που αφορά τις παντζο-ταινίες, είναι το πλέον κατάλληλο για να γράψω αυτή τη "φλασιά" που μού ήρθε με αφορμή τη συναυλία των Charms ..... #) #) :cool: :sleep: :sleep: ....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
πολυ το καθυστερησα..μετα απο αρκετη σκεψη ψηφισα την ταινια "αυτο το κατι αλλο" και για μπαλαντερ στην επιλογη "αλλη" θα ελεγα την ταινια "ο αδερφος μου ο τρελαρας",απολαυστικοτατος ο Παντζας
 
bambinella 100 είπε:
Αυτο το κατι αλλο. Μια αλλη ταινια που μου αρεσει σχεδον εξισου με την προαναφερθεισα και δυστυχως δεν την ειδα στη λιστα, ειναι το Ο αδελφος μου ο λορδος.
Κι εμένα μ' αρέσει πολύ αυτή η ταινία. Όμως έχω παρατηρήσει ότι κυκλοφορεί πια με τον τίτλο "Ο αδελφός μου ο τρελάρας". Ξέρει κανείς γιατί έχει αλλάξει τίτλο;
 
maniana είπε:
Κι εμένα μ' αρέσει πολύ αυτή η ταινία. Όμως έχω παρατηρήσει ότι κυκλοφορεί πια με τον τίτλο "Ο αδελφός μου ο τρελάρας". Ξέρει κανείς γιατί έχει αλλάξει τίτλο;
Eιτε καποιες ταινιες κυκλοφορουσαν εξ' αρχης με δυο τιτλους (τιτλο και υποτιτλο, δηλαδη) ειτε ο δευτερος τιτλος εμπαινε αργοτερα, ακομα και υστερα απο πολλα χρονια.

Γιατι γινοταν αυτο δεν το ξερω με βεβαιοτητα, μονο καποιες υποψιες εχω.
 
Μήπως δεν άρεσε η λέξη "λόρδος"; Ευχαριστώ πάντως.
 
Πίσω
Μπλουζα