mariadegrecia
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 77
Στο μίνι φούστα και καράτε είχα γελάσει πάαααρα πολύ!
αριαδνη είπε:Απόψε η ετ-3 θα δείξει την επική κωμωδία ''μίνι φούστα και καράτε'' στις 8
Rinus Cesar είπε:Ψήφισα ... "Άλλη" !!! Όπου η "άλλη" είναι η ταινία "Ο μπούφος" !!! Εκεί ο Πάντζα..
Αυτήν ακριβώς την ταινία είχα στον νου μου και ψήφισα "άλλη". Διστάζοντας λίγο μήπως πρέπει να προτιμήσω το αγαπημένο "Αυτό το κάτι άλλο".bambinella 100 είπε:Μια αλλη ταινια που μου αρεσει σχεδον εξισου με την προαναφερθεισα και δυστυχως δεν την ειδα στη λιστα, ειναι το Ο αδελφος μου ο λορδος.Μαζι με τον Παντζα παιζει ο Κωστας Καρρας, η Αννα Ιασωνιδου, η Μαρικα Κρεβατα και ο Γιαννης Γκιωνακης. Η σκηνοθεσια ειναι του Βαγγελη Σειληνου και αποδεικνυει οτι δεν ηταν μονο υπεροχος χορευτης - χορογραφος και καλος ηθοποιος, αλλα και αξιος σκηνοθετης.
Ο Παντζας σε ρολο αρσενικης Μανταμ Σουσους λεει φοβερες ατακες που μου εχουν χαρισει μεγαλο γελιο με καλυτερη ολων την τελευταια της ταινιας: "Οταν υπαρχει αγαπη στην καρδια της Αθήνας"!!!
Κι εμένα μ' αρέσει πολύ αυτή η ταινία. Όμως έχω παρατηρήσει ότι κυκλοφορεί πια με τον τίτλο "Ο αδελφός μου ο τρελάρας". Ξέρει κανείς γιατί έχει αλλάξει τίτλο;bambinella 100 είπε:Αυτο το κατι αλλο. Μια αλλη ταινια που μου αρεσει σχεδον εξισου με την προαναφερθεισα και δυστυχως δεν την ειδα στη λιστα, ειναι το Ο αδελφος μου ο λορδος.
Eιτε καποιες ταινιες κυκλοφορουσαν εξ' αρχης με δυο τιτλους (τιτλο και υποτιτλο, δηλαδη) ειτε ο δευτερος τιτλος εμπαινε αργοτερα, ακομα και υστερα απο πολλα χρονια.maniana είπε:Κι εμένα μ' αρέσει πολύ αυτή η ταινία. Όμως έχω παρατηρήσει ότι κυκλοφορεί πια με τον τίτλο "Ο αδελφός μου ο τρελάρας". Ξέρει κανείς γιατί έχει αλλάξει τίτλο;