Καλύτερο Resident Evil Game!

Καλύτερο Resident Evil Game!


  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    12
Διάβασα σε παραπάνω ποστ ότι το Gamecube είναι η καλύτερη κονσόλα για RE fans. Δεν θα διαφωνήσω. Απλά να συμπληρώσω ότι καθώς στο ΧΒΟΧ One έχω αγοράσει όλα τα RE και αυτή συγκαταλέγεται ως μία επιπλέον κονσολα με πολλά RE. Δεν ξέρω για το PS4 βέβαια αφού δεν έχω καν.

Συμφωνω. RE και Re0 μου αρεσουν πολυ. Το 4 οχι τοσο.

Δυστυχως επαιξα λιγο αλλα πηγα για Veronica και κατεληξα σε Crazy Taxi 2 :)
Το 4 δεν δείχνει όμορφα στο Gamecube (καλά στο PS2 είναι ακόμη χειρότερο). Παίξε το καλύτερα το Remaster.
 
Αυτο που δεν ειχα τερματισει στο gamecupe ειναι το Resident Evil Zero.Eξαιρετικο παιχνιδι αλλα καπου ειχα κολλησει μεσα στο παιχνιδι το 2003 στο δευτερο mini disk του gamecube και για αρκετους μηνες - χρονια δεν μπορουσα να βρω κατι που ηθελε το παιχνιδι για να προχωρησω.Εψαχνα εκατοστο εκατοστο ολη την περιοχη και οπου μπορουσα να παω αλλα τιποτα.Δεν ειχε βοηθησει σε αυτο ουτε ο οδηγος στρατηγικης...Ειχα παρατησει τις προσπαθειες καπου το 2006 - 07 αφου ειχα βρει ολα τα αντικειμενα και τα παντα αλλα το παιχνιδι δεν προχωρουσε.. Μετα ειχαν σβηστει και τα saves και ολα κομπλε..Δεν μπορουσα να ψαχνω και να ψαχνω για 100 χρονια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Συνδεσα για λιγο με rca το gamecube σημερα για το residen evil 4 στην led tv απο περιεργεια για τα γραφικα και οντως δειχνει ασχημο στις συγχρονες τηλεορασεις..

Στην crt μου 21" ομως με rca δειχνει φανταστικο :thumbup::thumbup::thumbup:

Καλυτερα για τις συγχρονες τηλεορασεις η τελευταια εκδοση του παιχνιδιου...resident evil 4 remastered για ps4 - xbox one - pc
 
Τελευταία επεξεργασία:
Παρακατω ενα ενδιαφερον βιντεο που με πεταξε τυχαια το youtube με της διαφορες που ειχε η final beta εκδοση του πρωτου Resident Evil με την τελικη εκδοση που κυκλοφορησε δυο μηνες μετα.

 
Πίσω
Μπλουζα