Καμπίνες Arcade προς πώληση....

portarinos78

RetroActive
Joined
23 Ιουλ 2006
Μηνύματα
490
Αντιδράσεις
21
Παιδες ελπιζω οτι χτυπησα φλεβα με καποιο τυπο ο οποιος διαθετει 4-5 καμπινες arcade μαζι με 2-3 σκορπιες πλακετες. Δεν γνωριζω ακομη την κατασταση τους γιατι μονο τηλεφωνικα επικοινωνησα αλλα οπως μου ειπε σε πρωτη φαση λειτουργουν κανονικα και τις χρησιμοποιουσε σε καφενειο που ειχε μεχρι πριν 4-5 χρονια. Αυτη τη στιγμη βρισκονται στο υπογειο του 1 μαυρη κλασσικη καμπινα Tetris, 1 Pacman, 1 NeoGeo ποδοσφαιρακι και αλλες δυο που θα τσεκαρει και θα μου πει. Η μια απο ολες ειναι παλαιοτερου τυπου (μαλλον γονδολα εννοει) χρωματος καφε. Οσο για τις πλακετες γι'αυτες θα μαθω μεσα στις επομενες μερες. Δεν λεω περισσοτερα γιατι θελω να δω αν υπαρχει ενδιαφερον και απο αλλους ωστε να καναμε μια μεταφορικη απο τη πολη στην οποια βρισκονται και μας περιμενουν τα retro cabinets. Εγω προτιθεμαι να κρατησω 1-2 κομματια πιθανως. Η τιμη τους ειναι συζητησιμη γιατι ο τυπος δηλωνει αγνοια. Ακουω προτασεις που θα επρεπε να του κανω ωστε να τα παρουμε. Αντε να δουμε το αισθημα συνεργασιας και αλληλεγγυης του forum.......
 
Εγώ αγόρασα μια με 100ε...Τώρα,μόλις φτιάξει ο καιρός θα τη φτιάξω για mame!
 
Με ενδιαφέρει η "1 μαυρη κλασσικη καμπινα Tetris" που αναφέρεις, όμως χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες για να συμμετάσχω στο όλο θέμα. Που βρίσκονται (πόλη), σε τί κατάσταση είναι (χτυπημένες; δουλεύουν όλα τα πλήκτρα και ο μοχλός; οι οθόνες μέγεθος και εάν παίζουν καλά ή έχουν αποχρωματιστεί; κ.λπ.), φυσικά σε τι τιμή σκοπεύει να τα δώσει και εκκρεμεί και το θέμα του τί μηχανήματα είναι τα υπόλοιπα, μπορεί να με ενδιαφέρει περισσότερο κάποιο από αυτά. Καλό θα ήταν εάν γίνεται να κονομήσουμε και καμία φωτό...

ThanX portarinos που μας σκέφτηκες. :thumbup:

Αλήθεια ψήνομαι
cooking2.gif
έχε με στα υπόψη σου, κρατάω θέση στην γραμμή προτεραιότητας...
 
ambu.....το διαζύγιο δεν το γλιτώνουμε... :D
 
Λοιπον, πρωτον να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα:

1-δεν τιθεται θεμα μυστικοτητας αλλα δεν μπορω να αποκαλυψω ουτε τοποθεσια ουτε παραπανω πληροφοριες για τις καμπινες γιατι οπως εχει αποδειχθει στο παρελθον περα απο τους πραγματικα σωστους "φορουμιτες" υπαρχουν και καποια λαμογια-κομητες που εκμεταλλευονται οτι αρπαξει ο ... τους. Εξαλλου αν εθετα θεμα μυστικοτητας θα εκανα την οποια δουλεια μονος μου και θα τελειωνε εκει το ζητημα. Αλλα απλα επειδη γουσταρω τοσο το κλιμα οσο και τα ατομα εδω μεσα (αν και δεν γνωριζω κανεναν προσωπικα) για την ιδια τρελα που κουβαλανε μ'εμενα και ισως περισσοτερη, θεωρω οτι οφειλω να μοιραστω την οποια χρησιμη πληροφορια.

2-ο τυπος που πουλα τις καμπινες ζητα 100 ευρω για την καθεμια αλλα οπως μου ειπε επειδη δεν ξερει απ'αυτα και θελει να αδειασει το υπογειο του θα ακουσει οποια προσφορα του κανω. Οποτε ορμαμε και ο Θεος βοηθος. Δεν εχουμε να χασουμε τιποτα, απεναντιας αυτος θα σκεφτει πως ειναι μοναδικη ευκαιρια να ξεφορτωθει τη "σαβουρα" εστω και με ελαχιστο κερδος.

3-οπως μου ειπε και στο τηλεφωνο ολα τα μηχανακια ειναι σε καλη κατασταση λειτουργικα. Εμφανισιακα ειναι ΟΚ χωρις ομως να μου εχει πει λεπτομερειες.

4-φωτογραφιες δεν ζητησα αλλα και παλι δεν νομιζω οτι ο μπαρμπας θα μπορεσει να μας στειλει κατι ψηφιακα. Μπορω να προσπαθησω χωρις να εγγυωμαι.

Τελος θεωρω οτι αν τα χτυπησουμε σε λιγα χρηματα εστω και σε Near Good - Good κατασταση να ειναι αξιζει τον κοπο το ρισκο. Οποιος ενδιαφερεται σοβαρα ας μου στειλει pm για να κανονισουμε. Προφανως θα χρειαστει μεταφορικη και καλη οργανωση μεταξυ μας. Πιθανοτητα κερδους απο τη μερια μου ΦΥΣΙΚΑ και δεν υφισταται και μπορειτε να το βεβαιωσετε απο το γεγονος οτι το κοινοποιω σε ολους ανοιχτα.

akmakas είπε:
ambu.....το διαζύγιο δεν το γλιτώνουμε... :D
Κι εγω εχω αρχισει να ακουω γκρινια προτου καν βαλω κατι στο σπιτι. Και να φανταστει κανεις οτι λεω να το βαλω στη σοφιτα που δεν θα το βλεπει και κανεις 3ος.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με ενδιαφερει!!Απλα να ρωτησω αν βρισκονται στο Βολο?
 
Κοιτα, Βολο δεν ειναι σε καμια περιπτωση γιατι αν ηταν ετσι θα σας εδινα εγω πρωτος φωτογραφιες και πληροφοριες αφου θα ειχα δει τα μηχανηματα απο κοντα. Αλλα γιατι ρωτας, εχεις καμια πληροφορια για Βολο που να μη γνωριζω?

Μηπως διακρινω μια μικρη δυσπιστια απεναντι μου????:mad:

Καλο προσπαθω να κανω ρε παιδια μην αμφιβαλλετε.
 
Ρε Portarinos γιατι στραβωσες?????

Το οτι ρωταω για Βολο το κανω μονο και μονο γιατι σκεφτομαι οτι αν μου κατσει καμια καμπινα πρεπει να βρω τροπο να τη φερω εδω!!!!!!
 
Δε στραβωσα. Απλα ελπιζω να μην υπαρχει καμια παρεξηγηση για τις προθεσεις μου. Οσο για τη μεταφορα οπως και να εχει σιγουρα εκτος Αθηνας - Θεσσαλονικης και Βολου θα κανονιστει ωστε να ερθει η μεταφορικη με τα δωρακια.
 
Wally με 100ε παίρνεις αυτή!Δέχεται και δυο πλακέτες!

cabina1qf7.jpg
 
εγω θελω σε καμπινα ενα η ολα απο τα παρακατω shinobi,double dragon,street fighter 2,after burner η κανενα φλιπερακι,ζηταω πολλα? ε? :animangry:
 
Όχι δεν ζητάς πολλά..Ζητάς πάρα πολλά!!!!!! :D

Επιλεκτικός gothic όλα ένα και ένα!
 
Φιλε Akmaka σκοτωνει και η τιμη ειναι φοβερη αλλα το θελω για σαλονι και αυτο ειναι λιγο ογκωδες.

Θελω μια κλασικη καμπινα... :( (Μs Wally επιτρεποντος)
 
Αυτή καμπίνα στην φωτογραφία είναι μικρότερη από τις κλασικές..Αν σου αρέσει η όχι είναι άλλο θέμα..Η συγκεκριμένη είναι του 1990 περίπου!!!
 
Εγω την δικια μου την αγορασα πριν δυο περιπου χρονια ειναι η πολυ κλασσικη καφε καμπινα (και πολυ retro λεμε με 4 παιχνιδια στην τιμη των ...ευρο)

Μαλλον καλυτερα να μην πω τιμη γιατι μπορει και να με διαγραψετε λογο κολοφαρδιας... :)
 
VIKING3100..Εδώ μιλάμε με έργα!!!Βάλε μια φωτογραφία να θαυμάσουμε!!! :D
 
Έχει βάλει ήδη βρε akmakas, αυτή που διχνεί το WB in monterland
 
Εγω παντως ψαχνω για μια καμπινουλα (οποιασδηποτε μορφης) με 6 κουμπια σε καθε μοχλο ...(θελω να ειμαι καλυμμενος και στα beat em up..).

Οποιος εχει τπτ στα υπ οψιν....:rolleyes:
 
Πίσω
Μπλουζα