portarinos78
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 22
Παιδες ελπιζω οτι χτυπησα φλεβα με καποιο τυπο ο οποιος διαθετει 4-5 καμπινες arcade μαζι με 2-3 σκορπιες πλακετες. Δεν γνωριζω ακομη την κατασταση τους γιατι μονο τηλεφωνικα επικοινωνησα αλλα οπως μου ειπε σε πρωτη φαση λειτουργουν κανονικα και τις χρησιμοποιουσε σε καφενειο που ειχε μεχρι πριν 4-5 χρονια. Αυτη τη στιγμη βρισκονται στο υπογειο του 1 μαυρη κλασσικη καμπινα Tetris, 1 Pacman, 1 NeoGeo ποδοσφαιρακι και αλλες δυο που θα τσεκαρει και θα μου πει. Η μια απο ολες ειναι παλαιοτερου τυπου (μαλλον γονδολα εννοει) χρωματος καφε. Οσο για τις πλακετες γι'αυτες θα μαθω μεσα στις επομενες μερες. Δεν λεω περισσοτερα γιατι θελω να δω αν υπαρχει ενδιαφερον και απο αλλους ωστε να καναμε μια μεταφορικη απο τη πολη στην οποια βρισκονται και μας περιμενουν τα retro cabinets. Εγω προτιθεμαι να κρατησω 1-2 κομματια πιθανως. Η τιμη τους ειναι συζητησιμη γιατι ο τυπος δηλωνει αγνοια. Ακουω προτασεις που θα επρεπε να του κανω ωστε να τα παρουμε. Αντε να δουμε το αισθημα συνεργασιας και αλληλεγγυης του forum.......