Δεν θα παρεξηγηθείς.... Απλά δεν έχω ακόμα κάνει έρευνα αγοράς για όλα τα υλικά. Πάντως σίγουρα δεν θα ξεπεραστέι το όριο των ~30,00Ευρώ ανά board.Gryzor είπε:Ε, για να μην παρεξηγηθώ, ζήτησα να *αγοράσω* και δεύτερη, ε;
Θα γίνω πλούσιος στο eBay!! Yay!
Αν κερνάς ουζάκι στη Χαλκίδα κάτι μπορούμε να κάνουμε....Rygar είπε:Α δε μπαίζω!!! Αν περισσέψει, θα μου την κάνει εμένα δώρο αφου αν έμενα Αθήνα θα του είχα δώσει εγώ το δικό μου CPC.
Δεν είναι κακή ιδέα. Τη σημειώνω...gremlinakos είπε:Μπράβο φίλε μου!! Πάντως το όλο εγχείρημά σου δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να το πουλήσεις σαν DIY KIT! Ένα σακουλάκι με τα εξαρτήματα, το διάγραμμα και τις οδηγίες! Να μπορεί ο άλλος να το συναρμολογήσει, όπως τότε με τους θρυλικούς ZX80!Θα γλιτώσεις και την ταλαιπωρία!!
1. Δεν δουλεύει ότι απαιτεί την lower ROM του 6128. π.χ. QuickCMD. Άν αντικατασταθεί η lower ROM και στο ROAM Board φορτώσεις στην ROM0 την BASIC του 6128 και στην ROM7 το AMSDOS τότε λύνεις το πρόβλημα.Gryzor είπε:Μπράβο βρε άνθρωπε, μπράβο!!!
Οπότε τώρα, τί δεν δουλεύει σε 464?
Θα χαρώ πολύ να έχω ελληνικό expansion στον CPC μου!!
Θες δε θες θα είσαι beta tester!!!Gryzor είπε:Πρόσφέρομαι για Beta testing της πρώτης συναρμολογημένης board
Οι πρώτες αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ...Wally είπε:Και εκτος των φοβερων που κανεις βλεπω οτι εισαι και εσυ ZX Certified ...μπραβο!
Εγώ; Να δείξω ότι θέλω να δωροδοκήσω ενώ διαβάζουν εκατο χιλιάδες άτομα; Ποτέ!Gryzor είπε:PS Rygar, σταμάτα να προσπαθείς να δωροδωκείς κόσμο με μπύρα για να ξενιτευτεί κι έλα κεντρικά να τα πούμε από κοντά!