Φιλτατε Gryzor σεβομαι πληρως την προσφορα σου και αφοσιωση σου στην σκηνη του CPC, αλλα περι τιμων θα διαφωνησω. Εχω δει σαφως λιγοτερο ποιοτικα DIY αντιστοιχες προσπαθειες για μεγαλυτερη τιμη. Και δεδομενου οτι κατι παραπανω απο αρκετοι τις πουλουσανε (οσο υπηρχανε στη παραγωγη) προς πανω απο 100?, η προταση του d_kef ειναι απλα η ανωτερη. Και αυτο δεν εχει να κανει αποκλειστικα με την εξαιρετικη δημιουργια του, αλλα πρωτιστως με το οτι ο ιδιος ο Δημητρης ειναι εξαισιος ανθρωπος. Μακαρι να βγαλει και την δευτερη παρτιδα για να προλαβουν αυτη τη φορα και οι υπολοιποι.Gryzor είπε:Να πω ότι η πλακέτα του συμφορουμίτη μας είναι όντως υπέροχης ποιότητας κατασκευής και, μιλώντας μαζί του εκτίμησα ιδιαίτερα την προσπάθεια για ποιότητα και λειτουργικότητα - και βέβαια είναι η λύση που έχω αυτή τη στιγμή στον CPC μου. Αλλά δεν νομίζω ότι αι οι άλλες λύσεις που έχουμε "στην αγορά" είναι χειρότερης ποιότητας ή ακριβές!
Στη σκηνή του Amstrad δεν έχουμε πολλά, δυστυχως, αλλά ό,τι έχουμε είναι και καλό και φτηνό, ας είναι καλά όλα τα παλικάρια που το προσπαθούνε!
Καταρχας να πω οτι εχω διαβασει μπολικο υλικο απο το cpcwiki και φυσικα το πολυ καλο θεμα που ανοιξες. Καπου στο 2008 ειχα κοιταξει τι υφισταται στην αγορα απο boards για cpc και ειχα βρει μια παραγωγη ενος Γερμανου η Πολωνου οπου τα εδινε προς περιπου 100?. Συγκεκριμενα κατι παραπανω με μεταφορικα, και κατι λιγοτερο αν εκανες εσυ τις κολησεις κτλ. Η ποιοτητα δεν φαινοτανε καλη, η τιμη ηταν απανθρωπα υψηλη και δεν ασχοληθηκα παραπανω. Εχω διαβασει για τις προτασεις του Bryce και του Tot0 και φαινοντε επισης πολυ καλες.Gryzor είπε:??? Ποια αντίστοιχη πλακέτα είχε τιμή πάνω από ?100; Έχω χάσει κάποια;;; Μόνο ο Bryce και το Tot0 έχουν βγάλει απ'ό,τι θυμάμαι, γύρω στο τριαντάρι, και υπάρχουν και κάνα-δυο κόπιες από τα schematics τους που δεν είναι τόσο καλή η ποιότητα απ'όσο έχω συζητήσει, αλλά με αντίστοιχη τιμή...
Για το Δημήτρη προσωπικά, ένα τεράστιο respect, όντως ο άνθρωπος είναι διαμάντι.