Σπάω το κεφάλι μου.... :xm:ultra είπε:Προβολή συνημμένου 4906
Προβολή συνημμένου 4907
Αυτή είναι η μία, η πιό σύγχρονη.
Σε λίγο θα ανεβάσω φωτογραφία και απο την πιο παλία.
αν θυμάμαι καλά στο παλιό το φόρουμ κάποιος την είχε βάλει για πούλημα...pooky(1) είπε:Βρε δεν ξεχνάω, ούτε σειριακό αριθμό χαρτονομίσματος! Ψάχνω να βρω που τις είδα και είμαι σίγουρος ότι παλιότερα είχαν παίξει και κάπου εδώ μέσα......... Θυμάμαι χαρακτηριστικά το background. Θα πάρω σβάρνα όλα τα topics και τα posts, μουλάρωσα τώρα!!!!!!!!!
Πω πω θα σκάσω αν δεν το βρω.....
Καλά θα μου έρθει φλασιά, θέμα χρόνου είναι!!!!!!!
pooky(1) είπε:Σπάω το κεφάλι μου.... :xm:
Παίρνω όρκο ότι κάτι μου θυμίζουν αυτές οι φωτογραφίες. Δεν μπορεί, κάπου τις έχω ξαναδεί........ :xm:
Anyway......
To hyperspin δεν παιζεται στο θεμα εμφανιση,αλλα μονο σ'αυτο.Εχει πολλες ελλειψεις σαν software,προβλημα συμβατοτητας με μερικα emulators και ειναι αρκετα ''βαρυ'' προγραμμα.Το pc που θα το τρεξει θα πρεπει να ειναι συγχρονο και αρκετα δυνατο (σε μενα με διπλοπυρηνο celeron 2,0ghz και 1gbyte ram κολλουσε αφανταστα) ενω το maximus τρεχει καλα και σε παλια pc,οπως και στο παλιο μου λαπτοπ που ειναι στα 266mhz και 192mbyte ram.dkssprs είπε:Οντως εχει ασχοληθει με το skin αλλα δεν μπορω να συμφωνησω οτι ειναι πιο εμφανισιμο απο το hyperspin το οποιο θεωρω οτι ειναι μια ολοκληρωμενη υπερπαραγωγη στο θεμα frontend + MAME.
Να είσαι καλά φίλε μου για τα καλά σου λόγια!!!ntsmrtz είπε:καλημέρα! δυο λόγια και από μένα που τυγχάνω πλέον ιδιοκτήτης του ανωτέρου retro mini cab του pelo13.αρχικά η επικοινωνία ήταν λίγο ανορθόδοξη (μέσω τρίτου). έπειτα καθορίστηκε το θέμα του minicab και το τι θα περιέχει από παιχνίδια (που τα περιέχει σχεδόν όλα)
στο δια ταύτα τώρα. η δουλειά του pelo13 είναι εξαιρετική! το πολυθεματικό artwork ήταν μονόδρομος, αφού κοιτάζοντάς το ήθελα να υπήρχε μία άμεση παραπομπή σε κλασικά games που έπαιζα μικρός, αποδίδοντας και το αντίστοιχο feelling.
το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτο, πέραν κάθε προσδοκίας μου, το οποίο δεν μπορεί να απεικονιστεί πλήρως στη φώτο.
ουσιαστικά πρόκειται για έπιπλο που κοσμεί την μία γωνία του γραφείου μου.
αυτά... πάω για gamming!