σωστα τα λες αλλα τα magstiks δεν ειναι οτι καλυτερο σε joysticks γενικα και ειναι ακριβα.Rygar είπε:Το μονο που θελω να πω προς όσους παραγγέλνουν joysticks είναι να τα παίρνουν 8/4 way switchable ON-TOP! Δηλαδή να μη χρειάζεται να ανοίξεις το χειριστήριο για να γυρίσεις το διακόπτη σε 8way(ή το αντίστροφο). Παράδειγμα, εγώ εχω αγοράσει το j-stik απο Ultimarc. Ειναι μεν 4/8 way, αλλα πρεπει να ανοίξω το χειριστήριο και να γυρίσω ενα αρκετά δύσκαμπτο γρανάζι. Υπαρχει και ενα αλλο που εχει διακόπτη και γυρνάει πιο ευκολα, αλλα και παλι, θελει ανοιγμα. Το Mag-stik plus όμως γυρνάει απλώς ανασηκώνοντας και στρίβοντας το μοχλό. Δείτε εδώ. Ειναι λίγα ευρά παραπάνω αλλα αξίζει.
Ναι βασικά δεν εχω δοκιμασει αλλα joystick για να μιλήσω περί ποιότητας. Φαινεσαι εμπειρος και δε μπορώ να αντιπαραθέσω. Απλως ανέφερα τη δική μου περίπτωση που παίζω πολύ όλα τα πακμανοειδή (pacman/amidar/crush roller και τα συναφή) που θελουν αποκλειστικά 4way, και ότι τα δικά μου στικς ειναι αρκετά δύσκολα οσον αφορά αυτή τη "διευκόλυνση" που παρεχουν (την εναλλαγή 4 σε 8 με γρανάζι). Σιγουρα παω για αλλαγή με αυτά που αναφέρω, αλλα δε θα πω όχι σε οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση για αντίστοιχα 4/8 με αλλαγή απο πανω. Αλλωστε το κοστος ενός ζευγαριου με τα μεταφορικά και το ΦΠΑ ειναι 78 ευρώ απο ultimarc και σίγουρα κατι φθηνότερο θα το προτιμήσω.Chahn είπε:σωστα τα λες αλλα τα magstiks δεν ειναι οτι καλυτερο σε joysticks γενικα και ειναι ακριβα.ποιοτικα arcade ανταλλακτικα δε βρισκονται μονο στο ultimarc και στο arcadeshop.de αλλα και αλλου(το λεω αυτο γιατι παρατηρω οτι οι περισσοτεροι ψωνιζετε απο αυτα τα 2)
το καλυτερο απολα που μπορει να κανει κανεις ειναι να εχει ενα ξεχωριστο 4way joystick μαζι με το/τα 8 way του
και αυτο μονο για οσους παιζουν mr/ms/jrpacman,ladybug και φιδακι,σε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια το 4way ειναι περιττο.
ολα αυτα ειναι αποψη μου και οχι κανονας φυσικα
η αληθεια ειναι οτι τα magstiks ειναι απο τα πολυ ελαχιστα joysticks που εχουν αυτη τη διευκοληνση(μαζι με το omnistik απο το groovygamegear).Rygar είπε:Ναι βασικά δεν εχω δοκιμασει αλλα joystick για να μιλήσω περί ποιότητας. Φαινεσαι εμπειρος και δε μπορώ να αντιπαραθέσω. Απλως ανέφερα τη δική μου περίπτωση που παίζω πολύ όλα τα πακμανοειδή (pacman/amidar/crush roller και τα συναφή) που θελουν αποκλειστικά 4way, και ότι τα δικά μου στικς ειναι αρκετά δύσκολα οσον αφορά αυτή τη "διευκόλυνση" που παρεχουν (την εναλλαγή 4 σε 8 με γρανάζι). Σιγουρα παω για αλλαγή με αυτά που αναφέρω, αλλα δε θα πω όχι σε οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση για αντίστοιχα 4/8 με αλλαγή απο πανω. Αλλωστε το κοστος ενός ζευγαριου με τα μεταφορικά και το ΦΠΑ ειναι 78 ευρώ απο ultimarc και σίγουρα κατι φθηνότερο θα το προτιμήσω.