Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ερώτηση:Chahn είπε:ΕυχαριστωΟλα τα κουμπια και οι 2 μοχλοι ειναι πανω σε usb joypads ναι,δε χρειαζεται το ipac(αρκει να ξερεις να δουλευεις το κολλητηρι)
chrismc είπε:Thanks Kambia, θα ακολουθήσω το πρώτο τρόπο (ούτε που είχε περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο)
Φιλε μου Νικο,η καμπινα βγηκε μεγαλη οντως,η οθονη ομως δεν ειναι μικρη ειναι 21 ιντσων και οτιδηποτε μεγαλυτερο σε αυτη την κοντινη αποσταση(σε crt oθονες μιλαμε παντα)κουραζει στα ματια επειτα απο καποια ωρα.nikosmimosa είπε:chahn καλημερα καλη η προσπαθεια αλλα κατα την γνωμη μου η οθονη σε σχεση με την ολη κατασκευη ειναι πολυ μικρη οσο για τα μπουτον μπορουσες να βαλεις 6 ανετα στο λεω λογο πειρας επανω στις καμπινες ελπιζω να μην με παρεξηγισεις νικος.
Kambia είπε:1) To maximus δεν είναι free. Με ένα donation όμως το αποκτάς. Υπάρχουν άλλα που είναι free πάντως. Πχ το mala (βλέπε Chahn πιο πάνω)2) οχι
3) Έχει ηχεία logitech με 10 ευρω usb (αυτά έβαλα και γω) αλλά δε θυμάμαι μοντέλο! Θα πρέπει όμως να κόψεις το ένα καλώδιο και μετά να το ξανακολλήσεις για να τα περάσεις από την τρύπα. Για σχάρα ή κανιβαλίζεις παλιά ηχεία και παίρνεις την σχάρα ή πας και αγοράζεις με το μέτρο μεταλλικό πλέγμα ή αγοράζεις "καπάκια" για ηχεία![]()
ναι φιλε chahn bartop για usb ηχεια ελεγα για πιο ευκολα αλλιως θα επρεπε να παρω κιτ με ενισχυτη και ηχεια αυτοκινητου και να εχει το κιτ και βισμα για εισοδο απο την καρτα και δεν ξερω κοστος και αν υπαρχει και ετοιμο ... και μπλεκεις και με ohm κλπ. δεν ειμαι πολυ εξικιωμενος με αυτά ... με κολήσεις οκ τα καταφερνω αλλα τι να πω ... εσυ τι λες ? υπαρχει κατι ετοιμο οικονομικο ?Chahn είπε:Ο καθε μοχλος βασικα εχει 4 διακοπτες οπου τους οριζεις οπως θες εσυ κολλωντας τα καλωδια πανω τους για την εκαστοτε κινηση(πανω κατω αριστερα δεξια)Οποτε ειτε οριζοντια το βαλεις στο πανελ σου ειτε καθετα,δεν εχει σημασια.
Usb ηχεια ειναι λιγο αδυναμα,bartop φτιαχνεις?