bastef2 είπε:Μπράβο DREED χαίρομαι που την τελείωσες την καμπίνα σου, άντε και καλόπαιχτη...
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ευχομαι οτι καλύτερο για τον μικρό που περιμένεις. Αν δεν ήταν junior και ήταν κοριτσάκι θα είχα να σου προτείνω να αρχίζεις να ετοιμάζεις κάτι τέτοιο !!!! http://kotaku.com/#!5162129/and-how-much-does-your-dad-love-you . Φαντάζομαι όμως οτι θα ξεκινήσεις να φτιάχνεις κάτι ανάλογο που να ταιριάζει με το αγορίστικο παιδικό δωμάτιο...dkssprs είπε:Φιλε Peri εκανες πολυ καλή δουλεια.Και εγω πιστευω μονο με τον τροπο που περιεγραψες μπορούσες να βαλεις t molding.
Οντως δίνει αλλη αισθηση στην καμπίνα.
Τώρα πιστευω η καμπίνα να σου ειναι Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ αν σκεφτούμαι οτι δεν υπάρχει emulator που να έχει βγει και να μην τον εχει η καμπίνα σου.... παρα πολλα μπράβο.
Οσο για το αν θα βάλω t-molding εγω......τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να βάλω το σωβρακό μου απο την σωστή μερια και αυτό αρκεί ...μιας και περιμένουμε τον junior, ο οποιος ελπίζω μόλις βγεί και δει την καμπίνα θα μου ζητήσει πενηνταρικο...
nikosdoukas είπε:καλημερα και απο μενα αν και νεο μελος στο ρετρομανιαχ εβλεπα απο καιρο τισ προσπαθειες σας, μπραβο παλικαρια εισστε ολοι τελιοι στις κατα σκευεσ ετσι εφιαξα και εγω την καμπινου λα μου μαλιστα αυτο το θεμα μου ελυσε πολλες αποριες σχτικα μετην κατασκευη.Μεσα της κατικη εναs p4 στα 1,9 με 512 μνημη και 120 σκληρο η οθονη ειναι 17 tft τα κουμπια δουλευουν με keyboad haching και εχω τοποθετισει και σπιννερ γαι τα πεχνιδια που χρειαζετε ,φτιαγμενο απο παλιο moyse με μπιλια .τα σχολια δικα σας.Προβολή συνημμένου 31497Προβολή συνημμένου 31498Προβολή συνημμένου 31499