Κατασκευή arcade καμπίνας ΜΑΜΕ

Αν πάω σε μαραγκό (σκέφτομαι να τo κάνω αύριο) του δίνω απλά το σχέδιο που χει στο site του Weecade? Όλες οι διαστάσεις είναι ΟΚ? Αυτό για τι οθόνη έχει κάνει πρόβλεψη? Έγω έχω μια 17 αρα TFT.... Ευχαριστώ!
 
Αποσο γνωριζω οι διαστασεις ειναι οι σωστες και η οθονη του weecade ειναι επισης 17αρα,περιμενε λιγο ομως να μας το επιβαιβεωσει καποιος απο εδω που το εφτιαξε(ειναι αρκετοι αυτοι που εφτιαξαν το ιδιο απο εδω μεσα)
 
Μαλλον σε καποιο καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη,αλλα γιατι τετοιο καλωδιο?
 
ΑWG Wire δεν ηταν αυτο που χρησιμοποιησε ο τυπας και εκανε τις λωριδες και μετα εβαλε τις θυρες ή κανω λαθος;
 
Λωριδες και θυρες,δε καταλαβαινω.

Βαλε απλο καλωδιο να τελειωνεις,μη πηγαινεις μακρια.
 
λεω για την φαση στο 4:31 που φτιαχνει τα καλωδια για να συνδεσει τα κουμπια στο ground.Τετοια θα βρω ευκολα εδω;
 
E μαλλον ναι,πηγαινε μια βολτα στο ραδιο κατουμα και σε συναφη μαγαζια
 
Τι έκδοση mame χρησιμοποιήσατε εσείς?
 
αυτη που σου δουλευει καλα με το pc που 8α εχεις βαλει,πχ αν βαλεις p3 833 με 256 ραμ ,δεν 8α βαλεις την τελευταια εκδοση,αν βαλεις π4 2,8 η διπυρινο βαλε την τελευταια εκδοση.
 
Εναν AMD ATHLON II X2 250 3.0GHZ θα έχω.

Επίσης παίζει ρόλο αν έχω 32bit ή 64 τα windows?

Γιατι τα xp θα είναι 64bit. Αμα είναι να τα αλλάξω.
 
Δεν ωομιζω να εχεις προβλημα με αυτη τη συνθεση υπολογιστη που εχεις ειναι μαι χαρα
 
To MAME 64 bit αποδίδει αρκετά καλύτερα στα benchmarks από το ΜΑΜΕ 32 bit.

Να μερικές γενικές "αλήθειες" για τις πρόσφατες εκδόσεις του ΜΑΜΕUI:

Current performance takeaways gleaned from multiple test runs. • x64 version of MameUI coupled with x64 Vista is the fastest Windows platform, consistently 25-30% faster than x86 on the same hardware.

• Intel Core2Duos are the best processors for MameUI, even better than Quad-Cores due to the C2D's greater overclocking ability and diminishing returns for cores above 2 as Mame sees them.

• AMDs get smoked by C2Ds especially as far as Mame is concerned.

• When a DRC for a CPU is written by MameDEV and leverage Aaron's UDRC framework it can provide tremendous boosts, upwards of a 100% fps increase [see RB's SH-2 below].

• On Core2Duo's the ratio of CPU GHz rating scales almost directly with the percentage speed of emulation 1:1.
http://www.mameui.info/Bench.htm
 
Παιδιά μήπως βρήκε κανείς τρόπο να ανάβει ο υπολογιστής με "wake on power", δηλαδή μόλις ανοίγεις το power switch και όχι με το πρόσθετο κουμπάκι στη μητρική?...
 
Τι είναι πιο σημαντικό σε ενα pc για το arcade cabinet? ΟΚ με ενα παλιό pc ακόμα τρέχουν όλα τα κάσικά retro games που με ενδιαφέρουν, αλλα για games οπως virtua striker virtua tennis και emulators οπως gamecube-saturn ας πούμε τι να προσέξω να έχω δυνατό?

Επεξεργαστή, μητρική ή μνήμες ram?

Τι λέτε? Που να ρίξω το βάρος? Με εναν διπυρηνο cpu θα είμαι, αλλα η μητρική παίρνει μέχρι 8 gb ram. Η ram θα βοηθήσει σε τπτ λέτε?

Ή άδικος κόπος?
 
Woodstock είπε:
Μάλλον άδικος κόπος. Τέτοιου είδους παιχνίδια θα φαίνονται πολύ καλύτερα στην επίπεδη οθόνη/τηλεόρασή σου (ή ακόμα και σε προτζέκτορα) σε 1080p που θα τα βλέπεις και μεγάλα (αν έχεις μεγάλη τηλεόραση), αφού οι περισσότεροι emulators τέτοιων συστημάτων επιτρέπουν μεγάλες αναλύσεις, συν το γεγονός ότι θα έχεις μεγαλύτερη ευχέρεια στα χειριστήρια (θα μπορείς να χρησιμοποιείς joypad, joystick, τιμονιέρα ακόμα και light gun) ανάλογα με το παιχνίδι, πράγμα που δεν γίνεται στην καμπίνα.
 
χμμ.. νομίζω πως ρώτησα κάτι τελείως διαφορετικό.

Αμα "τρέχουν" τετοια παιχνίδια ρωτάω και δεν "σέρνονται", δεν με ενδιαφέρει η ανάλυση τους. (εκτος αν φταίει η ανάλυση που δεν θα τρέχουν και θα κολλάνε).

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.

*σιγά μην παίξω virtua striker με joypad. :p
 
Όπα σόρρυ, δεν κατάλαβα καλά.

Για Saturn συγκεκριμένα αν χρησιμοποιήσεις τον SSF, αυτό που μετράει περισσότερο είναι ο επεξεργαστής, αφού κάνει ελάχιστη χρήση της κάρτας γραφικών. Για δες εδώ για recommended hardware.

Για τους υπόλοιπους καλό είναι να έχεις μια σχετικά καλή κάρτα γραφικών, πάντως καλό θα είναι να δεις για κάθε τι που σε ενδιαφέρει ξεχωριστά. Υπάρχουν για τους περισσότερους emulators forums που γράφουν το hardware που έχουν και τα FPS που βγάζουν οι χρήστες τους. Ευνόητο είναι ότι όσο ανεβαίνουν οι αναλύσεις, το ΑΑ, τo AF, κτλ, να θες και ισχυρότερο μηχάνημα (κυρίως κάρτα γραφικών).

Για μνήμη μην ανησυχείς, σίγουρα δεν χρειάζεσαι 8 giga!
 
Παιδιά έχω τρελαθεί με όσα βλέπω εδω μέσα. Καταπληκτικές κατασκευές. Που μπορω να βρω και να αγοράσω ενα mini cab τα χέρια μου δυστυχώς δεν πιάνουν για να φτιάξω κάτι μόνος μου
 
Φιλε καλο θα ηταν να το ψαξεις μονος σου στο τελος θα νιωθεις περιφανος κ το τελευταιο λεπτο που θα διαθεσεις..

babooni75 είπε:
Παιδιά έχω τρελαθεί με όσα βλέπω εδω μέσα. Καταπληκτικές κατασκευές. Που μπορω να βρω και να αγοράσω ενα mini cab τα χέρια μου δυστυχώς δεν πιάνουν για να φτιάξω κάτι μόνος μου
 
Πίσω
Μπλουζα