Κατασκευή standup cabinet

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας GregoryGR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
@Αjax87: Τρομερο το art του ΜΚ! ΣΥμφωνω!

... αλλα εχω και ενα 2χρονο γιο και θελω να ειναι πιο friendly στο ματι. :xm:

Off topic

@GregoryGR Γονεις...υπερπροστατευτικοι οπως παντα :P Και εμενα η μανα μου ετσι ελεγε οταν επαιζα Mortal Kombat! Τι ειναι αυτα τα διαβολικα παιχνιδια και σκοτωμοι και το ενα και το αλλο. Παντως δεν εγινα εγγληματιας ουτε psychokiller :D

Βεβαια αν ημουν στην θεση σου πιθανως να ελεγα το ιδιο :)

GregoryGR είπε:
@Αjax87: Τρομερο το art του ΜΚ! ΣΥμφωνω!
... αλλα εχω και ενα 2χρονο γιο και θελω να ειναι πιο friendly στο ματι. :xm:
Κάτι από Bubble Bobble ίσως?

Καποιον ηρωα της Νintendo.

Ετσι οπως πεφτουν βροχη οι προτασεις, ετσι γυρνανε στο μυαλο μου και οι παραλλαγες της καμπινας για το art...

Nintendo ειναι η πιο safe επιλογη. Του βαζω και Nickelodeon και βλεπει Mario και του αρεσει κι ολας.

Ε, παει θα τρελαθω ......

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γρηγορη, τι νεα απο το μετωπο? τι θα το κανεις τελικα?

Eλειπα μερικες μερες και λογω ζεστης ψιλοσταματησα να την φτιαχνω.

Περιμενω τα πρωτα δροσερα απογευματα του Αυγουστου για να ασχοληθω παλι...

Παρολ' αυτα, δοκιμαζω εκτυπωσεις σε χαρτι (δουλευει φιλος σε εταιρεια και μου τα φτιαχνει ολα, resizing, printing) του Metal Slug. :P

Θα επανελθω με νεες φωτο να σας δειξω ποσο εχω προχωρησει. ;)

αντε,με το καλο,αναμενουμε..

εγω μεχρι την παρασκευη,θα εχω τις 2 καμπινες μου, απο εμπορο..(επιτελους)!!

φωτο αμεσως μολις τις στησω εδω, σπιτι μου..

Δωστε φωτο στο λαο:

Προβολή συνημμένου 84304Προβολή συνημμένου 84305Προβολή συνημμένου 84306Προβολή συνημμένου 84307

Tρυπες και τεσταρισμα κουμπιων: Done

Ντουλαπακια για access στο ΜΒ / τροφοδοτικα κτλ.: Done

Συρταρι για να μπει keyboard/mouse: Done

Eχει και τρυπες για easy catch - βαζεις δακτυλα μεσα και τραβας :P : Done

Σειρα εχει να τρυπησω για να βαλω 2 fanηδες και μετα να καθαρισω καλα και να ασταρωσω. :)

Mετα, φωτισμος και ροδακια. :coolglasses:

Σου εχω πει και σε αλλο θεμα, οτι ειναι πολυ καλη, να την χαιρεσε με ατελειωτες ωρες παιχνιδιου και φυσικα το μοχλο απο την σωστη πλευρα! :P

Άντε και με το καλό να τελειώσει GregoryGR :)

@ viking4a καλό θα ήταν εκεί που έχεις αναφέρει αρχικά το πρόβλημα εκεί να ποστάρεις και τις εικόνες. Να είναι όλες οι αναρτήσεις συγκεντρωμένες. Από το ένα θέμα στο άλλο χανόμαστε :)

Όπως σου είπαν και τα παιδιά βγάλε φωτογραφία την οθόνη από μπροστά την ώρα που σου παρουσιάζει το πρόβλημα.

Update:

Ροδακια - μπηκαν!

Ταινια LED για φωτισμο - μπηκε!

Ηχεια - μπηκαν!

Μενει το εξης και ζηταω την γνωμη σας.

- Δεξια, αριστερα, control panel, marquee και bezel (περιμετρικα της οθονης) θα μπει artwork.

- Eρωτηση: Το υπολοιπο, τι χρωμα να το κανω? (π.χ το πισω μερος, η μπροστινη πορτα...).

Σκεφτομουν μαυρο στην αρχη, αλλα τεινω προς το κοκκινο τωρα...

Τι λετε?

Ένα χρώμα που να ταιριάζει γενικά με το artwork που θα βάλεις. Καλό το κόκκινο αλλά το μαύρο δένει με όλα.

Αν θυμουνται μερικοι, ειχα αποφασισει να βαλω θεμα Metal Slug σαν artwork.

TO AΛΛΑΖΩ!!

Κατεληξα σε θεμα καραρετρο, εχω λιωσει με το συγκεκριμενο παιχνιδι στα late 80's και βρηκα και υλικο!!

Δεν κρατιεμαι λεμε!!

Αντε να βρω χρονο τωρα...

Για το marquee και bezel να βαλω plexiglass?

Το τζαμι ειναι επιλογη η οχι? Εχει βαλει κανεις τζαμι?

Άλλη αίσθηση το τζάμι κατά τα ψέμματα. Αλλά γιατί να πας σε ακριβά υλικά όταν με καλής ποιότητας plexiglass κάνει μια χαρά τη δουλειά σου. Κερδίζεις και σε βάρος

Και βάρος αλλά και ασφάλεια κατά τη μεταφορά της καμπίνας που ίσως χρειαστεί να γίνει... Το τζάμι έχει μεγάλη πιθανότητα να σπάσει αν μετακινήσεις την καμπίνα στον κατακόρυφο άξονά της... Και γω πλέξι γκλας θα πρότεινα για τη μαρκίζα.

Για bezel τώρα πιστεύω πως το τζάμι είναι μονόδρομος... Άλλη αίσθηση τελείως την ώρα που παίζεις από το πλαστικό...

Πίσω
Μπλουζα