Κατασκευή standup cabinet

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας GregoryGR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το project προχωραει...

Artwork προχωραει - αποφαση για χρηση θεματος ΚΑΡΑΡΕΤΡΟ με υφη BW!

Ελπιζω να εχετε καταλαβει ποιο ειναι το θεμα :P

Προβολή συνημμένου 89853

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
North & South δεν ήταν στα δεκάρικα όμως ε;

Καμπινα N&S δεν ειχα δει ποτε, για να πω την αληθεια.

Στην Amiga 500 το ειχα λιωσει - απειρες ωρες 2πλο!

Πάρα πολύ όμορφη δουλειά! ;)

Πολύ μαύρο το κουμπάκι ρε συ, αλλά περί ορέξεως!... :D

Με το καλό να δουλεύει κιόλας.

Εγώ έχω τελειώσει κατά 98% τα θεωρητικά και πρέπει να πάρω το οκ να πάμε για τα πρακτικά πια.

D@redevil είπε:
Πάρα πολύ όμορφη δουλειά! ;)
Πολύ μαύρο το κουμπάκι ρε συ, αλλά περί ορέξεως!... :D
Ασε, το εχω μετανιωσει τρελα...

Πριν ακομα ακομα αποφασισω τι/πως θα φτιαξω, πηγα και παραγγειλα (σαν ρομποτ...) το DIY X-Arcade kit εισαγωγη απο Αμερικα, γιατι το βρηκα σε προσφορα. Eυτυχως που δεν σταματησε και σε κανα τελωνειο και θα πληρωνα και εξτρα $$.

Εκ των υστερων, βρηκα και εγω τους Ευρωπαιους manufacturers...

Στην επομενη καμπινα (με το καλο), θα το κανω πιο σωστα.

Φοβερη καμπινα και γουσταρω πολυ την μαυριλα στα κουμπια,μοχλους αλλα και το γκριζο χρωμα γενικοτερα.Χιλιες φορες ετσι παρα καποια καμπινα ουρανιο τοξο.Το μονο πραγμα που θα αλαζα αν ειχα αυτη την καμπινα θα ηταν οι μακροστενοι μοχλοι που του θεωρω αθλιους και αβολους για τα περισσοτερα παιχνιδια αλλα και εντελως αχρηστους για παιχνιδια οπως το Pacman.Επισης θα εβαζα τους μοχλους αριστερα :P

metalcandyman είπε:
Φοβερη καμπινα και γουσταρω πολυ την μαυριλα στα κουμπια,μοχλους αλλα και το γκριζο χρωμα γενικοτερα.Χιλιες φορες ετσι παρα καποια καμπινα ουρανιο τοξο.Το μονο πραγμα που θα αλαζα αν ειχα αυτη την καμπινα θα ηταν οι μακροστενοι μοχλοι που του θεωρω αθλιους και αβολους για τα περισσοτερα παιχνιδια αλλα και εντελως αχρηστους για παιχνιδια οπως το Pacman.Επισης θα εβαζα τους μοχλους αριστερα :P

Ισχυει για τους μοχλους... Τους ειχα παραγγειλει καιρο... :(

Καποια στιγμη, θα τους αλλαξω. Αυτο που δεν αλλαζει ειναι η θεση δεξια!! :P

pardalotzatziki είπε:
Πολυ καλο...δεκαρικα που βαζουμε? :D
Στο αμεσο μελλον θα μπει! :D

Eυχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! Μπορει αυριο να εχω τελειωμενα και τα πλα'ι'να.

Εχεις ταιριάξει πολύ ωραία το χρώμα των πλήκτρων με το artwork. Όντως οι μοχλοί είναι κάπως...

Και εγώ πρόσφατα έκανα ένα ρετουσάρισμα σε μοχλούς , κουμπία καθώς και πρόσθεσα πίσω στην πλάτη υποδοχές USB.

Ο ΜΕΤΑΛ έχει δίκιο.... και εμένα δεν με βόλεψαν οι μοχλοί τύπου bat-top και με μια μικρή πατέντα κατάφερα και τα έκανα με κόκκινα στρογγυλά τα οποία τα θεωρώ τέλεια στην αίσθηση και τον χειρισμό.

Αναφορικά με τα πλήκτρα δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από τα sanwa τα οποία ήταν και πανάκριβα.... έβαλα τα κλασσικά με την "γούβα" στην μέση.

Από τις δύο παραπάνω αλλαγες ανέβασα πάρα πολύ το "original retro feeling" της καμπίνας μου.

- πριν -

Προβολή συνημμένου 90370

- μετά -

Προβολή συνημμένου 90371

Φιλε, εσενα η καμπινα σου, αποτελει εμπνευση! ;)

Παρτε και ενα πλα'ι'νο!!!

Προβολή συνημμένου 90525

Τρελα λεμε!!!

Βελακια: α) Sound Bar με ηχεια (εκανα τρομερη πατεντα)!!!

β) PRESS START γραφικο added στο κατω μερος!!!

Ωραια η καμπινα σου φιλε μου σου ευχομαι να τη λιωσεις.

Πίσω
Μπλουζα