Θυμόμουν τα Θάντερμπερντς ως τίτλο, τα σκάφη που ενώνονται κλπ, και είχα κι εγώ την ελπίδα ότι θα προλάβω να ανοίξω πρώτος θρεντ! Τες πα...
Λοιπόν, από τις αγαπημένες μου παιδικές σειρές (μόνο ο Οδυσσέας μου άρεσε περισσότερο, όπως γράφω στο αντίστοιχο θρεντ)! Έχω την εντύπωση πως δεν στηρίχτηκε και δεν διαφημίστηκε από την ΕΡΤ, με αποτέλεσμα παρά την ποιότητά της να πάει άπατη! Θυμάμαι πως είναι ίσως η μόνη σειρά που δεν σχολιάσαμε ποτέ στο Δημοτικό! Ακόμα και για την Κάντυ-Κάντυ λέγανε τα αγόρια, αλλά αυτή η σειρά πέρασε ινκόγκνιτο!
Θυμάμαι έντονα ένα επεισόδιο, που βρίσκανε ένα μαγικό φυτό, το οποίο εξαπλωνότανε σαν καρκίνος κι έφαγε όλο τον διαστημικό σταθμό! Επίσης νομίζω είχε και τηλεπάθεια! Σωστό θρίλερ! Μπρρρ...
Τώρα που το σκέφτομαι, η τηλεπάθεια πρέπει να ήτανε σ' άλλο επεισόδιο, όπου κλέβανε ένα πολύτιμο ροζ ορυκτό, σαν αμέθυστο, κι αυτό κατελάμβανε το μυαλό τους! Άγρια πράμματα!
Επίσης θυμάμαι πως το Θάντερμπερντ-4 δεν ενωνότανε με τα πρώτα 3 αλλά ήτανε υποβρύχιο! Είχε χρησιμοποιηθεί σε ένα επεισόδιο για να σώσουνε τις φάλαινες!