Κεραυνοί του Διαστήματος - Thunderbirds 2086 (1982)

D@redevil είπε:
Επίσης, αν και όχι ρετρό, υπάρχει και σε ταινία, σαφώς υποδεέστερη κατ' εμέ απ' ότι η παιδική σειρά. Βγήκε το 2004 & το λινκ είναι αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=LFspx3pPrHY

Ούτε που ήξερα οτι υπήρχε ταινία που είχε βγει το 2004...

Σίγουρα θα το δω!
 
circleag είπε:
Ούτε που ήξερα οτι υπήρχε ταινία που είχε βγει το 2004...Σίγουρα θα το δω!
Βλέπεται άνετα (μην περιμένεις τίποτα φοβερό, από άποψη σεναρίου & ηθοποιΐας) αλλά θα σου κάνει ένα "κλικ" από το παρελθόν!

Περισσότερες πληροφορίες & εδώ: http://www.imdb.com/title/tt0167456/
 
Καταπληκτική σειρά. Με θυμάμαι να την βλέπω σαν παιδί. Από τα ωραία διαστημικά anime.
 
Θυμόμουν τα Θάντερμπερντς ως τίτλο, τα σκάφη που ενώνονται κλπ, και είχα κι εγώ την ελπίδα ότι θα προλάβω να ανοίξω πρώτος θρεντ! Τες πα...

:D

Λοιπόν, από τις αγαπημένες μου παιδικές σειρές (μόνο ο Οδυσσέας μου άρεσε περισσότερο, όπως γράφω στο αντίστοιχο θρεντ)! Έχω την εντύπωση πως δεν στηρίχτηκε και δεν διαφημίστηκε από την ΕΡΤ, με αποτέλεσμα παρά την ποιότητά της να πάει άπατη! Θυμάμαι πως είναι ίσως η μόνη σειρά που δεν σχολιάσαμε ποτέ στο Δημοτικό! Ακόμα και για την Κάντυ-Κάντυ λέγανε τα αγόρια, αλλά αυτή η σειρά πέρασε ινκόγκνιτο!

Θυμάμαι έντονα ένα επεισόδιο, που βρίσκανε ένα μαγικό φυτό, το οποίο εξαπλωνότανε σαν καρκίνος κι έφαγε όλο τον διαστημικό σταθμό! Επίσης νομίζω είχε και τηλεπάθεια! Σωστό θρίλερ! Μπρρρ...

Τώρα που το σκέφτομαι, η τηλεπάθεια πρέπει να ήτανε σ' άλλο επεισόδιο, όπου κλέβανε ένα πολύτιμο ροζ ορυκτό, σαν αμέθυστο, κι αυτό κατελάμβανε το μυαλό τους! Άγρια πράμματα!

Επίσης θυμάμαι πως το Θάντερμπερντ-4 δεν ενωνότανε με τα πρώτα 3 αλλά ήτανε υποβρύχιο! Είχε χρησιμοποιηθεί σε ένα επεισόδιο για να σώσουνε τις φάλαινες!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αγαπημενη σειρα και αυτη.Μαλλον επειδη ειχε λιγα επεισοδια 25 η λιγα παραπανω να θεωρηται αποτυχημενη.Στην Ιαπωνια μια σειρα θεωρειται επιτυχημενη αν πιασει τα 50 επεισοδια και πανω,εκτος και αν οι παραγωγοι εχουν σκοπο να παρουσιασουν μια σειρα σε λιγοτερα επεισοδια. Παντως στο δημοτικο θυμαμαι πως καναμε πολλες συζητησεις γι αυτο.Εμενα μου ειχε κανει εντυπωση το αρχηγειο τους που ειχε σχημα πυραμιδας και ηταν στη μεση της θαλασσας.Και οντως τα γραφικα της εναρξης ηταν απιστευτα ακομα και για τα σημερινα δεδομενα.Αυτο το λεω βεβαια χωρις να σκαμπαζω και πολλα απο τεχνολογια απλα απο την μερια του θεατη καθαρα.
 
Ε αυτό πιά!!! Είμαι σχεδόν 1 χρόνο στο forum και μόλις σήμερα βρήκα την αγαπημένη μου σειρά κινουμένων σχεδίων που όμως είχα ξεχάσει τ' όνομά της... #)

Πραγματικά πολύ μου άρεσε, ιδίως όπως ενώνονταν τα 4 σκάφη, ήταν μεγάλη πόρωση...

Σίγουρα απ' τα καλύτερα καρτούν του είδους μαζί με την Μάχη των πλανητών και την Οδύσσεια του διαστήματος.
 
Αναζήτηση τίτλου σειράς-cartoon: Τhunderbirds 2086

Ισως να εχει απαντηθει καπου αλλα δεν βρηκα κατι λιγο που εψαξα στο θεμα της επιστιμονικης φαντασιας..Το μονο που θυμαμαι ειναι ενα γαλαζιο σκαφος(διααστημοπλιο) μυτερο μπροστα. Αλλο ενα σκαφος που επαιζε στην σειρα ηταν ασπρο νομιζω με μαυρα φτερα..και 2 τουρμπινες πισω!!! Παιδια ειναι φτωχες οι πληροφοριες αλλα μονο αυτα θυμαμαι..καπου το 84 85 να επαιζε?!?
 
Δυσκολο επειδη υπαρχουν αμετρητα Γιαπωνεζικα και Κορεατικα anime με διαστημοπλοια αλλα κοιτα αν τυχαινει να ειναι ενα απο αυτα τα δυο:

Υποβρύχιο Κεραυνός a.k.a Space Carrier Blue Noah a.k.a Thundersub

http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Carrier_Blue_Noah



Star Blazers a.k.a. Space Battleship Yamato

http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Blazers

http://www.youtube.com/watch?v=0H5xz8alVfo
 
Μανος 311 Θεος!!!

αυτο ειναι!!!

1000 ευχαριστω!!!
 
Παίχτηκε 2 χρονιές το 1984 και το 1986 σε επανάληψη απο την ΕΡΤ (Σάββατο την 1η φορά)
 
Πίσω
Μπλουζα