galatsiwtis
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 44
Σίγουρα θα έχετε αναφέρει τον Μιχάλη Μόσιο ,σαν Ταμτάκος έχει πεί απίστευτα πράγματα.......
δε θυμαμαι να αναφερθηκε, ο,τι θυμασαι μπορεις να το γραψειςgalatsiwtis είπε:Σίγουρα θα έχετε αναφέρει τον Μιχάλη Μόσιο ,σαν Ταμτάκος έχει πεί απίστευτα πράγματα.......
τη συγκεκριμενη προταση την ειπε η βασιλειαδου δεν θυμαμαι ουτε και εγω σε ποια ταινεια αλλα πριν απο 3-4 μερες ειδα στη μηχανη του χρονου το αφιερωμα στη βασιλειαδου και αναφερεται και εκει και το οτι το ειπε και σε ποια ταινεια ,τωρα που σας γραφω ειναι 4:30 η ωρα και θελω να κοιμηθω δεν μπορω να ξαναδω τη μηχανη του χρονου γι'αυτο σας παραπεμπω να τη δειτε εσεις....D@redevil είπε:Βρε παιδιά, απορία ντεμί-σχετική με το θέμα, αλλά δεν αξίζει τον κόπο ν' ανοίξω καινούριο θρεντ!....
Η συγχωρεμένη η γιαγιά μου έλεγε λάθος τη ρήση "Ή ταν ή επί τας". Πάντα όμως! Όσες φορές την άκουσα να λέει αυτήν την παροιμία, την έλεγε "Ή ταν, ή επί ταν".
Η μητέρα μου, με είχε πει ότι το είχε ακούσει από κάποια ελληνική ταινία -μάλλον με τη Βασιλειάδου!....
Σας λέει κάτι? Μιλάμε για απορία για περισσότερο από 25 χρόνια!....
hivthess απαντησα εδω και εδω σ αυτο το ερωτημαhivthess είπε:τη συγκεκριμενη προταση την ειπε η βασιλειαδου δεν θυμαμαι ουτε και εγω σε ποια ταινεια αλλα πριν απο 3-4 μερες ειδα στη μηχανη του χρονου το αφιερωμα στη βασιλειαδου και αναφερεται και εκει και το οτι το ειπε και σε ποια ταινεια ,τωρα που σας γραφω ειναι 4:30 η ωρα και θελω να κοιμηθω δεν μπορω να ξαναδω τη μηχανη του χρονου γι'αυτο σας παραπεμπω να τη δειτε εσεις....
και " πρόσεχε γιατί θα πάθεις καρδιακή εισβολή"...johnny19818 είπε:Δεν διάβασα όλες τις προηγούμενες σελίδες αλλά κάτι ωραία έλεγε η Δήμητρα Σερεμέτη στο "Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ" όπως "θα το ξηλώσουν εκ βόθρων" αντί εκ βάθρων.
Αυτό δεν το θυμάμαι! ΧαχαRIO είπε:και " πρόσεχε γιατί θα πάθεις καρδιακή εισβολή"...
BETTY BOOP είπε:Η Γεωργία Βασιλειάδου στην ταινία ''Η κυρία δήμαρχος'' ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της ως δήμαρχος στο Νίκο Φέρμα του λέει: ''Tι περιπλέον έχουν οι άλλοι από μένα;''[/quote
...και ειπε "θα εκθεσω υποψηφιοτητα"!!
BETTY BOOP είπε:Η Γεωργία Βασιλειάδου στην ταινία ''Η κυρία δήμαρχος'' ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της ως δήμαρχος στο Νίκο Φέρμα του λέει: ''Tι περιπλέον έχουν οι άλλοι από μένα;''
Νομιζω στην ταινια Η Κυρια Δημαρχος...D@redevil είπε:Βρε παιδιά, απορία ντεμί-σχετική με το θέμα, αλλά δεν αξίζει τον κόπο ν' ανοίξω καινούριο θρεντ!....
Η συγχωρεμένη η γιαγιά μου έλεγε λάθος τη ρήση "Ή ταν ή επί τας". Πάντα όμως! Όσες φορές την άκουσα να λέει αυτήν την παροιμία, την έλεγε "Ή ταν, ή επί ταν".
Η μητέρα μου, με είχε πει ότι το είχε ακούσει από κάποια ελληνική ταινία -μάλλον με τη Βασιλειάδου!....
Σας λέει κάτι? Μιλάμε για απορία για περισσότερο από 25 χρόνια!....