bambinella 100 είπε:
Δυσκολευτηκα να διαλεξω αναμεσα σε Παραβα και Εξαρχακο. Ειμαι σιγουρη οτι και οι δυο θα ηταν εξαισιοι.Τελικα ομως μαλλον εχετε δικιο. Χρονης Εξαρχακος κι απο μενα.
Η ταινια στην οποια θα αναφερθουμε σημερα ειναι ο Επαναστατης ποπολαρος.
Αν το ρολο δεν ειχε παρει ο Κωστας Πρεκας, ποιος αλλος νομιζετε πως θα ηταν καλυτερος στο ρολο του Ζεπου Πεμποναρη;
Νικος Γαλανος
Κωστας Καρρας
Χρηστος Νομικος
Αλλος
Βambinella λυπαμαι πολυ πραγματικα που βρισκομαι σ 'αυτη την θεση αλλα θα διαφωνησω καθετα με τους τωρινους 3
(και πολυ-πολυ περισσοτερο με τους προηγουμενους 3 του "Κι αν άλλαζε κάτι; Ν°4" αλλα αυτο μου διεφυγε και ειναι παρελθον οποτε προχωραμε ).
Βεβαια θα διαφωνησω καθετα με τους τωρινους 3 υποψηφιους παντα απο την δικη μου ματια του "Ζεπου Πεμποναρη"ή"Κοντε ντι Μαρα" ,χωρις να ξεχνω οτι εσυ απο την αλλη μερια με την ματια της " Ελντας ΝτιΜαρα" μπορει να τα βλεπεις εντελως διαφορετικα.
Ο Ζεπος ,οπως τον σκιαγραφει το σεναριο -αν θυμαμαι καλα- , ειναι μεν ενας νεος με
1)τους απαραιτητους τροπους
2) κοινωνικες παραστασεις
και 3) ικανοποιητικη καταγωγη/κοινωνικη θεση )
να σταθει ~σχεδον/οριακα κοινωνικα με τους αριστοκρατες (και επομενως και τα μελλοντικα πεθερικα τους ΝτιΜαρα) , αλλα συγχρονως ειναι καποιος ο οποιος
4) εχει αρχες ,
5)εχει προσωπικη μορφωση(σπουδαζει αν θυμαμαι καλα ) ,αλλα και συγχρονως
6) δεν ειναι ο συνηθης -επιτρεψτε μου τον χαρακτηρισμο- μετροσεξουαλ ,οπως η δραματικη πλειοψηφια των αριστοκρατων υποψηφιων μνηστηρων (αλλωστε τα βαζει με τον/τους μπραβους του Κοντε ΝτιΜαρα οπως και με τον εξαγρειωμενο οχλο για να προστατευσει τον μελλοντικο πεθερο του .
Τα 1) 2) και 3) εκαναν μεν συμβατο αρκετα τον Ζεπο Πεπονιαρη ,ωστε να μην απορριφθει εξ αρχης απο την Ελντα ΝτιΜαρα αλλα αυτα που την κερδισαν λογικα ηταν 4) 5) και 6) που τον ξεχωριζαν απο τους αντιζηλους αριστοκρατες .
Χρηστος Νομικος - δεν προδιαθετει / πειθει για τα 1) 2) και λιγοτερο στο 4)
Κωστας Καρρας - δεν προδιαθετει / πειθει για τα 4) και κυριως για το 6) θα ηταν ιδανικοτερος για τον αριστοκρατη αντεραστη του Ζεπου Πεπονιαρη (με λιγη ιντριγκα παραπανω και μεγαλυτερο ρολο)
Νικος Γαλανος o ποιο συμβατος αλλα κοβεται λογω physique-υψους (που να τα βαλει με τους μπραβους του ΝτιΜαρα )
Ποιο αλλος θα ηταν καταλληλοτερος
(οπως ειπαν πανω /κατω και οι προηγουμενοι)
ο Σπ. Φωκας
ο Ν. Κούρκουλος των πρωτων χρονων της καριερας του <1960 (π.χ. Μπαρμπα Γιαννης ο Κανατας)
ισως οι
-Δημ Παπαμιχαήλ των πρωτων χρονων της καριερας του
και ισως οριακα ο λιγο "ψοφιος" Λ. Κομνηνος