Κι αν άλλαζε κάτι; Ν°6
Οπως εχω αναφερει εδω και καιρο σε ενα αλλο θεμα μου, τα Ζευγαρια που λατρεψαμε στη μεγαλη οθονη, το δεσιμο μεταξυ Μπετης Λιβανου και Χρηστου Νομικου ηταν, κατα τη γνωμη μου, μοναδικο. Θα ηθελα λοιπον να τους ξαναβλεπα μαζι αυτους τους δυο σε μερικες ταινιες ακομα, αλλα και σε αλλη μια μονο, θα ημουν και παλι ευχαριστημενη. Ας ηταν αυτη η μια λοιπον, ο Επαναστατης ποπολαρος.
Τωρα βεβαια και με το δικιο σας θα μου πειτε: "Τι λες βρε Μπαμπινελλα; Επειδη δηλαδη ταιριαζε η Λιβανου με τον Νομικο, παει να πει οτι του Νομικου του ταιριαζε απαραιτητως και ο ρολος του Ζεπου;"
Ε, οχι βεβαια! Αλλα, εν προκειμενω, θα εβρισκα τον Νομικο πολυ ενδιαφεροντα ως Ζεπο Πεμποναρη. Αφηνω στην ακρη το απολυτο ταιριασμα με την πρωταγωνιστρια και δινω βαση στα αλλα προσοντα του ηθοποιου. Νεος, ομορφος, λυγεροκορμος, λεβεντης, ταλαντουχος και την εποχη εκεινη πολυ φρεσκος στο επαγγελμα. Νομιζω πως θα του πηγαινε παρα πολυ ο ρολος του παλικαριου που τα βαζει με ολους και με ολα για την καρδια της ωραιας κοντεσινας.
Ας δουμε τωρα την επομενη ταινια μας. Εφιαλτης και το ερωτημα ειναι σε ποιον απο τους ακολουθους ηθοποιους θα ταιριαζε περισσοτερο ο ρολος του Τωνη Καρζη, αν δεν τον ερμηνευε ο Μιχαλης Νικολινακος;
Γιωργος Φουντας
Αλεκος Αλεξανδρακης
Δημητρης Παπαμιχαηλ
Αλλος