Κι αν άλλαζε κάτι;

Από την άλλη όμως ο Σταυρίδης παρά μου φαίνεται μεγάλος για ζευγάρι με τη Λινάρδου, ούτε και χημεία μου βγάζουν.. Εκτός κι αν αλλάζαμε και τη συμπρωταγωνίστρια:)
 
Από την άλλη όμως ο Σταυρίδης παρά μου φαίνεται μεγάλος για ζευγάρι με τη Λινάρδου, ούτε και χημεία μου βγάζουν.. Εκτός κι αν αλλάζαμε και τη συμπρωταγωνίστρια.
Δικιο εχεις. Ηταν μεγαλος και δεν ταιριαζε με τη Λιναρδου. Μπορει να επρεπε να την αλλαξουμε κι αυτην. :)
 
Αν βάζαμε τη Μάρω Κοντού στη θέση της; Σίγουρα θα ταιριάζει αφού και σε μικρότερη ηλικία έδεσαν άριστα στα Κίτρινα γάντια. Πάντως εκεί ζηλιάρης εδώ τσιγγούνης όλο κάποιο αρνητικό είχε
 
Αλλος και συγκεκριμενα Νικος Σταυριδης. Ιδανικος ο Λογοθετιδης βεβαια, αλλα αφου την εποχη εκεινη ηταν μακαριτης τον αφηνουμε. Ο Σταυριδης ειχε σε καποια σημεια το στυλακι του Λογοθετιδη με τις επαναλαμβανομενες λεξεις, με τη μουρμουρα μεσα απ' τα δοντια, με τον τροπο που εβγαζε το παραπονο του....Κι ολες οι ατακες που λεει στα Κιτρινα γαντια "βεραντιτσα, βεραντιτσα;" για τον Λογοθετιδη ηταν γραμμενες στη θεατρικη μορφη του εργου που εκει ειχε τον τιτλο "Η Ρενα εξωκειλε".
Ο Ξενιδης θα ηταν, κατ' εμε, αδυναμος σε τετοιο ρολο. Δεν θα εβγαζε γελιο.
Ο Ρηγοπουλος ειχε μια χροια φωνης πολυ αριστοκρατικη και ελαφρως σνομπ. Δεν θα τον φανταζομουν για τυπο που ανακατευεται με λαστιχα και καναβατσα.
Ο Χορν ουτε για αστειο. Ο,τι ειπα για τον Ρηγοπουλο πολλαπλασιαστε το επι δεκα.
Συμφωνώ απολύτως με τη bambinella. Ο Νίκος Σταυρίδης είναι η ιδεώδης εναλλακτική πρόταση για τον ρόλο αυτό. Όσο για τη Νίκη Λινάρδου, ήταν συνομήλικη της Μάρως Κοντού, της Γκέλυς Μαυροπούλου ή της Μπεάτας Ασημακοπούλου, οι οποίες έκαναν τη σύζυγο ή την αρραβωνιαστικιά του Σταυρίδη σε άλλες ταινίες. Άρα, γιατί θα ήταν πρόβλημα η Λινάρδου πλάι στον Σταυρίδη;
Και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, που δικαιώνει και εκείνες και εκείνους που πρότειναν τον Βασίλη Λογοθετίδη: ο Λογοθετίδης πρωτοέπαιξε τον ρόλο στο θέατρο το 1956. Δείτε εδώ: http://www.artmag.gr/art-proposals/art-theater/item/3003-tha-se-kanw-vasilisa
 
: ο Λογοθετίδης πρωτοέπαιξε τον ρόλο στο θέατρο το 1956. Δείτε εδώ: http://www.artmag.gr/art-proposals/art-theater/item/3003-tha-se-kanw-vasilisa
Καταντάει πληκτικό να έχετε τις ίδιες εμπνεύσεις με το Σακελάριο! Πόσο καλά τον ξέρετε πια;;;; ¨:)

Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου. Η αλήθεια είναι πως δε θα ήθελα κανένας άλλος να είχε παίξει αυτόν το ρόλο, γιατί ήταν κορυφαία στιγμή του Θανάση Βέγγου που ανάδειξε το τεράστιο ταλέντο του. Θα ήταν άδικο να μην είχε παίξει σε αυτήν την ταινία. Αλλά για χάρη του παιχνιδιού, απορρίπτω στα γρήγορα τον Ξενίδη που τον έβαλα μόνο για να δω τα σχόλια σας με τα οποία συμφωνώ, ο Χορν δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν σε αυτόν τον ρόλο, ούτε ως τολμηρή φαντασία δηλαδή.( Αλλά αν δεν είχαμε δει το Βέγγο, θα μπορούσαμε άραγε να τον φανταστούμε σε τέτοια ερμηνεία;;;) Ο Ρηγόπουλος όμως πιστεύω πως μπορεί να έδινε μια καλή ερμηνεία. Ο Σταυρίδης σίγουρα θα ήταν πολύ καλός, και ίσως, λέω ίσως, καλός καρμίρης να ήταν και ο Νίκος Ρίζος.
Εν ολίγοις, δίνω την ψήφο μου στον Κώστα Ρηγόπουλο, και απο περιέργεια θα θελα να δω αν θα μπορούσε να το κάνει κι ο Χορν, σε εντελώς κόντρα ρόλο.
 
Το Ανθρωπάκι είναι από τους πιο χαρακτηριστικους ρόλους του Κώστα Βουτσά. Ποιον άλλο θα μπορούσατε να φανταστείτε αντ αυτού;

1. Γιάννης Βογιατζής
2. Θανάσης Βέγγος
3. Χρήστος Δοξαρας
4. Άλλος
 
Το Ανθρωπάκι είναι από τους πιο χαρακτηριστικους ρόλους του Κώστα Βουτσά. Ποιον άλλο θα μπορούσατε να φανταστείτε αντ αυτού;

1. Γιάννης Βογιατζής
2. Θανάσης Βέγγος
3. Χρήστος Δοξαρας
4. Άλλος
Σίγουρα Βέγγο, ίσως Ληναίο ή Ρηγόπουλο.
 
Ρηγόπουλος ή Δοξαράς μου φαίνονται καλές επιλογές για το ρόλο. Επίσης και ο Γιώργος Κωνσταντίνου θα μου φαινόταν ΟΚ
 
Ρηγόπουλος ή Δοξαράς μου φαίνονται καλές επιλογές για το ρόλο. Επίσης και ο Γιώργος Κωνσταντίνου θα μου φαινόταν ΟΚ
Συμφωνω για τον Γιωργο Κωνσταντινου. Και θα ηθελα να εβλεπα στον ιδιο ρολο και τον Σωτηρη Μουστακα.
Πιστευω παντως πως η επιλογη του Βουτσα ηταν η καλυτερη ολων και αυτο το λεω για εναν ηθοποιο που δεν ανηκε ποτε στους αγαπημενους μου.
 
Οχι σπουδαια πραγματα. Λεπτομερειες.... :)

Τι θα γινοταν ας πουμε, αν σε μια ελληνικη ταινια που θα σας δινω, αλλαζε ενας συντελεστης της; Ηθοποιος συνηθως.

Πως θα ηταν η ταινια αυτη, αν στη θεση του ονοματος που θα βλεπετε, εμπαινε ενα αλλο;

Με ποια απο τις τρεις επιλογες, πιστευετε οτι το αποτελεσμα θα ηταν καλυτερο και πιο πειστικο;

Ενα παιχνιδι φαντασιας (για να δουμε μεχρι που μπορει να φτασει!) και προσωπικου γουστου.

Μια ταινια, τρεις πιθανες επιλογες απο μενα και μια επιλογη "αλλο" για οσους εχουν στο νου τους....αυτο το κατι αλλο! ;)

Ξεκιναμε με τη Σωφερινα και τον Αλεκο Αλεξανδρακη.


Ποιος απο τους τρεις ακολουθους ηθοποιους θα ηταν καλυτερος ως Νικος;




Δημητρης Χορν


Ανδρεας Μπαρκουλης


Δημητρης Παπαμιχαηλ


Αλλος
αντρεας μπαρκουλης χωρις συζητηση
 
:bow:

Δεν την είχα σκεφτεί. Όντως θα ήταν ιδανική!!!
Αλλά για μένα κι η Κουνελάκη θα ήταν καλή. Νομίζω θα έδινε εντελώς διαφορετική ερμηνεία απο αυτή της Σανσον. Και νομίζω πως θα ήταν σούπερ σέξι Μπιμπί με την καθοδήγηση του Τζαβέλα και θα έδενε και καλύτερα με το Χορν που δε μπορώ να τον βλέπω με τη Σανσόν. Τον έσωσε το υποκριτικό του ταλέντο. Κατά τα άλλα καθόλου καλό ταίριασμα. Τον καταπίνει η Σανσόν... πνίγεται στα κάλη της!!! (αν με καταλαβαίνετε!)
*Μπορεί βέβαια να ήταν κι αυτή η πρόθεση του σκηνοθέτη τώρα που το σκέφτομαι...
Δεν ξέρω γιατί αλλά η Υβόν Σανσον πάντα μου θύμιζε την Μπέμπα Κυριακίδου
 
Το Ανθρωπάκι είναι από τους πιο χαρακτηριστικους ρόλους του Κώστα Βουτσά. Ποιον άλλο θα μπορούσατε να φανταστείτε αντ αυτού;

1. Γιάννης Βογιατζής
2. Θανάσης Βέγγος
3. Χρήστος Δοξαρας
4. Άλλ
Να και οι δικές μου καθυστερημένες μου απαντήσεις:

Ως άλλη Ρίτα στο Αλίμονο στους νέους θα προτιμούσα τη Γκέλυ Μαυροπούλου.

Στον ρόλο της Φωτίου στον Φόβο του Μανουσάκη θα μπορούσα να δω την Βούλα Χαριλάου και την Ξένια Καλογεροπούλου.

Ως άλλος Πολίτης στο Ανθρωπάκι προτιμώ τον Χρόνη Εξαρχάκος και ο Βέγγος θα ήταν πολύ καλός βέβαια
 
εγω νομιζω οτι στο ανθρωπακι απο τις επιλογες που δωσατε,ο χρηστος θα ηταν πολυ καλος
 
Τώρα πρόσφατα έβλεπα την Βίλα των Οργίων και σκεφτόμουν ποια ηθοποιός θα μπορούσε να υποδυθεί τόσο έξοχα το ρόλο της Βιολέτας όσο η Κάκια Αναλυτή.

Τι θα λέγατε?

1) Νίκη Λινάρδου
2) Ξένια Καλογεροπούλου
3) Ελένη Ανουσάκη
4) Άννα Φόνσου
5) άλλη
 
Εχω παρα πολλα χρονια να παρακολουθησω την ταινια. Αν και ασπρομαυρη, αν και γυριστηκε στην ακμαζουσα εποχη του ελληνικου κινηματογραφου και μαλιστα απο την Φινος Φιλμ, εντουτοις δεν ανηκει στις αγαπημενες μου. Την θυμαμαι ομως αρκετα.
Μου αρεσουν ολες οι ηθοποιοι που εβαλες @Billious17 εκτος απο την Καλογεροπουλου. Νομιζω πως η καθεμια απο τις υπολοιπες εχει και τον αερα και την τσαχπινια που απαιτει ο ρολος. Τελικα θα προτιμησω την Ελενη Ανουσακη γιατι την εποχη εκεινη ηταν πολυ γλυκια και ζουμερη γυναικα, δειχνει αρκουντως...τσαουσα για να τα βαλει με ολους και ολα και ειχε παντα μεγαλη ευφραδεια λογου και γρηγορη ομιλια. Ο,τι πρεπει δηλαδη για ενα ρολο τοσο δυναμικο σαν αυτον της Βιολετας.
 
Η ερμηνεία της Αναλυτή ήταν πολύ καλή. Από τις προτεινόμενες κι εγώ την Ανουσάκη θα διάλεγα. Αλλά αν έπρεπε να πω κάποια άλλη θα έλεγα τη Χαριλάου. Η Βούλα θα έδινε ρέστα πιστεύω σε τέτοια ιστορία.
 
Νομίζω κ εγώ όλες, πλην της Καλογεροπουλου, θα τις έβλεπα μια χαρά στο ρόλο της Αναλυτή. Λίγα παραπάνω credits πάντως θα έβαζα στη Λιναρδου. Και την "τσαουσα" μου έβγαζε, κ επιπλέον νομιζω θα είχε καλή χημεία και με τον Κωνσταντάρα κ με τον Παρλα. Πάντως η Αναλυτή ήταν φανταστική κ τείνω να πιστεύω ότι ήταν όντως η καλύτερη επιλογή
 
Πίσω
Μπλουζα